Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım dua et bol bol Allah a emanet ...Kızlar Günaydın,
Bugün işe gitmek için karşıdan karşıya geçerken dillere destan bir düşüş yaşadım. öyle bir kapaklandım ki yere anlatamam. Sizce bişey olmuş mudur ya![]()
Defne sıcak su filan koyma damarlardaki kan akisi hizlandirir. Zararlı. Benim ayak ucuma bile kattirmadilar. Dus alirkende cok sicak suyla sakin yapma.Yaa cok fenayim benn boynum fena tutuldu kimildayamiyorumilacta alamiyorum boyun bolgeme sicak su torbasi koysam bi zarar olmaz dimi kaslar falan gevsermi acaba yaa cok kotu bu agri.
Yaa cok fenayim benn boynum fena tutuldu kimildayamiyorumilacta alamiyorum boyun bolgeme sicak su torbasi koysam bi zarar olmaz dimi kaslar falan gevsermi acaba yaa cok kotu bu agri.
canm hic bir belirti arama..hamilelik belirtileri bir kac hafta sonra baslio..iyi seyler düşün. .sonucun insallah olumludurözellikle hamile kalan arkadaşlarıma bişey sormak istiyorum. bebeğinizin sizinle olduğunu hissettiren belirtileriniz nezaman başladı ve nelerdi? benim bugün 6. günüm ama 4. günden beri hiç bi belirti hissetmiyorum. umutsuzlaşmaya başladım çoktan
.
Canm.gozun aydın büyümüş masllah bana puroluton depot iğne yaptılar acil de inşallah bi sorun olmaz ama dinlenmeye çalış doktor bana öyle demişti is guc yapma sakin yat uzan ayaklarının altına yastık koy ben 1 hafta öyle yattım ve şükür bir şeyim yok suan ve ilişki kesinlikle yasak hayırlısı ile bebeklerimizi kucagimiza alacağız Rabbimin izni ile dualarım seninle tatlım. ..Günaydın kizlar.. az once doktordan ciktim.. ultrasonda kanama gordu.. benden herhangi bir renkli akinti yok..esilaecrin sana vurdurduklari ignenin adi neydi?? Ondan yaptilar.. pazartesi tekrar gidicem.. dualarinizi bekliyorum.. bu arada bebek 7+5 gunlukmus ve boyu 1.3 cm maşallah.. merak eden olursa
![]()
bence sıcak havlunun o kadar da zarar etcegini dusunmuyorum..bende transferin ertesi olmuştu. .cok çektiğim bisey oldugu için..acisina dayanilmaz..dr una sorsan bi jel falan belki zarari olmaz.Yaa cok fenayim benn boynum fena tutuldu kimildayamiyorumilacta alamiyorum boyun bolgeme sicak su torbasi koysam bi zarar olmaz dimi kaslar falan gevsermi acaba yaa cok kotu bu agri.
hayırlı olsun darısı başımıza. ..kanamanin nedenini söyledimi..bi arkadaşıma da kanama falan demislerdi ama onun allttanda geliodu..cok şükür bebeği doğdu sağlıklı...Günaydın kizlar.. az once doktordan ciktim.. ultrasonda kanama gordu.. benden herhangi bir renkli akinti yok..esilaecrin sana vurdurduklari ignenin adi neydi?? Ondan yaptilar.. pazartesi tekrar gidicem.. dualarinizi bekliyorum.. bu arada bebek 7+5 gunlukmus ve boyu 1.3 cm maşallah.. merak eden olursa
![]()
Canim benim deger dun 3 dusmustu aksam adet oldum ve benimde ayni sekilde cok kanamam var. Cok sancim var.kızlar benım sonuc 10,86 dan 2.05 e düştü ialçalrı bıraktım dun adet oldum asırı kanamam gelmiş ve 2 tane kocaman et parcası gelmiş düşük mü oluyo bu bende normalde hiç öle seyler olmazdı ve dun cok agrım vardı ilk defa böle bişey basıma gelıyo..
Kızlar Günaydın,
Bugün işe gitmek için karşıdan karşıya geçerken dillere destan bir düşüş yaşadım. öyle bir kapaklandım ki yere anlatamam. Sizce bişey olmuş mudur ya![]()
Canım çok geçmiş olsun inşallah birşey olmamıştır ama sen yinede doktorunu ara istersen daha sağlıklı olur...
Bence bebeğin tutunuyo canım 6.günde iyice yer ediyodur o leke ondandır düşmekle bi şey olmaz ilk günü düşsen transferin tamam artık tutunmuştur inş.Allah ne yazdıysa o olur ..takma..Saol cnm. Biraz kahverengi lekelenmem olmuş sanki. 6.günde yerleşme lekelenmesi olur mu bilemiyorum
Allah'a emanet artık. Tutunacağı varsa her türlü tutunur, yoksa da böyle gidecekmiş demekki. Nasıl olduğunu bile anlamadım sanki biri arkamdan itti, kendi ayağıma dolanıp düştüm![]()
[Q+4 UOTE="asmakilit, post: 38466953, member: 639105"]Günaydın kizlar.. az once doktordan ciktim.. ultrasonda kanama gordu.. benden herhangi bir renkli akinti yok..esilaecrin sana vurdurduklari ignenin adi neydi?? Ondan yaptilar.. pazartesi tekrar gidicem.. dualarinizi bekliyorum.. bu arada bebek 7+5 gunlukmus ve boyu 1.3 cm maşallah.. merak eden olursa
![]()
Kizlar ya ben pazar gunu biraktim ilaclarimi ve daha adetim olmadi sizin kac gun sonra basladi adetinizCanim benim deger dun 3 dusmustu aksam adet oldum ve benimde ayni sekilde cok kanamam var. Cok sancim var.