- 13 Mart 2011
- 216
- 164
- 133
mersinde tek tup bebek merkezi var tek yapan yerde burasıMerhaba bende bu denemem tutmazsa mersinde yapmayı düşünüyorum hangi hastanede yaptın acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mersinde tek tup bebek merkezi var tek yapan yerde burasıMerhaba bende bu denemem tutmazsa mersinde yapmayı düşünüyorum hangi hastanede yaptın acaba
herşeyin hayırlısı canım bende korkuyorum yolun en başındaymışız meğer onca şeyden sonra bu aşamaya gelince yolu yarıladım diye düşünmüştüm :)) daha değerler katlanacak sonra kesesi kalp atışı vs. Allah nasip etsin kucağımıza almayıAnladım canim benim esimde tese oldu. Ilk denede tuttu ama 2 gun once geri dustu. Ikinci denemeyi onumuzdeki at tekrar dusunuydusunuyorum.o yüzden seni merak ettim.![]()
Memnun kaldın mı peki bana çok iyi değil demişlerdimersinde tek tup bebek merkezi var tek yapan yerde burası
Amin canım inşallah tekrar kan testin ne zaman. Bu arada tek emriyoymuydu.herşeyin hayırlısı canım bende korkuyorum yolun en başındaymışız meğer onca şeyden sonra bu aşamaya gelince yolu yarıladım diye düşünmüştüm :)) daha değerler katlanacak sonra kesesi kalp atışı vs. Allah nasip etsin kucağımıza almayı
26 Kasım transfer tarihim . Senin benden 1 hafta sonra olmuş :)) son Reglin ilk gününe göre hesaplanıyor ya ondan farkediyordur belki benim 12 kasımdı , senin ?Bizim aramizda 2 gun var sanki benim transferim 3 aralikdi senin nezamandi?
Memnuniyeti belirleyecek kriter basariysa kesin bisey diyemem sonuc kesinlesene kadar :))Memnun kaldın mı peki bana çok iyi değil demişlerdi
Canim benim test gunum carsambaydi ben dayanamadim bugun yaptirdim evet tek embriyo insallah bolunmustur rahimdeAmin canım inşallah tekrar kan testin ne zaman. Bu arada tek emriyoymuydu.
Hmm anladm canm benim 15 Kasim son regl.. Persembe kese gorcez insalah da kalp atisida duyarmiyiz bilmiyorm sabirsizlaniyorum26 Kasım transfer tarihim . Senin benden 1 hafta sonra olmuş :)) son Reglin ilk gününe göre hesaplanıyor ya ondan farkediyordur belki benim 12 kasımdı , senin ?
Hayır sadece başarı değil hijyen açıklamalar ilgi güleryüz bunların hepsi bir kriter sonuçta bütün merkezler birşekilde bu işi yapıyorlar ama birazda bizim memnuniyetimiz önemliMemnuniyeti belirleyecek kriter basariysa kesin bisey diyemem sonuc kesinlesene kadar :))
Hadi bakalım inşallah canim allah gonlune gore versin insallah. Haberdar et bizi olurmu?Canim benim test gunum carsambaydi ben dayanamadim bugun yaptirdim evet tek embriyo insallah bolunmustur rahimde![]()
Anladım canim benim esimde tese oldu. Ilk denede tuttu ama 2 gun once geri dustu. Ikinci denemeyi onumuzdeki at tekrar dusunuydusunuyorum.o yüzden seni merak ettim.![]()
tabiki dort dortluk diyemem canim ama kimseyi olumlu ve ya olumsuz etkilemek istemiyorum birazda beklenti meselesiHayır sadece başarı değil hijyen açıklamalar ilgi güleryüz bunların hepsi bir kriter sonuçta bütün merkezler birşekilde bu işi yapıyorlar ama birazda bizim memnuniyetimiz önemli
Canım sanada geçmiş olsunTekrar gecmis olsun arkadasimm..benimde degerim dustuu..kimyasal gebelik dedi dr um..9 aralikda transfer olmustu..daha adet olmadim..ama 2 dr umda 1 ay beklicez dedi...senin dr un bu ay yapabilirmiyiz dedi..bende bu ay istiyorum aslindaa
Belli olmaz belki duyarsınız inşallah duyarsınız ama galiba tam 7 haftanın dolması gerekiyormuş , tabi 5. Gün embriyosu olunca durum değişiyor mu bilmiyorum. Benim 3. Gündü . Hayırlısıyla herşey yolunda gider inşallah . Bazen o kadar tedirgin oluyorum ki Allah korusun , hemen kötü düşünceleri uzaklaştırmaya çalışıyorum aklımdan ..Rabbim yar ve yardımcımız olsun :)Hmm anladm canm benim 15 Kasim son regl.. Persembe kese gorcez insalah da kalp atisida duyarmiyiz bilmiyorm sabirsizlaniyorum
Canımm, dualarım seninle inşallah bebişini sağlıkla büyütüp kucağına alacaksın Rabb'imin de izniyle :) içini ferah tut, doktorun gerekeni yapmış zaten.Günaydın kizlar.. az once doktordan ciktim.. ultrasonda kanama gordu.. benden herhangi bir renkli akinti yok..esilaecrin sana vurdurduklari ignenin adi neydi?? Ondan yaptilar.. pazartesi tekrar gidicem.. dualarinizi bekliyorum.. bu arada bebek 7+5 gunlukmus ve boyu 1.3 cm maşallah.. merak eden olursa
![]()
Maşallah maşallah bebişine ayrıca ... Kocaman oldukları günleri de konuşuruz inşallah :))Günaydın kizlar.. az once doktordan ciktim.. ultrasonda kanama gordu.. benden herhangi bir renkli akinti yok..esilaecrin sana vurdurduklari ignenin adi neydi?? Ondan yaptilar.. pazartesi tekrar gidicem.. dualarinizi bekliyorum.. bu arada bebek 7+5 gunlukmus ve boyu 1.3 cm maşallah.. merak eden olursa
![]()
Amin canim benim.. Tüm dualarimiz kabul olur inşallah..Maşallah maşallah bebişine ayrıca ... Kocaman oldukları günleri de konuşuruz inşallah :))