• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Yarin sabah kan tahlili yapmaya gidiyorum dua edin lutfen ogleden sonra haber vereceklermis yarin enzor gunum olacak telefonum calip haber verilecegi ana kkadar.lutsen dua edin yarin 12. Gun.
Bu arada guzel haber verenlere hayirlimolsun diyorum.
Olumsuz haber alanlar lutfen uzulmeyin bebisinizi en kisa zamanda kollariniza alacaginiza eminim ve daha once bir dusugu ve 2 aylik iken karnindaki cocugununnkalp atisini duyduktan 1 hafta sonra kaybeden birisimolarak umudunuzu kaybetmemenizi diliyorum simdi guclunolma zamani.

Merhaba benimde te

test günüm 24 ü beşinci gün iki embriyo transferim oldu kasıklarımda ve belimde ağrım var birde bugün midem bulanıyor ama muhtemelen ilaçlardan diye düşünüyorum bu kadar erken mide bulantısı olmaz herhalde psikolojik de olabilir tabi sende Var mı bir belirti
Canım senin de mi dondurulmuştu..acaba hangi ilaçları kullanıyosun..kaç estroferm içiyosun..

Yarin sabah kan tahlili yapmaya gidiyorum dua edin lutfen ogleden sonra haber vereceklermis yarin enzor gunum olacak telefonum calip haber verilecegi ana kkadar.lutsen dua edin yarin 12. Gun.
Olumsuz haber alanlar lutfen uzulmeyin bebisinizi en kisa zamanda kollariniza alacaginiza eminim ve daha once bir dusugu ve 2 aylik iken karnindaki cocugununnkalp atisini duyduktan 1 hafta sonra kaybeden birisimolarak umudunuzu kaybetmemenizi diliyorum simdi guclunolma zamani.
Canim dualarim seninle.. cok zor zamanlar gecirmissin.. dilerim yarinki bekleyisin goz acip kapayincaya kadar surer ve sonrasi hayallerindeki gibi olur.

Gercektenmi cok sasirdimyaa,...iki embriyomu transfer ettiler sana,bide test normal testmiydi yoksa .15tl olanlar var kan testiyle ayni degerde onlardanmi
Yok cnm tek embriyo. Internetten ovulasyon testi almıştım yanında hediye verdiler. Çok ucuz testlerden. bende çok şaşırdım çıkınca ama oluyormuş işte. 4.gunden beri hergün yapıyorum :) kan için kendimi tutmaya çalıyorum ama sanırım 2 gün sonra yani 10.gun yapıcam bende

aynı şeyleri yaşamışız :( inşallah çok güzel haberlerle geleceksin yarın ben inanıyorum. Allah yardımcımız olsun inşallah.

Canım senin de mi dondurulmuştu..acaba hangi ilaçları kullanıyosun..kaç estroferm içiyosun..
Evet Canım dondurulmuş 5.Gün iyi kalite iki tane embriyoyu transfer ettiler estrofem üç defa clexane 0.4 bir defa crinone jel iki defa coraspirin ve folik asit bir defa kullanıyorum

Insalah guzel haberler alirsin...

Evet Canım dondurulmuş 5.Gün iyi kalite iki tane embriyoyu transfer ettiler estrofem üç defa clexane 0.4 bir defa crinone jel iki defa coraspirin ve folik asit bir defa kullanıyorum
Benziyor ilaçlarımız aynı işlevde benim de 5.gün 2tane iyi dediler...rabbim ayırmasın bizden..

Pruluton igne kullanan varmidir ya son iki olduğum cok sisti kasiniyo yara yaptim kasimaktan

Benziyor ilaçlarımız aynı işlevde benim de 5.gün 2tane iyi dediler...rabbim ayırmasın bizden..
Arkadaslar ben sadece estrofem 2 tane içiyorum ve 2 defa Crinone jel kullaniyorum. Igne filan kullanmiyorum. Acaba problem esim oldugu icinmi esimin degerleri sıfır di tese olduda buldular. Ondanmidir??

Sonucu pozitif arkadaslari tebrik ederim...
Sonuz bekleyenlerede sabirlar dilerim :)
gecmez o 12 gun bilirim.
Sonuclariniz insallah pozitiff olurr ... Allah yardimciniz olsun. Hepimizin...

arkadaslar cok merak ediyorum tup bebek denemelerinizi hangi hastanede yaptirdiniz,ben istanbul memorial atasehirde Doc.dr Cem demirele yaptirdim,

Arkadaslar ben sadece estrofem 2 tane içiyorum ve 2 defa Crinone jel kullaniyorum. Igne filan kullanmiyorum. Acaba problem esim oldugu icinmi esimin degerleri sıfır di tese olduda buldular. Ondanmidir??
Canım korkma her doktorun tarzı farklı gerek görmemiştir..zaten fitil ve iğne işlevi aynı benim iğne her akşamdan göbekten tutunması içinmiş jelde ona yardımcı zaten..daha öncekinde de iğnem oluyodu yine..vardır bi bildiği doktorunun güven..kaçıncı gun senın donmuş muydu peki..

[QUOTE="papatyam83,ayyy caniım ben bile heycanlandim o iki gun gecmek bilmez simdi,insanlah pozitif olucak ...:)))

Canimm benimde esimin mikro tese ile bulundu sperm gunde 3 tane estrofem 1 tane aspirin 1 tane folbiol gunde 6 tane fitil 1 tane gobekten igne 1 tane kalcadan ignem var ama benimle bir baskasida yuklendi onun ilaclari farkli o yuzden kafana takma kim ne kullaniyo ki diye herkesin tedavi sekli baska :))

Back
X