Peki sizin degerleriniz nasilsi gebelik falan oldumuKullandigimiz ilaclar yeterlimi diye bakiliyo sanirim bende yaptirdm e2 ve progest. Doktorm takviye prigestan igne verdi mesela
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki sizin degerleriniz nasilsi gebelik falan oldumuKullandigimiz ilaclar yeterlimi diye bakiliyo sanirim bende yaptirdm e2 ve progest. Doktorm takviye prigestan igne verdi mesela
E3 400 kusurdu progst 10 du takviye igne verdi progestan doktorm suan evet sonuclarm pozitf haftaya ultrasonum varPeki sizin degerleriniz nasilsi gebelik falan oldumu
Ay ne kadar güzel cok sevindim darisi basimiza insallah benim bu testler 7.günde yapıldı banaada igne verdi takviye ikigundür vuruluyorum ama bununla beraber aspirin estrofem clexene gobek ignem progesteron tablette kullaniyorum pazaarteside test günümE3 400 kusurdu progst 10 du takviye igne verdi progestan doktorm suan evet sonuclarm pozitf haftaya ultrasonum var
bilmiyorum olumsuz ise hemen öğrenmek istiyorum. daha fazla ilaç kullanmak istemiyorum. ama bu sefer 10 gibi bir deger çıkarsa muallakta kalacağım. var mı yok mu diye emin değilim aslında bilmiyorum.Düşük bir deger gordugunde uzulmeyeceksen yaptir. 12. Gun 50 cikacak bir deger 9. Gun 25in altında cikar biliyorsun. En azindan pozitif olup olmadığını anlarsin..
Azcik daha sabret canim yaa.. hic degilse yarin yaptir.bilmiyorum olumsuz ise hemen öğrenmek istiyorum. daha fazla ilaç kullanmak istemiyorum. ama bu sefer 10 gibi bir deger çıkarsa muallakta kalacağım. var mı yok mu diye emin değilim aslında bilmiyorum.
Gunaydin kizlar. Benm 8aralikta transfrim olmustu, 20sinde test gunum ama ben bgn yaptim. Degrim 1.11( 20sinde tekrar test yapmama grk yok dimi, sonucuma negatif diyebilirim?
Canim benim tesekkur ederim. Tabi ki cok uzgunumm ama hayirlisi boylemiss, zamani degilmis demek ki.. senin icin de hayirlisi olsun cnm.Allah sabır versin canım. Bende yarın vermeyi düşünüyorum. ama çok korkuyorum. içimde hep bi negatiflik var.
![]()
Ben test yaptirmaya gittigimde ordaki hemsire şunu anlatti; ikinci cocugunda cuma gunu test yaptirmis, 1 kusurlu bir deger cikmis negatif demisler.. adet baslamayinca pazartesi gunu tekrar yaptirmis 38 kusur çıkmış. 7. Gun testim negatif cikinca anlatmisti bana.. bi ihtimal belli ki olur ilaclarini birakma da 20 sinde yine bi yaptir ya testi.. ne olur ne olmaz..Gunaydin kizlar. Benm 8aralikta transfrim olmustu, 20sinde test gunum ama ben bgn yaptim. Degrim 1.11( 20sinde tekrar test yapmama grk yok dimi, sonucuma negatif diyebilirim?
Benim de icimde senin pozitif olduğuna dair bi his var.. onu napcaz?? :)Allah sabır versin canım. Bende yarın vermeyi düşünüyorum. ama çok korkuyorum. içimde hep bi negatiflik var.
![]()
Ayy Allah razı olsun pozitif birşeyler duymaya öyle ihtiyacım var ki eşime diyorum ki içinden ne geçiyor hayırlısı olsun, nasipte varsa olur diyorum ki tamam ona lafım yok ama içinden ne geçiyor pozitif geçiyormu ben onu duymas istiyorum. Rabbim her birimizin yüzüne baksın. Kimseye evlat acısı göstermesin. Evlatsız bırakmasın.Benim de icimde senin pozitif olduğuna dair bi his var.. onu napcaz?? :)
Rabbim güzel haberlerini duymayı nasip etsin inşallah..Kan testinin cikmasina 20 dakkadan az kaldi beklemek cok zor. Kalbim yerinden cikacak gibi...
Aminnn...Rabbim güzel haberlerini duymayı nasip etsin inşallah..
Azcik daha sabret canim yaa.. hic degilse yarin yaptir.
Sali gunu canim..Cnm bir sonraki kontrolun ne zaman
Insalah darisi sana canm bende ayni ilaclara devam ediyorm ben 11. Gun yaptm testimi 1791 cikti 12.gunu beklemedim bide 13. Gun yaptim degerim baya artmisti 5164 cikmisti simdi ultrasonu bekliyoruz insalah boyle devam ederAy ne kadar güzel cok sevindim darisi basimiza insallah benim bu testler 7.günde yapıldı banaada igne verdi takviye ikigundür vuruluyorum ama bununla beraber aspirin estrofem clexene gobek ignem progesteron tablette kullaniyorum pazaarteside test günüm
sizin test gunu sonuc ne cikmisti bide erken bi test falan yaptinizmi
Insllah canım sag salim.alirsin kucagina degerin cok yuksek ikiz mi bekliyorsun yoksa :)))Insalah darisi sana canm bende ayni ilaclara devam ediyorm ben 11. Gun yaptm testimi 1791 cikti 12.gunu beklemedim bide 13. Gun yaptim degerim baya artmisti 5164 cikmisti simdi ultrasonu bekliyoruz insalah boyle devam eder
Sali gunu canim..