• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Canım hamileliğin hayırlı olsun :) inşallah bigün ben de buralardan hamilelik haberimi sizlerle paylaşabilirim ben de nasip olursa dondurulmuş tedavim için beklemedeyim sizde problem neydi acaba senin ilk denemen mi bi de sen kaç yaşındasın?
Benim sebepsiz infertilite. 6 yillik evliyim. Yaşım 33. 3 aşılama yaptirdim. 1 inde kimyasal gebelik oldu. Tup bebek ilk denememdi. Yumurtalarim 10 taneydi ama kalitesizdi. Donduramadik bile. Normal yolla hamile kalamama sebebin bu olabilir dediler. Insallah senin de guzel haberlerini aliriz.

Negatif düşünceleri içinden at pozitif düşünceler seninle kalsın...
Zaten yarına bişey kalmadı öğreneceksin inş güzel sonucu!
Canım hamileliğin hayırlı olsun ? Ben de seni merak ediyodum umuttan aynı kaderi paylaşan kişileriz ulun bey tam tedavimin 6.gününde gitmişti sen kaçıncı günündeydin belki merkezde karşılaşmışızdır diye soruyorum.ben de ekim ayımdaki opumdan sonra ohss riskinden dolayı embriyolarım 3.gün olarak donduruldular sonra kasım adetimle başlıycaktık selen hanım tedavi öncesi e2 ve p4 testi istedi sonucumu söyleyince yüksek olduğu için bu ay da iptal oldu ve doğum kontrol hapı verdi şimdi onu kullanıyorum bakalım aralık adetimle sonucum nasıl gelicek ben şehir dışından geldiğim için bulunduğum yerde e2 ve p4 testlerimi ve muayene sonucumu adetimin 2.günü merkeze gitmeden selen hanıma gönderiyorum senin de dondurulmuş tedavinde böyle bi erteleme olmuş muydu canım? Biraz uzun yazıp umarım seni sıkmamışımdır

KIZLAR HERHEZE SELAM ADIM ÖZLEM ESKİŞEHİRDEN BUGÜN TRANSFERİMİN İLK GÜNÜ VALLA ÇOK HEYCANLIYIM ZAMAN GECERMİBU ARADA BELİM AGRIYO BİDE BICAK GİBİ ARA ARA KASIK AGRILARIM OLUYO BİDE KABIZIMM ÇOK FENA YAAA İNŞALLAH HEPİMİZİN BEBİŞLERİ TUTAR

selam kızlar nedense buraya bir bakmak geldi içimden
iki negatif aldım tekrar tüpe gidecem
sizlerede Allah yardım etsin demek geldi içimden

O Ozlemm8282 hoşgeldin :KK66: bekleme sureci zor biraz.. oyalancak bir seyler bul mutlaka bos bos dinleme kendini. Dizi, film falan seyret. Kabizligin icin de bence sabahlari ac karnina 2-3 kuru kaysi ye.. kasik agrilari opudan dolayi da olabiliyor. Benim baya bi agrim olmustu.. hadi bakalim.. zaman senin icin su gibi aksin insallh..

çok tesekür ederim inşallah hepimiz bebegimizi alırız gucagımıza kızlar bişe dicem size esim hep yatim istiyo bende bugün yata yata resmen sırtlarım agrıdı aksamlar 7gibi geliyo işten yavas yavas biraz dışarda gezdirse olurmu

KIZLAR HERHEZE SELAM ADIM ÖZLEM ESKİŞEHİRDEN BUGÜN TRANSFERİMİN İLK GÜNÜ VALLA ÇOK HEYCANLIYIM ZAMAN GECERMİBU ARADA BELİM AGRIYO BİDE BICAK GİBİ ARA ARA KASIK AGRILARIM OLUYO BİDE KABIZIMM ÇOK FENA YAAA İNŞALLAH HEPİMİZİN BEBİŞLERİ TUTAR
Canım hayırlı olsun ben ilk gunlerde sevinçten ne oldugunu ne oldugunu anlamadim ama ilk 3 gün cok onemliymis dikkat et gunler geciyor bi sekilde bende oyle diyodum ama gecti bi sekilde benim yarın sonuç gunum sabah nasıl olur bilmem Allah yardımcın olsun,Kabızın için 4-5 tane kayısıyı 1-2 bardak sıcak suda yumuşat sonra blendırdan geçir meyve suyu gibi aç karnına iç

Canım hamileliğin hayırlı olsun ? Ben de seni merak ediyodum umuttan aynı kaderi paylaşan kişileriz ulun bey tam tedavimin 6.gününde gitmişti sen kaçıncı günündeydin belki merkezde karşılaşmışızdır diye soruyorum.ben de ekim ayımdaki opumdan sonra ohss riskinden dolayı embriyolarım 3.gün olarak donduruldular sonra kasım adetimle başlıycaktık selen hanım tedavi öncesi e2 ve p4 testi istedi sonucumu söyleyince yüksek olduğu için bu ay da iptal oldu ve doğum kontrol hapı verdi şimdi onu kullanıyorum bakalım aralık adetimle sonucum nasıl gelicek ben şehir dışından geldiğim için bulunduğum yerde e2 ve p4 testlerimi ve muayene sonucumu adetimin 2.günü merkeze gitmeden selen hanıma gönderiyorum senin de dondurulmuş tedavinde böyle bi erteleme olmuş muydu canım? Biraz uzun yazıp umarım seni sıkmamışımdır
Ben tedaviye 21 Ekim'de başladım transferimde 4 Kasım'da oldu...
Yurt dışından gelen biriyle konuştum acaba sen misin Amerika'dan geldim demişti...
Kan sonucunu vermişti onu bekliyordu bende transfer olacaktım....
Acaba acaba sen misn?
Bende ki tek erteleme Ağustos ayında adet olduğumda gittim ulun beye muayene bile etmedi...
Seni hamileliğe hazırlayalım zaten buU ay içinde yurt dışında olucam dedi.. Vitamin ve folbiol verdi bizde diğer adette başlamaya karar verdik...
Diğer adette başladık erteleme felan olmadı...

Ben 3. Gun ucaga bindim eve dondum. Evde canim sıkıldı temizlik bile yaptim yavas yavas.. yatmak da bagirsak hareketlerini yavaslatip kabizlik yapar.. kuzenim kadin dogumcu ata binmedigin, halter kaldirmadigin surece bir sey olmaz dedi ;) kalk dolaş hic bi sey olmaz.. rahim oyle ici boş, balon gibi bir yapi degil zaten. Yumruk gibi duvarlar birbirine temas ediyor.

Kabızlık için ilaç vermişlerdi istersen kullan bi sakıncası yokdiyordu hemşire!
3 gün önemli hareketlerine dikkat et hep yat denmiyor ben kalkıp oturmuştum ama dışarı felan da çıkmamamıştım...
Berceste inş bu denemende yüzün güler Rabbim gönlüne göre versin...

Slm kizlar benimda bugun transferimin 7 kuni idrar testi yaptim cikmadi bir sey acaba yarin kan testi yapsam cikarmii sonuc benimki tek embreion 4 gunluk galva...

Benim hala kasik agrim devam ediyor sizdede varmi
Bende kasık ağrısı olmadı ilk günlerde yorulduğumda kasıkta ağrısı oluyordu ama şimdi ağrı felan yok...
Slm kizlar benimda bugun transferimin 7 kuni idrar testi yaptim cikmadi bir sey acaba yarin kan testi yapsam cikarmii sonuc benimki tek embreion 4 gunluk galva...
Idrar da çıkmaması normal bence test gününü bekle ve o gün kan testi yaptır...
Dr.ların bi bildiği var ki 12. Günde yapın diyorlar... Bide çıkmaZsa boşuna üzüleceksin belki geç tutundu bilemeyiz...
Tabi yine sen bilirsin...

Bende kasık ağrısı olmadı ilk günlerde yorulduğumda kasıkta ağrısı oluyordu ama şimdi ağrı felan yok...

Idrar da çıkmaması normal bence test gününü bekle ve o gün kan testi yaptır...
Dr.ların bi bildiği var ki 12. Günde yapın diyorlar... Bide çıkmaZsa boşuna üzüleceksin belki geç tutundu bilemeyiz...
Tabi yine sen bilirsin...
Benim test gunim juma ..gel sabah dedi doktorim bakalim benda merak ettim yarin yapsami deya...

Kabızlık için ilaç vermişlerdi istersen kullan bi sakıncası yokdiyordu hemşire!
3 gün önemli hareketlerine dikkat et hep yat denmiyor ben kalkıp oturmuştum ama dışarı felan da çıkmamamıştım...
Berceste inş bu denemende yüzün güler Rabbim gönlüne göre versin...
tatlım benim adım özlem ilk denemem bilmediğimden çok pipirikleniyoruz inşallah Rabbim hepimize verir yüzümüz güler

Ben tedaviye 21 Ekim'de başladım transferimde 4 Kasım'da oldu...
Yurt dışından gelen biriyle konuştum acaba sen misin Amerika'dan geldim demişti...
Kan sonucunu vermişti onu bekliyordu bende transfer olacaktım....
Acaba acaba sen misn?
Bende ki tek erteleme Ağustos ayında adet olduğumda gittim ulun beye muayene bile etmedi...
Seni hamileliğe hazırlayalım zaten buU ay içinde yurt dışında olucam dedi.. Vitamin ve folbiol verdi bizde diğer adette başlamaya karar verdik...
Diğer adette başladık erteleme felan olmadı...
Transferim 8 Kasım da oldu 4 ünde kontrolüm vardı yanlış hatırlamışım

Allah razi olsun canim benim.. Rabbim yar ve yardimcin olsun seninde.. tedavin simdiden hayirli olsun..
teşekkür ederim aslında şuan kendimi tedavi ediyorum kilom fazla
diyetteyim ve 6-7 ay sonra fit olunca tedavime başlayacam inşallah
sizlerin tedavileride hep pozitif olsun bebek hasreti çeken kalmasın inşallah

Kızlar sabah kan vermeye gittim gitmeden önce kahverengi akıntım gelmiş çok kötüyüm bu halde olupta olumlu sonuç alan var mı

Back
X