- 6 Şubat 2013
- 1.168
- 1.011
- 208
Benim hesabim 2 gun şaştı. 6 agustos oldu..7+4 1.23 benimde benim hesabima gore 7+5 di bi sorun olmaz 1 guncuk herhalde dimu

Transfer tarihi ne benim 15 kasim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim hesabim 2 gun şaştı. 6 agustos oldu..7+4 1.23 benimde benim hesabima gore 7+5 di bi sorun olmaz 1 guncuk herhalde dimu
Benim hesabim 2 gun şaştı. 6 agustos oldu..esilaecrin le ayni olduk. Transfer tarihiyle uyumlu..
Kizlar ya ben pazar gunu biraktim ilaclarimi ve daha adetim olmadi sizin kac gun sonra basladi adetiniz
14 kasim 3. Gun embriyosu
Transfer tarihinde 2 haftalik sayiliyor.. 2 hafta bitti 3. Haftanin 1. Gunu 2+1 yani.. 14 kasimda 2+1 oluna saydim tuttuBenim 15 kasim 5. Gun ama 7+5 2 gun geridenmi oluyor
Kızlar bu bel ağrıları beni Korkutuyor bacaklarıma vuruyor olumsuz sonuç almaktan çok korkuyorum 6. Güne girdik bakalım hayırlısı inş Korktuğum gibi olmaz herşey yolunda gider
Transfer tarihinde 2 haftalik sayiliyor.. 2 hafta bitti 3. Haftanin 1. Gunu 2+1 yani.. 14 kasimda 2+1 oluna saydim tuttu![]()
Dr sizide adetin basladiktan sonra 8.9.gun kontrole cagirdi miCANIM BENIM 3 GUN SONRA OLDU ADET İLACI BIRAKINCA ...
Aşkolsun 1-2 günün aramizda lafı mi olur??He oleyse 1 gun onde bilekafam katisti valla
Aşkolsun 1-2 günün aramizda lafı mi olur??takilma canim aylar ilerledikce degisecek zaten..
Kızlar benm de normalde 7+6 olması gerekirken suan 7+3 ya 3 gün. Geriden geliyoruz sorun olur mu acabaBenim hesabim 2 gun şaştı. 6 agustos oldu..esilaecrin le ayni olduk. Transfer tarihiyle uyumlu..
maaşallah kuzucuğa,Rabbimin mucizesine inşallah kucağına da alırsın annesi:)Günaydın kizlar.. az once doktordan ciktim.. ultrasonda kanama gordu.. benden herhangi bir renkli akinti yok..esilaecrin sana vurdurduklari ignenin adi neydi?? Ondan yaptilar.. pazartesi tekrar gidicem.. dualarinizi bekliyorum.. bu arada bebek 7+5 gunlukmus ve boyu 1.3 cm maşallah.. merak eden olursa
![]()
Kızlar benm de normalde 7+6 olması gerekirken suan 7+3 ya 3 gün. Geriden geliyoruz sorun olur mu acaba![]()
Insallah bişey olmaz canm ya ama bişey olsa doktor söylerdi bence :)[/QUOTE]Brnde dun 7+4 ciktim halbuki benim hesabima göre 7+5 di neyse 2 3 gunden bisey olmaz allahin izniyle insallah
Benim 4.gunu yani persembe gunu randevun varDr sizide adetin basladiktan sonra 8.9.gun kontrole cagirdi mi
Canimbbenim 4. Gunu yani persembe randevum var muayene edicrk rahim temizse dondurulmus tedviye baslicaz bu adetimleDr sizide adetin basladiktan sonra 8.9.gun kontrole cagirdi mi