- 6 Şubat 2013
- 1.168
- 1.011
- 208
Haftaya cumartesi gidicem ya bidaha test yaptirmami soylemedi doktor acaba yaptirmama gerek varmi degerim dusmez dimi
Banada ikinci testten sonra istemedi ama ben gizlice 14.gun bidaha yapmistim hala habe yokri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haftaya cumartesi gidicem ya bidaha test yaptirmami soylemedi doktor acaba yaptirmama gerek varmi degerim dusmez dimi
BENİMDE 5.gün ama 12 gün sonra yani 4 gun sonra test günüm. Doktorlara göre değişiyor sanirim5.gün embriyolarında 10.günde test istiyorlarmış benim o yüzden yarınmış test günüm. allahım bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin ne diyelimm.am şu bi gerçekki beklemek çok zoorr![]()
Dun arkadaslarlada yazistik. Gebe kalanlari okudukca belirtiler hep bende de varduramadim yaptim . Umudumda hep vardi. Iki tane embriyo konuldu. Birisi iyi kalite digeri cok cok iyi .cabuk gelisiyor dediler her randevumda gulerek sevinerek umutlarla geldik evimize. Daha 1,5 yillik evliyiz yolun basindayiz.ilk tup bebek denememiz. Ama ne yalan soyleyim coktum yani.
Dun arkadaslarlada yazistik. Gebe kalanlari okudukca belirtiler hep bende de varduramadim yaptim . Umudumda hep vardi. Iki tane embriyo konuldu. Birisi iyi kalite digeri cok cok iyi .cabuk gelisiyor dediler her randevumda gulerek sevinerek umutlarla geldik evimize. Daha 1,5 yillik evliyiz yolun basindayiz.ilk tup bebek denememiz. Ama ne yalan soyleyim coktum yani.
Ben kullaniyorum canim 8saat arayla ikitane fitil olarak kullaniyorum,ama bende bir kere oldu,zaten hemsiremde normal olabilir demisti endiselenme canimKızlar merhaba sonuç bekleyen benm gibi kalp atışı için bekleyen kese görmek için bekleyen herkese sabır diliyorum. Sonucu olumsuz olan arkadaşlar için dualarım sizinle kızlar dilerim Rabbim bir sonrakı tedavinizde ol desin ve olsun çok zor sizleri anlıyorum ama demekki vakti değil gerçektenkızlar bir de bişey sorcam sizlere progestan fitil kullanan var mı aranızda ben kullanıyorum ve benden geri gelirken arasında kahverengi lekeler görüyorum ama iç çamaşırim a direkt gelen bişey yok 1 hafta önce de pembe akıntı gelmişti ama doktorum çok önemsemedi şimdi tedirgin oldum sizce normal mi ? Böyle bişey yaşayan var mı aranızda...
Kızlar merhaba sonuç bekleyen benm gibi kalp atışı için bekleyen kese görmek için bekleyen herkese sabır diliyorum. Sonucu olumsuz olan arkadaşlar için dualarım sizinle kızlar dilerim Rabbim bir sonrakı tedavinizde ol desin ve olsun çok zor sizleri anlıyorum ama demekki vakti değil gerçektenkızlar bir de bişey sorcam sizlere progestan fitil kullanan var mı aranızda ben kullanıyorum ve benden geri gelirken arasında kahverengi lekeler görüyorum ama iç çamaşırim a direkt gelen bişey yok 1 hafta önce de pembe akıntı gelmişti ama doktorum çok önemsemedi şimdi tedirgin oldum sizce normal mi ? Böyle bişey yaşayan var mı aranızda...
inşallah düşmez canım ama bana da illa yaptır dediler bugün yaptırdım çok şükür çünkü randevunu verirken 1000nin üstüne çıkman lazım dediler ona göre gün verdiler ama sana öyle söyledilerse vardır bir bildikleri canımHaftaya cumartesi gidicem ya bidaha test yaptirmami soylemedi doktor acaba yaptirmama gerek varmi degerim dusmez dimi
evet benimde 5.gun embriyosu 100gun sonraya test verdi,sebebini arastirdim ,nedeni 5.gun embriyolari trannsferden hemen sonra rahime yerlesme zamanlariymis ve 2ila 24saat icerisinde yerlesme olurmus,yerlesme erken oldugu icin kandada erken cikiyormus :)))BENİMDE 5.gün ama 12 gün sonra yani 4 gun sonra test günüm. Doktorlara göre değişiyor sanirim
Bide bende hic belirti yok sende hamile olduktan ne zaman sonra basladi insallah hersey yolundadir cumartesi nasil gelicek zaman gecmiyor
Bide bende hic belirti yok sende hamile olduktan ne zaman sonra basladi insallah hersey yolundadir cumartesi nasil gelicek zaman gecmiyor
hayirli olsun canim allah tamamina erdirsin insalahkızlar sonucumu az önce aldım
11.gün:206
13.gün:614 çok şükür haftaya çarşamba ultrason randevusu verildi. Allah yardımcımız olsun
Hiç Endişelenme . Ben de fitil kullanıyorum . Doktorum burun kanaması gibi kırmızı kan gelmedikce ağrı lekelenme ya da geri gelen lekelenmeler normal dedi. Ben de yok ama olabilecekler arasında saydı söylediğini. Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin ınsallah :)Kızlar merhaba sonuç bekleyen benm gibi kalp atışı için bekleyen kese görmek için bekleyen herkese sabır diliyorum. Sonucu olumsuz olan arkadaşlar için dualarım sizinle kızlar dilerim Rabbim bir sonrakı tedavinizde ol desin ve olsun çok zor sizleri anlıyorum ama demekki vakti değil gerçektenkızlar bir de bişey sorcam sizlere progestan fitil kullanan var mı aranızda ben kullanıyorum ve benden geri gelirken arasında kahverengi lekeler görüyorum ama iç çamaşırim a direkt gelen bişey yok 1 hafta önce de pembe akıntı gelmişti ama doktorum çok önemsemedi şimdi tedirgin oldum sizce normal mi ? Böyle bişey yaşayan var mı aranızda...
Anladim canim gercekten endiseler hic bitmiyor bekleyisler cok zor rabbim saglikli bir sekilde kucagimizada almayi nasip etsin insallahOoo cnm daha dur bakalim bende daha yeni mide bulantim falan basladi
Bende yaptiriyim o zaman 14. Gun suphe kalmasin en azindan muane ucretine basladin mi canim yani ne zaman almaya basliyorlar bilgin var miBanada ikinci testten sonra istemedi ama ben gizlice 14.gun bidaha yapmistim hala habe yokri
Amin canım , dogru zamanı simdi değilmiş demek ki Rabbim hayırlısını nasip etsin . Moral bozmak yok ama , herkesin bir sınavı var bu dünyada bizim ki de sabır , beklemek üzerine sanırım . Inşallah bi sonraki denemende meleğin gelip seni bulacak :)KIZLAR TESTİ YENİLEDİM BUGUN TEST GÜNÜMDÜ 2,05 E DÜŞMÜŞ ARTIK NEGATİF ÜMİT KALMADI HAYALLER UMUTLAR BAŞKA BAHARA KALDI BENIM GIBI BU SIKINTIYI YAŞAYAN TÜM ARKDAŞLARIMIN ALLAH YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN..
Hayirli olsun Allah bozmasin Kac embrio transfer edilmisti?kızlar sonucumu az önce aldım
11.gün:206
13.gün:614 çok şükür haftaya çarşamba ultrason randevusu verildi. Allah yardımcımız olsun
Aminn canim insallah 6. Gunum 27 cikmisti 9. Gun 165 cikti doktor 10 gun sonra gel dedi gerek duymadi seninde gozun aydin allah tamamina erdirsininşallah düşmez canım ama bana da illa yaptır dediler bugün yaptırdım çok şükür çünkü randevunu verirken 1000nin üstüne çıkman lazım dediler ona göre gün verdiler ama sana öyle söyledilerse vardır bir bildikleri canım
Canım keşke yapmasaydın..kanda yap yarın sabah bu cok yanıltıcı yani kanda bile düşük çıkar idrara güvenmeyin..ben asla yapmam idrar testı burda bakınca 1arkadas sevindiyse 5inin morali gidiyo..sen yapmadın farz et unut..Ya kizlar dun en bastan usanmadan tek tek okudum yazilarinzi. Bugun 9. Gunum idrar testi yaptim negatif cikti. Cok uzuldum resmen cokusteyim ya. Sali gunu kan testi vercketim. Sizde bole bisey olup pozutif olan oldumu .![]()