• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Merhaba kızlar dün ve bugün hafif migde bulantilarim başladı acaba usuttummu diyorum ama bilemedim migde bulantiniz var mı hamisler bir:anneadayı::KK46: düne kadar taş gibiydim sanırım belirtiler başladı o_O niye hoc belirtim yok derken şimdi sastim kaldım...

Merhaba kızlar dün ve bugün hafif migde bulantilarim başladı acaba usuttummu diyorum ama bilemedim migde bulantiniz var mı hamisler bir:anneadayı::KK46: düne kadar taş gibiydim sanırım belirtiler başladı o_O niye hoc belirtim yok derken şimdi sastim kaldım...
Canım benim kızımda da 7. haftada başlamıştı. bir kaç gün sürdü sonra durdu. sonra 8. hftada tekrar başladı fakat bu sefer çok şiddetliydi. kusmalarım başladı ve 16. haftaya kadar sürmüştü.

merhaba kizlar..inşallah bugunde bolca hamiş haberi alırız. .benim deger 13. gün 630 olmus...dr cuma birdaha yaptir dedi..nie bole tekrar istedi anlamadim..benide suphelendirio...2ye katlamis işte. .300du önceki. ..yarin bidaha..inşallah bi sıkıntı çıkmaz. ..
igneye de devam dedi:KK57: duruma göre belki igneyi keseriZ dedi..bide kapsul kullaniorum çünkü. .ama 3 ay kullancaksin progestron u dedi..bildiğin kevgir oldum..Eşim vuruyo bide oda usta oldu maşallah sayemde:KK60:

Benim de mide bulantim basladi dun yavastan. Tatli yiyemiyorum..

Ya ben surekli usuyorum ates basmasi yada terleme olmadi. Esimde bebek kanla oluştuğu icin usuyorsundur diyo insallah diyorum
Herkesin bünyesi farklı , etkileri belirtileri baska başka Oluyor hic olmayabilir de , Rabbim hayırlısını versin hepimize :)

Ben test yaptirmaya gittigimde ordaki hemsire şunu anlatti; ikinci cocugunda cuma gunu test yaptirmis, 1 kusurlu bir deger cikmis negatif demisler.. adet baslamayinca pazartesi gunu tekrar yaptirmis 38 kusur çıkmış. 7. Gun testim negatif cikinca anlatmisti bana.. bi ihtimal belli ki olur ilaclarini birakma da 20 sinde yine bi yaptir ya testi.. ne olur ne olmaz..
Canim ben kabullendim sonucu aslinda ama senin yazini okuduktan sonra cts bi daha yapcam test :) en azindan bu kdr sure bekledim, iki gun daha ilaclarima dvm eder testi tekrarlarim artik.

Canım benim kızımda da 7. haftada başlamıştı. bir kaç gün sürdü sonra durdu. sonra 8. hftada tekrar başladı fakat bu sefer çok şiddetliydi. kusmalarım başladı ve 16. haftaya kadar sürmüştü.
Ay o zman çok fena yaa napalım bebislerimizi kucagimiza alalım da razıyım valahi :)

Ayu o bulantilari bana deme canim sabahlari mahvediyi

sık giremiyorum nete bi de grip oldum ,yürüyemiyrm iğneden dolayı da yatalak bi haldeyim yani :)

Ya herkes ayni galiba benim daha erkendir ama benimde canim hic tatli yemek istemiyo ki tatliyi cok severim cekmecedeki cikolatalr kaldi zavallilarr ;)

Back
X