• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Merhaba kızlar benm bugün 8. Günüm ben de artık dayanamıyorum beklemek çok zor test yapsam çıkar mı acaba kesin sonuç yani bilmiyorum kendimde belirti arıyorum ama yanlış mı yapıyorum beklediklerini strese giriyorum sizce test gününü beklemeden yapsam doğru sonuç alabilir miyim ne olur yardimci olun. Hamile olan pozitif sonuç alan tüm anne adaylarını tebrik ediyorum.

Bir de belirti olarak göğüslerde sislik damarlarda belirginlik var ama ne ağrı ne bişey hiç bişey hissetmiyorum bu 2. Denemem histereskopi oldum Polip vardı alındı ve tutunma olasılığı daha yüksek dediler histeroskopi den sonra bu konuda bilgisi olan var mı bilgi rica ediyorum. Lütfen yardımcı olun bana .

Merhaba kızlar benm bugün 8. Günüm ben de artık dayanamıyorum beklemek çok zor test yapsam çıkar mı acaba kesin sonuç yani bilmiyorum kendimde belirti arıyorum ama yanlış mı yapıyorum beklediklerini strese giriyorum sizce test gününü beklemeden yapsam doğru sonuç alabilir miyim ne olur yardimci olun. Hamile olan pozitif sonuç alan tüm anne adaylarını tebrik ediyorum.
Bence gününü bekle belki geç tutunma olabilir boşuna sitres yapmış olursun...

Geçtiğimiz cumartesi transfer oldum kendimi çok kötü hissediyorum salı günü test yaptiricam ama sanki yokmus gibi dua edin arkadaşlar

Niye olumsuzsun ki bu kadar?
Salı günü güzel haberini alırız inş.
Evde eşimle ve kayınvalidemle limoniyiz ve ben bu yuzden stresliyim sağolsun kayınvalidem her sabah olmaz deyip super moral veriyor dua edin arkadaşlar bu arada ilgilendiğin için çok teşekürederim

Evde eşimle ve kayınvalidemle limoniyiz ve ben bu yuzden stresliyim sağolsun kayınvalidem her sabah olmaz deyip super moral veriyor dua edin arkadaşlar bu arada ilgilendiğin için çok teşekürederim

Olup olmayacağını Allahtan baska kimse bilemez.. kayinvalidene soyle tanrıcılık oynamasin.. sen Rabbine Sığın.. Şems-i Tebrizinin dedigi gibi, işin Allaha kalmışsa olmuş bil ;) dualarim seninle.. hayırlısıyla olur inşallah.. yuregini ferah tut..

Mrb kızlar bende geçen sali transferi yaptrdm.dondurulmus embriyolarla
yaptirdim. haftaya cumartesi testim Var.sadece belim agriyo arada sirada.bazende kasiklarim Agriyor.baskada tik yok
Allahom yanlizca senden ister senden dilerim rabbim.

Yaptircam canim kismetse yarin aslinda yaptirmam gerwk ama dr pzt gel dedi bende burda olayim normalde 10. Ghn saliydi test günüm
Benim test günüm 12. Gündü bence hamilesinde değerini merak ediyorum yarın mutlaka yaz bende tekrarlıcam testimi yarın

Bu kadar uğraşıpta niye onlara kafanı takıyorsun boşversene kayınvalidenin demesiyle değil hoş sen duanı et Rabbim inş yüzünü güldürsün...

Mrb kızlar bende geçen sali transferi yaptrdm.dondurulmus embriyolarla
yaptirdim. haftaya cumartesi testim Var.sadece belim agriyo arada sirada.bazende kasiklarim Agriyor.baskada tik yok
Allahom yanlizca senden ister senden dilerim rabbim.
Hayırlı olsun tedavin inş pozitif sonuçlanır benimkide dondurulmuş embryo!
Belirtilere pek takılma ilaçların da etkisi olabiliyor

20 kasim perşembe transferim gerçekleşti 2 tane blastosist aşamasında transfer edildi, bugün 4.günüm hergün progesteron ve hibor iğneleri vuruluyorm ignelerin acısı dışında hissettiğim bişi yok hatta dün ishal oldum millet kabız oluyo,ilaclar mi yapti acaba, ara ara da kasiklarimda batma oluyo

12. Gün 20.79
14. Gün 72 küsürüde var ama hatırlamıyorum...
Değerde iyi artış var ama 2 gün sonrada bakılacak tekrar hayırlısı beklemedeyim yani!
canım ben başka bir topicte denk geldim, bir arkadaşın 12. gün değeri 11 di. daha sonra katlanarak arttı ve doğum yapmış, yani değer az çıksada 2'ye katlanarak devam etmesi sağlıklı ilerlediğini gösterir, tabi Allah bilir, ama ben senin sonucunu gayet iyi buldum, 20'den 72'ye katlamış canım bence çok iyi, peki drun ne dedi?

hilinşaallah..st: 37933148 .!.:
Hayırlı olsun tedavin inş pozitif sonuçlanır benimkide dondurulmuş embryo!
Belirtilere pek takılma ilaçların da etkisi olabiliyor
Amin canim insaallah.bu benim ikinci tüp bebek olayim.ilkinde tuttu ck şükür.uç yasinda oğlum var.bundada güzel haberler aliriz insaallah

Back
X