Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elim ayagim titriyorr...bu nasil birseydir...sevincle korku birbirine girdii...rabbim isterse imkansiz birsey yokk...Iki kat ve uzeri artmis.. deger onemli değil artis onemli diye biliyorum.. ben artışı begendim![]()
canım hakkında hayirlisi olsun. .vakti zamani değilmiş. .Allah diger yavruna ömür sağlık versin..benimde oğlum 5 yaşına geldi ne zamandir kardeş yapmaya calisioryz..2 aşılama 1 tüp artik vazgeciyordumki rabbim bi ışık verdi..seninde inşallah wn yakin zamanda Allah gönlüne göre verir. .... Hanım günaydın,
Maalesef gebelik olsa değer biraz daha yüksek çıkardı,bence gebelik olmadı.Bu nedenle ilaçları bırakalım.Adet olunca 3.günü bir kontrole gelirseniz,ne yapabileceğimizi konuşalım.
Moralinizi bozmayın lütfen.
Saygı ve sevgiler.
Doktoruma gece e mail atmistim cevaplamis nasipte yokmus Allahtan umit kesilmez. Tekrar deneyecegim
Dualarim seninle..Elim ayagim titriyorr...bu nasil birseydir...sevincle korku birbirine girdii...rabbim isterse imkansiz birsey yokk...
Nolur dua edinn...sizler en kiymetli mucizeye sahipsinizz...onlarin yuzi suyu hurmetine...
test biraz bozuk gibi geldi bana..yaniltici olabilir. .başka marka tekrar denesen iyi olur..Sizce hamile olabilirmiyim idrarda bunu gören var mi ve kanda pozzitif cikti mi????
2 gün sabır diyorum.sonuçta su an hala negatif bir sonuç almadin..onun sevinciyle tadini cikar ve bekle..artislarin guzel.bak benim 600 cikti dr hala test yaptirio..sayi onemli degil artış önemli. .birde strese devam edersen Allah korusun bebise zarar verirsin..sakin...sen biraz oyalanacak seyler bul bence..ve bu anin tadini cikarKizlarrr benn kafayii yicemmm nolurr birseyler yazinn...gorenn duyann varsaaa....beni hatirliyorsunuzzz...7. Gunu yaptirmistim 3 cikti...8. Gun 6 cikmisti ama negatif dedik 10 un alti diye..dr um kizdi..test tarihin 11. Gun diye.. 10 .gun bugun yaptirdimm..simdide 15.37 cikmiss kafayi yicemmm..
Yani soyle..
7.gun....3
8.gun....6
10.gun..15.37
Ah be gülüm.. yazilari tek tek okumamissin anlasilan.. atlamissin aradaYa kizlar dun en bastan usanmadan tek tek okudum yazilarinzi. Bugun 9. Gunum idrar testi yaptim negatif cikti. Cok uzuldum resmen cokusteyim ya. Sali gunu kan testi vercketim. Sizde bole bisey olup pozutif olan oldumu .![]()
Ah be gülüm.. yazilari tek tek okumamissin anlasilan.. atlamissin aradaidrar testini takmiyoruz.. kanda pozitif oldugu halde idrarda negatif goren cok kisi var bu başlikta.. idrar tahliliyle çökmüyoruz.. anlaşıldı mı??
Ya şu idrar testlerinden vazgecin bence bosuna kendizi üzüyosunuz erken donemde idrarda cikmasi cok zor bosa stres oluyo idrar testlerine guven olmaz bide herkesin bunyesi farkli kiminde cikar kimnde cikmaz cuma gunu hurmetine insalah rabbim herkesi sevindirsinYa kizlar dun en bastan usanmadan tek tek okudum yazilarinzi. Bugun 9. Gunum idrar testi yaptim negatif cikti. Cok uzuldum resmen cokusteyim ya. Sali gunu kan testi vercketim. Sizde bole bisey olup pozutif olan oldumu .![]()
Ay lütfen rica ediyorum yapma boyle.. kıytırık idrar testine canini sıkıyorsun.. olmaz ama.. olumlu ol.. ne guzel pozitif baslamissin.. aynen devam.. iyi düşün iyi olsun...kızarım yoksa..Dun arkadaslarlada yazistik. Gebe kalanlari okudukca belirtiler hep bende de varduramadim yaptim . Umudumda hep vardi. Iki tane embriyo konuldu. Birisi iyi kalite digeri cok cok iyi .cabuk gelisiyor dediler her randevumda gulerek sevinerek umutlarla geldik evimize. Daha 1,5 yillik evliyiz yolun basindayiz.ilk tup bebek denememiz. Ama ne yalan soyleyim coktum yani.
Ya kizlar dun en bastan usanmadan tek tek okudum yazilarinzi. Bugun 9. Gunum idrar testi yaptim negatif cikti. Cok uzuldum resmen cokusteyim ya. Sali gunu kan testi vercketim. Sizde bole bisey olup pozutif olan oldumu .![]()
5.gün embriyosu transfer edildi bugün 9.günüm yarın test günüm. bugün ve dün idrar testi yaptı yaptırdım benimde negatif bir umut bekliyorum kanda pozitif çıkmasınıı![]()