- 25 Kasım 2014
- 21
- 26
- 8
Aynen canm ya hoc bişey anlamadım valahi muayeneden de işlemler den de kalp atışını duysam bi nebze rahatlıycam amabu dr lar heyecan için mi rating için mi , muayane ücreti için mi bilmem insanları gereksiz yere kese görmeye çağırıyor. kese değil kalp atışı önemli.kalp atışını duyunca insan rahatlıyor.kesenin içi boş olduktan veya içindeki bebek canlanmadıktan sonra ne anlamı var ki kese görmenin?
Amin canim insallah o gunleri rabbim banada nasip etsin herkezede nasip etsin endiselenecek birsey yok canim keyfini cikar bende insallah pit pitlarida gormek nasip olur benimde bugun 3 gunum korkumda var heycanimda ne yapcam bilmoyorum siz nasil gecirdiniz bugunlerinizi gecmiyor zaman yaKızlar bebisimi gördüm Rabbime şükürler olsunama ultrason goruntusu vermedi doktor çok üzüldüm yolk diye bişey dedi varmış 6 haftalik 13 mm diye konuştular aralarında ama bana haftaya perşembe kalp atışı için geliyorsun o zman net bişey soyleriz suan problem yok bebek ve eşi görünüyor dedi çok şükür sizce de problem yok demi :) allahım isteyen herkesin yüzünü guldursun aminnnn
Ay ne guzel canim suan okurken nasil agliyorum insallah banada nasip olur insallah kucaginada aldigin gunleri okuruz cok sevindimGünaydin cok sukur kuzumu gördüm dr normalde 10.haftadan önce kalp atisi dinletmiyorum ama senin panikgin bitsin dinleteyimde did gup gup atiyodu oyy onu verene sukurler olsun Rabbim hicbirimiIn emegini bosa cikarmasin insallah0 ilaclara ynen devam dedi 10 gun sonra bidah cagirdia
Amin canm inşallah çok zor biliyorum geçmez zman ama emin ol pozitif den sonra zaman duruyor transfer sonrası ite kaka geçiyorda :) canm ben 3 gün yattım sadece 4. Gun duş aldım ve yemek ve bulasik islerimi yaptım onun dışında bi iş yapmadım burdan hep güç aldım burda yazanlar destek oldu bana film izledim komedi vs. Bebeğim var gibi hep konuştum onla Rabbime şükür nasip etti ama özel bişey yapmadım normal davranmaya çalıştım ama biraz dikkatli oldum sadece agir kaldirmadim uzanmadim egilmedim vb. allah tüm isteyen herkese nasip etsin inşallah ; )Amin canim insallah o gunleri rabbim banada nasip etsin herkezede nasip etsin endiselenecek birsey yok canim keyfini cikar bende insallah pit pitlarida gormek nasip olur benimde bugun 3 gunum korkumda var heycanimda ne yapcam bilmoyorum siz nasil gecirdiniz bugunlerinizi gecmiyor zaman ya
Amim canm benm desteğiniz çok önemli benm icin alah hepinizden razı olsun hep sizler destek oldunuz bana Rabbim sana ve tüm isteyen herkese nasip etsin aminnnnAy ne guzel canim suan okurken nasil agliyorum insallah banada nasip olur insallah kucaginada aldigin gunleri okuruz cok sevindim
Amin canim insallah benimde olur bende dikkat etmeye calisiyorum rabbim ol derse olur baska ne diyeyim ben elimden geleni yapmaya calisiyorum gerisi yaradanima kalmis insallah nasip ederAmin canm inşallah çok zor biliyorum geçmez zman ama emin ol pozitif den sonra zaman duruyor transfer sonrası ite kaka geçiyorda :) canm ben 3 gün yattım sadece 4. Gun duş aldım ve yemek ve bulasik islerimi yaptım onun dışında bi iş yapmadım burdan hep güç aldım burda yazanlar destek oldu bana film izledim komedi vs. Bebeğim var gibi hep konuştum onla Rabbime şükür nasip etti ama özel bişey yapmadım normal davranmaya çalıştım ama biraz dikkatli oldum sadece agir kaldirmadim uzanmadim egilmedim vb. allah tüm isteyen herkese nasip etsin inşallah ; )
Ay ne guzel canim suan okurken nasil agliyorum insallah banada nasip olur insallah kucaginada aldigin gunleri okuruz cok sevindim
Sendende razi olsun canim sizlerde bana destek oluyorsunuz amiiiin canim allah hepimize nasip etsinAmim canm benm desteğiniz çok önemli benm icin alah hepinizden razı olsun hep sizler destek oldunuz bana Rabbim sana ve tüm isteyen herkese nasip etsin aminnnn
Aynen katılıyorum. Benim doktorum da kesenin bir anlamı yok 2 hafta sabret, önemli olan kalp atışı dedi. 19 Aralığı bekliyorum ben de.bu dr lar heyecan için mi rating için mi , muayane ücreti için mi bilmem insanları gereksiz yere kese görmeye çağırıyor. kese değil kalp atışı önemli.kalp atışını duyunca insan rahatlıyor.kesenin içi boş olduktan veya içindeki bebek canlanmadıktan sonra ne anlamı var ki kese görmenin?
İnsallah canim agzin baldan olsun insallah benimde olur allah razi olsun bekliyorum bakalim allah ol derse olucak rabbime siginiyorumCnm inan dularimdasin seninde guzel haberini alacaz haftaya Allahin izniyle
benim 6.günüm bugün ama akıntı faln olmadı bende ...Kizlar bugun transferimin 3. Gunu. Sali gunu transfer oldum. Ama akintik cok artti. Sulu akintim var sizde de olmus muydu
Bende oldu hatta hala devam ediyor..Kizlar bugun transferimin 3. Gunu. Sali gunu transfer oldum. Ama akintik cok artti. Sulu akintim var sizde de olmus muydu
Bende de daha once ki tup bebek tedavimde olmustu ama ilk negatif te mi yoksa kizima kavustugum pozitif sonucta mi hatırlamıyorum. Insallah iyiye delildir. Bide embriyolog bi tanidik tutunmanin 5. Ve 7. Gunler arasinda olduğunu soylemisti. Bugun embriyonun dollenmesinin 5. Gunu insqllah tutundugu icin akinti oluyorduBende oldu hatta hala devam ediyor..
Canim kullandigin jeldende olur su gibiyse bende pazartesi oldum transfer benimde arada sugibi oluyor akinti jelden diye dusunuyorum ben insallah pozitif sonuc almak nasip olur bizleredeKizlar bugun transferimin 3. Gunu. Sali gunu transfer oldum. Ama akintik cok artti. Sulu akintim var sizde de olmus muydu
Evet cnm bende jel kullanıyorum ama daha once boyle akintim yoktu. Bugun sabahtan beri var. Jeli en son aksam kullanmistim. Akinti su gibi. O jel beyaz ama kullanmis oldugumuz hormonlar rahim sivisini arttirmista olabilirCanim kullandigin jeldende olur su gibiyse bende pazartesi oldum transfer benimde arada sugibi oluyor akinti jelden diye dusunuyorum ben insallah pozitif sonuc almak nasip olur bizlerede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?