• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Asmakilit seninle aynı günlerdeyiz anladığım kadarıyla .sen de bulantı ,akıntı ya da başka bir gebelik hali var mı?

Arkadaşlar merhaba,
Hamilelik haberi alanlar tebrik ederim. Darısı başımıza inşallah. Transferimin bugün 7. günü ve az önce çok hafif kahverengi lekelenmem oldu. Endişeliyim. Aranızda bunu yaşayan var mı merak ediyorum..

Arkadaşlar merhaba,
Hamilelik haberi alanlar tebrik ederim. Darısı başımıza inşallah. Transferimin bugün 7. günü ve az önce çok hafif kahverengi lekelenmem oldu. Endişeliyim. Aranızda bunu yaşayan var mı merak ediyorum..
Ben her iki hamileligimde lekelenme yi yaşadım birinde transfer den 1 hafta sonra ydi.daha sonra keseyi gördükten sonra ciddi kanama yaşadım ama şükürler olsun sorunsuz doğurdum. Şimdide ikinciye hamileyim bundada transfer den itibaren hafif lekelenmem oldu.testten 2 gün öncede birkaç damla kan geldi. Hamileliklerim arasında tutmayan tedavilerimde oldu.onlarda da test gününden önce adet oldum.ama hamilelik lerimde kanamanın devamı gelmedi.tutmayip adet olduysa kanamanın devamı geliyor

Ben her iki hamileligimde lekelenme yi yaşadım birinde transfer den 1 hafta sonra ydi.daha sonra keseyi gördükten sonra ciddi kanama yaşadım ama şükürler olsun sorunsuz doğurdum. Şimdide ikinciye hamileyim bundada transfer den itibaren hafif lekelenmem oldu.testten 2 gün öncede birkaç damla kan geldi. Hamileliklerim arasında tutmayan tedavilerimde oldu.onlarda da test gününden önce adet oldum.ama hamilelik lerimde kanamanın devamı gelmedi.tutmayip adet olduysa kanamanın devamı geliyor
Teşekkür ederim cevabın için. Biraz da olsa içim rahatladı. Umarım benimde devam etmez, kanamaya dönüşmez..

Arkadaşlar merhaba,
Benimtransferin 2. 3. Günü 1er damla geldi.tam adet günümde leke şeklinde geldi.yerleşmelerden olabiliyor

Kızlar merhaba bugün transferimin 7. Günü ve adet ağrım var ayağa kalkınca uzanınca geçiyor.. Bana bir şeyler söyleyin korkuyorum

kızlar sonucum11.gün degerim 303...dr 2 gün sonra tekrar dedi..katlarsa sıkıntı yok dedi..simdide 2ye katlama korkusu sardi..inssallah kimyasal falan degildir..degerim nasil 11. güne göre sizce
Tebrikler allah devamini nasip etsin insalah doktorum bana 2.testi yapmana gerek yok dedi ama ben yapicam yarin yinede

esilaecrin esilaecrin forumda bir iki sey okudum. Mesela bazen kalp atisi tam duyulmazmis, bazı doktorlar da pat diye kalp atisi yok deyip.kestirip atiyorlarmis. Pek cok anne adayina kase bos hemen almamiz lazim falan demisler. Ki bi arkadasima benim gozlerimin önünde bi doktor aynisi yapti. Kalp atisi yok dedi. 1 hafta bekledi arkadasim inatla, baska bir doktora gitti o duydu kalp atışını. Kizi simdi 4 yasinda. Korkuyorum ozele gidersin yok kalp atisi derler olacak şeyi mahvederler. Sabret nolur. Belki seninki minyondur :KK66:
Haklısın canm.belki de dediğin gibi küçük tür benm bebeğim ondan duramıyor doktorlar bakalim haftaya saliya kadar bekliycem eğer hala kalp atışı yok derse inş duyarım o zman yola ozele gitcem allah yardımcımız olsun canm yazdıkların umut oluyor bana sizinle burda konuşmak iyi geliyor valahi çok teşekkür ederim :)

sevcanf sevcanf canim ya 6. Gun tahlil yaptirdiktan sonra gene yatip dinlendinmi ne zaman evinin isini yapmaya basladin ali osman hoca aradi beni bugun carsanba gel tahlil yapalim dedi ama ben hala uzaniyorum yardimci olurmusun

Asmakilit seninle aynı günlerdeyiz anladığım kadarıyla .sen de bulantı ,akıntı ya da başka bir gebelik hali var mı?
Canim akinti disinda hic bir belirtim yok. Tatli seyler yedigimde hafif bulanti oluyor. Ara ara sanci oluyor ama geçen haftalara nazaran cok cok azaldi. Resmen hamile degil gibiyim. Sık idrara çıkıyorum. Mesela gece hic tuvalete gitmezdim simdi gecede bir bazen 2 defa kalkiyorum. Bu da olmasa iyice telaslanicam. Doktorum nasilsin dediginde korkacak kadar iyiyim dedim. Olur bazi insanlarda oyle dedi. Akintim o kadar cok ki, hani adetken kanamayi hissedersin ya aynen oyle.. akintiyi hissediyorum. Kese ve bebek boyutu hakkinda hic bir fikrim yok sormayi unuttum acikcasi.. bir sonraki kontrolde unutmam inşallah. Sende var mi belirti??

Canim akinti disinda hic bir belirtim yok. Tatli seyler yedigimde hafif bulanti oluyor. Ara ara sanci oluyor ama geçen haftalara nazaran cok cok azaldi. Resmen hamile degil gibiyim. Sık idrara çıkıyorum. Mesela gece hic tuvalete gitmezdim simdi gecede bir bazen 2 defa kalkiyorum. Bu da olmasa iyice telaslanicam. Doktorum nasilsin dediginde korkacak kadar iyiyim dedim. Olur bazi insanlarda oyle dedi. Akintim o kadar cok ki, hani adetken kanamayi hissedersin ya aynen oyle.. akintiyi hissediyorum. Kese ve bebek boyutu hakkinda hic bir fikrim yok sormayi unuttum acikcasi.. bir sonraki kontrolde unutmam inşallah. Sende var mi belirti??
Peki ağrın çok olmuş muydu ? Benim her sabah en az yarım saat ve gün içinde toplamda 2 saate yakın ağrım oluyor Regl olacak gibi ,doktorum normal dedi tabi ama arada endişelenmiyor değilim .

Peki ağrın çok olmuş muydu ? Benim her sabah en az yarım saat ve gün içinde toplamda 2 saate yakın ağrım oluyor Regl olacak gibi ,doktorum normal dedi tabi ama arada endişelenmiyor değilim .
Aslinda regl agrisindan biraz farkli. Tarifi kolay diye regl agrisi gibi deniyor diye düşünüyorum. Daha cok bıçak saplaniyormus gibi, hatta saplanan bicak bir iki tur icerde cevriliyormus gibi. Bir iki dakika suren agrilar. Bu gun utu yaptim biraz simdi agri basladi belimde ve karnimda.. bagirsak ağrısı gibi.. arada da yumurtaliklarimda oluyor. Ama dedigim gibi azaldi baya. Sanirim rahim buyurken kasiliyor. Regl olurken de kasilip gevsiyo ya ayni hesap. Hizli buyuyen cocuklarin kol be bacaklarinda olusan kas agrisi gibi..

Ya bisey sorucamm fikir verin lutfen simdi doktorumla gorustm degerim 1761 cikmisti gebesin dedi 10 gun sonra.ultrasona gel dedi testi ikinci kez yapiyimmi dedim hayir gerek yok dedi ama esimde doktorunu dinle diyo acaba yapsammi

Back
X