Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Hadi hayirlisi diyelim ben cok sabirsizim olumlu yada olumsuz birsey bilmek isterim. Benim 3. Gunum daha ama umudum az Rabbimden umut kesilmez deyip bekliyorum tek embriyo ve 2. Kalite. Senin nasıldı
hiç belli olmaz cnm tutunuverir bakarsn bana 8 hücreli 3.gün embryosu transfer edildi 2 tane dr gayet ii demişti umutludu ama bilmiyorm ki yine de ALLAH büyük hepimizin yüzünü güldürür inş

Merabalar kizlarr...sonuc bekleyen..bebegini bekleyen herkeze sabir diliyorumm..ben 6 yillik evliyim cok bekledimm ama bu bekleyiss feci biseymissss...bugun 2. Gunum...nasil gecer gunler bilmiyorum...

2. Gun derken transver gununu sayiyormuyuz..sali gunu oldu ..bugun persembe...

Ama hicbi kipirti yokk..ne agri ne sanci ne batma..batmasi olan ne zaman oldu..??

Rabbim..bebek bekleyen herkeze en kisa zamanda nasip etsinn...

merhaba hayırlı olsunn......valla benim transfer gününden beri sancımm var bilimyoruz ki iyi mi kötü mü ??

Amin canim aminnn

merhaba hayırlı olsunn......valla benim transfer gününden beri sancımm var bilimyoruz ki iyi mi kötü mü ??

Insallah iyidirrr..genelde kipirtisi olanlar pozitif sonuc yazmis...iyi dusunelim iyi gelsin..ne zaman sonuc...??
..benim embriyo donmus embriyoydu..o yuzden igne catlama ignesi felan etsiside yok ..sessiz sedasiz bi bekleyisle bekliyoruzzz...

cnm bnm 10günüm şlk 3 gün az ağrı vardı o da transfr işleminden kaynaklı sanıyorm snr hiçbişi yoktu ki düne kdr dünden beri adet olacakmışm gibi ara ara ağrılar girip çıkıyo

Insallah iyidirrr..genelde kipirtisi olanlar pozitif sonuc yazmis...iyi dusunelim iyi gelsin..ne zaman sonuc...??
..benim embriyo donmus embriyoydu..o yuzden igne catlama ignesi felan etsiside yok ..sessiz sedasiz bi bekleyisle bekliyoruzzz...
olsun yaa sizinkide iyi kafaya takmayın işte hiç birşey olmamış gibi :) sonuca daha bir hafra var

Cnm benim kese değilde crl dedi bebek boyu galiba 5 mm iyi canim cok şükür bebegide bebegin kalp atisinida duyduk ama yolk kesesi olustuysa korkma Allahin izniyle bebeginide gilorurusun haftaya
Amin canm inşallah :) senin için de hayırlı olsun dilerim sağlıkla kucagimiza aldigimizi da burdan paylaşırız ...

cnm bnm 10günüm şlk 3 gün az ağrı vardı o da transfr işleminden kaynaklı sanıyorm snr hiçbişi yoktu ki düne kdr dünden beri adet olacakmışm gibi ara ara ağrılar girip çıkıyo

ayyy senin gunn dolmus bile masallahhh...ben okadar bekleyebilecegimi sanmiyorum..7..yada 8. Gun bakicam kanda..sonra merkezdede yaptiririmm...
olsun yaa sizinkide iyi kafaya takmayın işte hiç birşey olmamış gibi :) sonuca daha bir hafra var

Nasil gecer o 1 hafta bilmemm...hakkimizda hayirlisi ne ise o olsunn..

Canim benimde sali gunu transfer oldu bence belirti icin erken. Benim sadece bugun sulu akintim basladi. Senin kac embriyo kalitesi nasil

Mrb arkadaslar benim transferimin bugun 14. Gunu yarin kismetse kan testine gidicem ama 1-2 saat once hafif bir kanama oldu siz boyle bisey yasadiniz mi cvp verirseniz sevinirim cok endiseliyim

ayyy senin gunn dolmus bile masallahhh...ben okadar bekleyebilecegimi sanmiyorum..7..yada 8. Gun bakicam kanda..sonra merkezdede yaptiririmm...

Nasil gecer o 1 hafta bilmemm...hakkimizda hayirlisi ne ise o olsunn..
cnmmm 7-8 de çıkmaz bnce yaptırma yaptırıp da 0.1 çıkıp 12 .gün pozitif görenler var yani bnm moralm bozulur diye yaptırmıyom tabi sn bilirsin

Mrb arkadaslar benim transferimin bugun 14. Gunu yarin kismetse kan testine gidicem ama 1-2 saat once hafif bir kanama oldu siz boyle bisey yasadiniz mi cvp verirseniz sevinirim cok endiseliyim
cnm bn 10.günündeym ama arastrmıştm biras adet olmak yada kaan gelmesi negatif demek diil diyodu dr lar bu gibi durumlarda dinlenn yatın diyomuş

Kizlar bugun 3. Gunum ama midem kaziniyor bide karnimdan midemden surekli sesler geliyor normalmi ya bu cok korkuyorum olumsuz olucak diye

seni ümitlendirmek istemem ama canım ynı senin gibi olmuştum bende
inşallah sende pozitifi görürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…