• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

benim 10.gün. .sona yaklasiorum.ama dayanamayip evde test yaptim..silik ikinci cizgiyi gördüm. .internette okudugum kadariyla kimyasal gebelik olabilme ihtimalide varmış. .kesinlikle guvenmeyin demis herkes..iste insanoğlu su meraki yok mu...bende arasira batma var kasiklarda ama ilk günlere göre az..bide göğüsler geçmişti bu ara yeniden hassaslasti..bide annem kirpiklerime bakip duruo:):) tutam tutam olursa hamile derdi eskiler die...o da anne testi :D
İnsallah canim seninledir bebegin silikse kandada pozitif cikar yani

Ayy ne guzel insallah kat kat artar gelir bebegin. Keske bende yarin bu sonuca alsam. Çıkacağını tutacagini dusunsem hemen giderdim kan vermeye. Senin belirtin var miydi
İnsallah simdi articakmi stresi var bende insallah artar insallah seninde tutunmustur insaaaaalllah bende belirti yok ya bisey hissetmiyorum sadece bacaklarim agriyor arada o kadar

Biri beni aydinlatsin ya :KK43: 20 kasim transfer günüm 5 günlük embriyo transfer edildi adet günüm 3 kasim
Bugün kese baktik 5 hafta 2 günlük dedi haftaya kalp atisi için gel dedi
Fotoda gs 1.22 cm yaziyo ne demek bu
Benim de son adetim 2 kasim, transfer 21 kasim. 2 tane blast transferi oldum ben de. 1.22 kese boyun canim.

[QUtahlilik1907, post: 38309832, member: 554021"]Kizlar benimde bugun 6. Gunum gidip kan testi yaptirdim 27 cikti sizce deger nasil[/QUOTE]
Hayirli olsun canim cok sevindim boyle guzel haberler umutlandiriyor.darisi bizlere
ark ayin 9'unda blastosist transferim yapildi iki tane koydular ve bugun dayanamayip idrar testi yaptim silik ikinci cizgiyi gordum normalde persembe gunu kan verecegim sizce umutlanmalimiyim yoksa cok mu erken bilemedim test yanilmistir belki diye iki tane yaptim ikiside ayni silik ikinci cizgi var benim durumumda olanlar lutfen yorumlarinizi bekliyorum
Kan tahlili yaptir bence bebis var harika

aaaa gercektenmı erken yaptırmışsın ama degerın hamıle oldugunu gösterıyo sevındım senn adına benımde olumlu olur ınş korkuyorum adet olcam dıye
Zaten 10. Gun baktir demisti doktor ben 3 gun once yapmis oldum sali tekrarliycam insallah artar simdide artacakmi diye dusunuyorum insallah sizlerde pozitif haberler alirsiniz cani yurekten dua ediyorum kendimede sizlerede sizde bana dua edin artsin degerlerim insallah

Evet 5. Gun 2 taneydi bilmiyorum bugun gidip baktiratim dedim suanki sonuc bu doktorumu aradim 2 sonra tekrarla dedi hayirlisi test gunum normalde persenbe 18 aralik
canım seninle aynı gün sonuçlarımızı öğrenmemiz ve benimde 5.gün 2tane sen aceleci davranmışsın gerçekten ama 2gün sonraki test sonucunda durumun daha da netleşir diye düşünüyorum ben

Back
X