hiç belli olmaz cnm tutunuverir bakarsn bana 8 hücreli 3.gün embryosu transfer edildi 2 tane dr gayet ii demişti umutludu ama bilmiyorm ki yine de ALLAH büyük hepimizin yüzünü güldürür inşHadi hayirlisi diyelim ben cok sabirsizim olumlu yada olumsuz birsey bilmek isterim. Benim 3. Gunum daha ama umudum az Rabbimden umut kesilmez deyip bekliyorum tek embriyo ve 2. Kalite. Senin nasıldı
merhaba hayırlı olsunn......valla benim transfer gününden beri sancımm var bilimyoruz ki iyi mi kötü mü ??Merabalar kizlarr...sonuc bekleyen..bebegini bekleyen herkeze sabir diliyorumm..ben 6 yillik evliyim cok bekledimm ama bu bekleyiss feci biseymissss...bugun 2. Gunum...nasil gecer gunler bilmiyorum...
2. Gun derken transver gununu sayiyormuyuz..sali gunu oldu ..bugun persembe...
Ama hicbi kipirti yokk..ne agri ne sanci ne batma..batmasi olan ne zaman oldu..??
Rabbim..bebek bekleyen herkeze en kisa zamanda nasip etsinn...
Amin canim aminnnMerabalar kizlarr...sonuc bekleyen..bebegini bekleyen herkeze sabir diliyorumm..ben 6 yillik evliyim cok bekledimm ama bu bekleyiss feci biseymissss...bugun 2. Gunum...nasil gecer gunler bilmiyorum...
Ama hicbi kipirti yokk..ne agri ne sanci ne batma..batmasi olan ne zaman oldu..??
merhaba hayırlı olsunn......valla benim transfer gününden beri sancımm var bilimyoruz ki iyi mi kötü mü ??
cnm bnm 10günüm şlk 3 gün az ağrı vardı o da transfr işleminden kaynaklı sanıyorm snr hiçbişi yoktu ki düne kdr dünden beri adet olacakmışm gibi ara ara ağrılar girip çıkıyoMerabalar kizlarr...sonuc bekleyen..bebegini bekleyen herkeze sabir diliyorumm..ben 6 yillik evliyim cok bekledimm ama bu bekleyiss feci biseymissss...bugun 2. Gunum...nasil gecer gunler bilmiyorum...
olsun yaa sizinkide iyi kafaya takmayın işte hiç birşey olmamış gibi :) sonuca daha bir hafra varInsallah iyidirrr..genelde kipirtisi olanlar pozitif sonuc yazmis...iyi dusunelim iyi gelsin..ne zaman sonuc...??
..benim embriyo donmus embriyoydu..o yuzden igne catlama ignesi felan etsiside yok ..sessiz sedasiz bi bekleyisle bekliyoruzzz...
Amin canm inşallah :) senin için de hayırlı olsun dilerim sağlıkla kucagimiza aldigimizi da burdan paylaşırız ...Cnm benim kese değilde crl dedi bebek boyu galiba 5 mm iyi canim cok şükür bebegide bebegin kalp atisinida duyduk ama yolk kesesi olustuysa korkma Allahin izniyle bebeginide gilorurusun haftaya
cnm bnm 10günüm şlk 3 gün az ağrı vardı o da transfr işleminden kaynaklı sanıyorm snr hiçbişi yoktu ki düne kdr dünden beri adet olacakmışm gibi ara ara ağrılar girip çıkıyo
olsun yaa sizinkide iyi kafaya takmayın işte hiç birşey olmamış gibi :) sonuca daha bir hafra var
Canim benimde sali gunu transfer oldu bence belirti icin erken. Benim sadece bugun sulu akintim basladi. Senin kac embriyo kalitesi nasilMerabalar kizlarr...sonuc bekleyen..bebegini bekleyen herkeze sabir diliyorumm..ben 6 yillik evliyim cok bekledimm ama bu bekleyiss feci biseymissss...bugun 2. Gunum...nasil gecer gunler bilmiyorum...
cnmmm 7-8 de çıkmaz bnce yaptırma yaptırıp da 0.1 çıkıp 12 .gün pozitif görenler var yani bnm moralm bozulur diye yaptırmıyom tabi sn bilirsinayyy senin gunn dolmus bile masallahhh...ben okadar bekleyebilecegimi sanmiyorum..7..yada 8. Gun bakicam kanda..sonra merkezdede yaptiririmm...
Nasil gecer o 1 hafta bilmemm...hakkimizda hayirlisi ne ise o olsunn..
cnm bn 10.günündeym ama arastrmıştm biras adet olmak yada kaan gelmesi negatif demek diil diyodu dr lar bu gibi durumlarda dinlenn yatın diyomuşMrb arkadaslar benim transferimin bugun 14. Gunu yarin kismetse kan testine gidicem ama 1-2 saat once hafif bir kanama oldusiz boyle bisey yasadiniz mi cvp verirseniz sevinirim cok endiseliyim
Yatiyorum zaten ama korkuyorum bi taraftanda Rabbim hepinize o mucizeden nasip etsin inşallahcnm bn 10.günündeym ama arastrmıştm biras adet olmak yada kaan gelmesi negatif demek diil diyodu dr lar bu gibi durumlarda dinlenn yatın diyomuş
inş cnm bnm bnde korkuyorm cmts test yapıcm bndeYatiyorum zaten ama korkuyorum bi taraftanda Rabbim hepinize o mucizeden nasip etsin inşallah
İnşallah secnm bn 10.günündeym ama arastrmıştm biras adet olmak yada kaan gelmesi negatif demek diil diyodu dr lar bu gibi durumlarda dinlenn yatın diyomuş
Sende leke felan oldu mu kahverengiinş cnm bnm bnde korkuyorm cmts test yapıcm bnde
cnm 2. yada 3 gün koyusarı pembe arası bişi oldu geçti o kdrİnşallah se
Sende leke felan oldu mu kahverengi
Dilerim Allah müjdeli haberi almayi nasip etsin inşallah bana da sizlere de...cnm 2. yada 3 gün koyusarı pembe arası bişi oldu geçti o kdr
cnm bnm 10günüm şlk 3 gün az ağrı vardı o da transfr işleminden kaynaklı sanıyorm snr hiçbişi yoktu ki düne kdr dünden beri adet olacakmışm gibi ara ara ağrılar girip çıkıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?