Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilk denemem. 10 yumurtam gelişti, 6 si dollendi ama 2 tanesi kaliteliydi. 3. Gun embriyosu transfer edildi. Tranferin 3. Ve 4. Gunu mide bulantim, hafif bas donmem oldu. Yumurtaliklarimda bıçak saplamasi gibi agri oldu. 7. Gun hepsi kesildi. Gogus agrisi bile kayboldu. gunlerdir belirti arayip durdum ben de. Ama arasira gelen mide bulantisindan baska bi sey yok. O da psikolojik sanirim. Sormak istedigin bir sey var mi canim??Ilk denememiydi cnm belirtilerin nelerdi yazarsan sevinirim
Görüştüm.. Sevinç cigliklari attilar. Carsamba tekrar test yapalim ilaclara devam dediler. Cok da dillendirme keseyi gorene kadar bekle dediler.Dr.unla görüştünmü canım
9 toplandi 5 i döllendi 4 tanesi kaliteliydi 2 si transfer edildi 2 si donduruldu benim de ilk denemem umut oldunuz bana 1 aralikta da benim var dua edin lütfen ,bu arada idrar testi yapmadin dimi hic
Değerim 150.8 çıktı arkadaşlar asma kilit 158 içimden geçiyor demiştin...
Dr.la görüştük 2 gün sonra tekarrla yine testi dedi.
Proleton diye iğne verdi 4 günde bir yapmak için!
Eğer 2 gün sonraki testde olumluysa 10 gün sonra keseyi görmek için çağırıcam dedi...
Sevcan sen ne yaptın kaç çıktı seninki?
Gülenaz inş canım
Asmakilit bende 2 gün önce idrar yaptım değerim 70 olduğunda silik çizgi çıkmıştı...
Göz yanılması olamaz eğer yoksa hiç bişey çıkmıyor çok yapıp tek çizgi görmüşlüğüm var ilk denemeden!
İnş sende hamilesin benimde içimden geçiyor...
Rabbim tüm isteyenlerin yüznü güldürsün inş
Masallah sevcan.. inşallah kalp atislarini da duyarsin.. kucagina da alirsin hayirlisiyla.. hadi bakalim kizlar.. yine bekleme zamani.. oy oy tedavi sureci daha az stresliydi valla. Ev odevi yapar gibi.. yap igneni, gel kan ver, usg bakalim, git, yarin yine gel.. simdi sinav sonucu bekler gibiyiz..100.9 cikti cnm cok sukur 10 gün sonra kontrole cagirdi bidaha istemedi
Seninde hayirli olsun canim insallah kucagimiza aldigimizda goruruzMasallah sevcan.. inşallah kalp atislarini da duyarsin.. kucagina da alirsin hayirlisiyla.. hadi bakalim kizlar.. yine bekleme zamani.. oy oy tedavi sureci daha az stresliydi valla. Ev odevi yapar gibi.. yap igneni, gel kan ver, usg bakalim, git, yarin yine gel.. simdi sinav sonucu bekler gibiyiz..
Ben de ayni hislerdeydim. Konusacak kimsem de yoktu pek. Hislerimi anlatacagim. Sizler iyi ki varsiniz. Aksam bi yasin okumayi düşünüyorum nasipse. Sana da dua ederimKızlar çok sevindim asmakilit,hilall85,sevcanf tebrik ediyorum sağlıklı şekilde kucağınıza aldığınızıda gorursunuz inş. Yarın sabah ben gidicem kan vermeye çok heycanlıyım duanızda unutmayın kendimi bi iyi bi kotu hissediyorum bi varmış bi yokmuş gibi geliyor
Çok sağol canım,benim içinde iyiki varsınız sanki 100den yukarı bişey olacak gibi bide sanki maalesef olmadı dicekler gibi geliyor çok çok dua edinBen de ayni hislerdeydim. Konusacak kimsem de yoktu pek. Hislerimi anlatacagim. Sizler iyi ki varsiniz. Aksam bi yasin okumayi düşünüyorum nasipse. Sana da dua ederim![]()
Canım hamileliğin hayırlı olsun :) inşallah bigün ben de buralardan hamilelik haberimi sizlerle paylaşabilirim ben de nasip olursa dondurulmuş tedavim için beklemedeyim sizde problem neydi acaba senin ilk denemen mi bi de sen kaç yaşındasın?Ben de ayni hislerdeydim. Konusacak kimsem de yoktu pek. Hislerimi anlatacagim. Sizler iyi ki varsiniz. Aksam bi yasin okumayi düşünüyorum nasipse. Sana da dua ederim![]()