• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Kızlar bugün iğne vurulmaya gittim kalcamda apse olduğunu söyledi hemşire genel cerraha cikmam gerektiğini söyledi şuan antibiyotikle geçer ama ilerlerse operasyonla çekerler dedi çok korktum, doktorumu aradim iğneyi kesinlikle birakma diyo öldürcekler beni :KK43: genel cerraha çıkın size gebelerin kullanabilecegi bi antibiyotik verir dediler, zarari olmaz dimi kullansam

Bu konu cok hassas bir konu. Bizim doktorculuk oynamamiz olmaz ancak benim fikrim şu, normal gebeliklerde adet gecikmesine kadar ne yaparsan yap gebelik etkilenmez. Rabbim bebegi korumak icin boyle bir mekanizma yaratmis. Gebeligin ilk zamanlarinda Hucre sayisinin oldukca az olmasi nedeniyle, bir kac hucrenin bozulmasi durumunda dahi milyarlarca hucrenin icinde pek bi onemi kalmiyor. Genel cerrahla konustugunda o sana kar zarar hesabi yapip ona gore tedavi edecektir. Transferden sonraki kacinci gunun??

Embriyon su durumda 9. gununde ve muhtemelen tutunma islemini tamamladi. bu gunden itibaren su noktada tutunmayla ilgili yapabilecegin bir sey yok.. tutunduysa tutundu.. sen cerrahla konuş, onlar işin mutfagini iyi biliyorlar.. en dogru yolu gosterecektir.

Oooo o zaman embriyon 11 gunluk su an.. cok daha kok salmistir o ;) tutun kuzum tutun..

Kuzular diyelim o zaman.. ben transferden sonra embriyolarima kizlar demeye basladim. Nasilsin diye soranlara, iyiyim iste kizlari buyutuyorum diyordum. Kizlar acikti, kizlar susadi, kizlar, kizlar diye diye bu gunlere geldik cok şükür.. yarin artışı gorcem bakalim.. 2. Test zamani geldi.. soyle 120'nin üstüne çıkın diye talimat verdim kizlara.. ;)

Hahahaha iyiymis ben de babasina diyorum şunu yiyim şunu iceyim de bebelerim kocaman olsun diyorum :) ins yarın değerin yüksek cikar cnm sen iyice konuş bebislerle :))

Arkadaslar hangi ilaclari kullaniyorsunuz ben günde 3 kez estrofem 1 kere coraspin sabah aksam crinone gel 1 kere folik asit gobekte clexane 0.6 3 günde bir kez de pruluton

Ben de 3 kere estrofem 1 kez folbiol 1 kez coraspin aksam 2 kapsül progestan 1 kez gobektn hibor

Kızlar merhaba heyecanımi sizinle paylaşmak istedim kan testi yaptırmaya geldim karışık duygular içindeyim ya idrar testi yanıliyorsa o kadar umutlandm ki anlatamam 12 gün geçti de 2 saatlik kaç sonucu zamanı geçmiyor allahım sen tüm isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip et Yarabbim. Kucaklarimiz dolsun amin amin amin....

Kızlar merhaba heyecanımi sizinle paylaşmak istedim kan testi yaptırmaya geldim karışık duygular içindeyim ya idrar testi yanıliyorsa o kadar umutlandm ki anlatamam 12 gün geçti de 2 saatlik kaç sonucu zamanı geçmiyor allahım sen tüm isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip et Yarabbim. Kucaklarimiz dolsun amin amin amin....
Hadi bakalim guzel bir sonuc alirsin insallah. Idrar testi yanilmiyor meraklanma.. ben de takip icin kan verdim simdi bakalim artis nasil olmus..

Mrb canım. Senile transferini aynı gün sanırım. Ben de bugun kan verdim ogleden sonra çıkacakmis benim de idrar çift çizgi çıktı ama ben de aynı duygular içindeyim ya hatalı daha çok üzülürüm çünkü az da olsa umutlarım. Ins ikimiz de güzel haberi aliriz

Kan tahlilini veriyorum, soonra gidiyorum soyle denize nazir bir kahvalti yapiyorum. Carsiyi geziyorum.. eve gidip azcik uyuyorum saat 4 oluyo veeeee sonucu arayip ogreniyorum.. kafanizi dagitin bacılar.. bebişleri uzmeyin..

Kızlar aldım sonucu ama pozitif mi bilemedim değer 55.2 çıktı ama şimdi hamilemiyim değilmiyim bundan sonra ne yapmam gerek zeynep kamil de tedavi oldum cevap ta vermiyorlar lütfen bilgi verin.

Kızlar aldım sonucu ama pozitif mi bilemedim değer 55.2 çıktı ama şimdi hamilemiyim değilmiyim bundan sonra ne yapmam gerek zeynep kamil de tedavi oldum cevap ta vermiyorlar lütfen bilgi verin.
Hadi bakalim hayirli olsun. Ben de zeynep kamilde oldum tedaviyi. Benim de degerim 55.12.. iki gun sonra tekrar test yapiyorsun. Artisa bakilacak.. arayıp hastaneyi mujde ver bence.. tum ekip çok seviniyor olumlu haberlere. O laboratuvarda gercekten mucizeler ortaya cikarmaya calisiyorlar.. cok sevindim canim..

Back
X