Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Baslarda hic belirtim yoktu adetime 2-3gun kala bacaklarim agridi sivilce cikti ama zaten normalde de bunlar oluyordu.
bnmde ilk 2-3 gün kasık ağrısı oldu o da işlemden dolayı sanırım şimdi de bişi yok sanki hiç embriyo koyulmamışım gibi inş pozitif olur peki çalışıyomısın yada transfer snrsı çok hareket ettn mi bn öğretmnm 2 hft gidemedm yum takibi opu derken transder snrsı 4 gün dinlendm 5.gün işe gittm artık yrn da gitcm de yavas harekt etmeye calışıyorm

Ben de ogretmenim ben sonrasinda rapor aldim evdeydim.hep yatmadim tabi yavas yavas hareket ettim.

mrb bnde pzts transfer oldm 6.günüm bgn belirti aramıyorm ama belirti söyleyenler de var siz bişi hissediyo musunz
Bence beliti aramamak lazim kullandigimiz ilaclarin birsuru yan etkisi yada olmasi gereken etkileri var.benim daha once iki pozitif aldigim tup bebek denemem var embriyolar gelismedi.dusuk oldu. Once pozitif katlanarak giden kan degeri sonra kesenin gorunmesi sonra kalp atislari... sanirim ben ben bunlari goremeden kendimi hamile hissedemeyecegim

Be
Benim doktor bir arkadasim birkac gun sonra aktif calismaya baslamisti ilk denemesiydi ve kizi oldu.ben iki denemedede on gun sonra calismaya basladim ama ikiside dusuk olunca gozum korktu dogrusu:) keske devam etsin aylarca rapor alabilirim

Be

Benim doktor bir arkadasim birkac gun sonra aktif calismaya baslamisti ilk denemesiydi ve kizi oldu.ben iki denemedede on gun sonra calismaya basladim ama ikiside dusuk olunca gozum korktu dogrusu:) keske devam etsin aylarca rapor alabilirim
aslında evet belirti aramamlı da olacağı tutacağı varsa da hersekilde olur yaa inş bu sefer tutar bebişlerimiz bizi

Kizlar bisi sorcam...8.gunum bugune kadar kasigimda anlik batmalar oluyordu.ama bugun sabahtan beri belli bir noktaya siddetli agri giriyor ve biraz suruo.normal mi sizce?ilk transferimde olmamisti bunlar dondurulmus onla ilgili olabilir mi?

Canm senle ve S sibelay ile ayni günde transfer olmusuz ama doktor beni niye geç çağırdı anlamadım kontrole yaaa hesaba göre 6. Haftada ben kese görmeye gitcem bu persembe kalp atisi da olur mu acaba niye geç gidiyorum ya offff ....

Kalp atışı da olur büyük ihtimalle.. ben de senden 1gun sonra kalp atışı duyucam inşallah. Bu arada saat kacta olmustu transferin??

Kalp atışı da olur büyük ihtimalle.. ben de senden 1gun sonra kalp atışı duyucam inşallah. Bu arada saat kacta olmustu transferin??
Ben seni gordum sanırım. Ama hatırlamıyorum yani adını sormuştum ama hatırlayamadım cevap verdiysen canm

Canm senle aynıyiz o zman kontrole gittin dimi sen ya beni çok geç çağırdı bu doktor neden acaba bu perşembe gitcem
Hayir gitmedim daha hic kendi doktoruma sadece kan tahlili yaptirinca devletteki dr bakalim dedi bakti.kendi doktorum ayin 15inde cagirdi.hemsire dedi zaten hem keseye hem kalbine bakicak diye.senin ne zaman kontrol?

Hayir gitmedim daha hic kendi doktoruma sadece kan tahlili yaptirinca devletteki dr bakalim dedi bakti.kendi doktorum ayin 15inde cagirdi.hemsire dedi zaten hem keseye hem kalbine bakicak diye.senin ne zaman kontrol?
Persembeymis bak benim daha gec

Kizlar benim soruma bi cvp verir misiniz rica etsem.
Kizlar bisi sorcam...8.gunum bugune kadar kasigimda anlik batmalar oluyordu.ama bugun sabahtan beri belli bir noktaya siddetli agri giriyor ve biraz suruo.normal mi sizce?ilk transferimde olmamisti bunlar dondurulmus onla ilgili olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…