Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Kizlar bu arada ben goguslerime bebe yagi surmeye basladim. Derim cok geriliyordu catlama olmasin diye bilginiz olsun.. göbüşleri de yakinda yaglamaya baslamaliyiz unutmayalım..

C tesi beta hcg 1338 di ya doktor p tesi gel kese bakalım dedi erken değil mi yaw

Sevcanf nerelerdesin ne yapiyon nasil gidiyor hamilelik
Burdayim canimcim iyi valla cok şükür daha bisi anlamadim ama herkese ben hamileyim diye ilan edesim var ama kalp atisini beklemekte istiyorum dayanamiyorum hergun birine söylüyorum senin icinde büyük gün yarin he dualarim senimle tatlim insallah bi dahakine hamile kontrolunde karsilasiriz ali osman beyin yaninda he

Canim insallah rabbim buyuk benimde yuzum guler insallah bisey sorucam transfer sabahi jel yapmismiydin sormamisim hocaya ben

Kızlar ya benm vajinamda kaşıntı var ama kenar kısımlarında içinde değil bir de normalde akintim yok ama progestan fitil kullandıktan sonra sarı olarak geri gelen akıntı oluyor sizce neden ne yapmam gerek yara oldu artık çok fenayim bilgisi olan var mı ?

slm günaydın kızlar bugün transferimin 3.günü ama inanın hiç dikkat etmiyorum kendime kasık ağrım var sadece başkada hiç bir belirtim yok umudum da kalmadı gerçi

İyi canm bi belirti yok bakalm nolcak insallah canm dualarini eksik etme:)

ediyorum tatlım ALLAHIM YAR VE YARDIMCIN olsun gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin inş. :) 10/12/14 sabırsızlıkla bekliyorum

Merhaba kizlar.
bende sali gunu transfer oldum.
Ilk denemem ve bugun 6. Gunum.
cok tedirginim regly olmaktan korkuyorum.
Bugun test yapsam cikarmi acaba.
pazar gunu yapmam gerekiyor aslinda...
6.gun hic birsey hissetmismiydiniz siz?

slm günaydın kızlar bugün transferimin 3.günü ama inanın hiç dikkat etmiyorum kendime kasık ağrım var sadece başkada hiç bir belirtim yok umudum da kalmadı gerçi
Günaydın ... Neden umudun yok , öyle deme Allah inşallah hayırlısıyla nasip eder .. Bende de sadece ağrı vardı . Ilk gün hariç hiç yatmadım , test sonucum pozitif bugün 2. Test günüm , inşallah o da iyi gelir. Umudunu ve inancını hiç kaybetme :)

kızlar günaydın
bugün predictör erken gebelik testi yaptım.(11.gün)
tek çizgi.....olmadı yarında kanda baktırıcam....
böyle olupta 12.gün kanda pozitifi gören var mı.okuyorum var ama sizin bildiğiniz var mı.
sağlık olsun ...Allah hayırlısını versin ...

Merhaba kizlar.
Merhaba.. Hayırlı olsun :) 6. Gün bence çok erken test için yapma derim ama daha iyi bilen arkadaşlar var burda onlar da fikirlerini paylaşırlar . Blastokistler erken teste cevap veriyor ama herkesin bünyesi farklı tabi. Benim 3. Gün embriyosuydu ve ağrım hariç hiçbir belirtim olmadı , bi de başımda hafif sersemlik uyuşukluk vardı . İlaçlardan da oluyor , belirti arayıp kendini dinleme hiç benim fikrime göre belli olmuyor çünkü . Allah hayırlı ve güzel sonuçlar almayı nasip etsin . Benim 12. Günüm . 10. Gün test yaptım pozitif çıktı , bugün değerin artmadı gerekiyor , test yaptım bekliyorum:))

Ben tranferin 5 günü bile gördüm.kesin çıkar

canim preductor erken gebelik testinde benim 10. Gün o kadar silik cikti ki... negatif sandim ama degilmis. Kandan idrara geç geciyor. Kanda baktirmadan uzme kendini.

Merhaba kizlar.
Ben 6. Gun test yaptirdim cikmadi canim. Cok erken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…