• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Kızlar benm de normalde 7+6 olması gerekirken suan 7+3 ya 3 gün. Geriden geliyoruz sorun olur mu acaba :KK43:

Brnde dun 7+4 ciktim halbuki benim hesabima göre 7+5 di neyse 2 3 gunden bisey olmaz allahin izniyle insallah[/QUOTE]

kızlar bunları doktorunuz mu söylüyor. kaç hafta kaç günlük olduğunuzu yani? Bana kimse birşey demedi de. ben de internetten hesapladım

benimde 7. günüm beklemedeyim,kalbim küt küt atıyor test gününü düşündükçe...
canım senin kasık ağrın falan vardı okuduğum kadarıyla. benim belirtiye dair hiç bişey yok. iyice umudum gitti yaa. bende heyecan kalmadı anlıcağın. umarım güzel haberler alırız herşeye rağmen. sen nezaman test yapmayı düşünüyosun?

canım senin kasık ağrın falan vardı okuduğum kadarıyla. benim belirtiye dair hiç bişey yok. iyice umudum gitti yaa. bende heyecan kalmadı anlıcağın. umarım güzel haberler alırız herşeye rağmen. sen nezaman test yapmayı düşünüyosun?
cnm bende bel ağrısı var kemiklerim falan ağrıyor ama belirti arayamıyorum çünkü herşey olabilir jel kullanıyorum yan etkisi olabilir,belki tutmadı regl sancısı olabilir,belki tuttu :) onun sancısı bende araftayım korku heyecan karışık duygular içindeyim...umudunu yitirme hiç belli olmuyor bu işler bünye meselesi, herşeye rağmen güçlü olmak zorundayız en iyisini bilen Allah,inşallah bizlerede nasip eder güzel haberler alırız.Cuma test günüm bakalım bekliyorum...senin test günün ne zaman?

cnm bende bel ağrısı var kemiklerim falan ağrıyor ama belirti arayamıyorum çünkü herşey olabilir jel kullanıyorum yan etkisi olabilir,belki tutmadı regl sancısı olabilir,belki tuttu :) onun sancısı bende araftayım korku heyecan karışık duygular içindeyim...umudunu yitirme hiç belli olmuyor bu işler bünye meselesi, herşeye rağmen güçlü olmak zorundayız en iyisini bilen Allah,inşallah bizlerede nasip eder güzel haberler alırız.Cuma test günüm bakalım bekliyorum...senin test günün ne zaman?
canım normalde pazartesi günüm ama, ben de cuma yada cumartesi yaparım heralde. iyi kötü bi sonuç çıkar ozamana. umarım hayırlı haberlerimiz olur :)

merhaba benimde bugun transferimin 8.gunu,cuma test gunum,ve 3gundur her sabah tesst yapiyorum pozitif cikiyor cok heycanliyim,ve dun cok karnim ve belim agirdi adet olucam sandim ama olmadim,ve ara ara sag ve sol tarafimda igne gibi batmalar oluyor benim,umarim herkesin pozitif cikar :)

kızlar bunları doktorunuz mu söylüyor. kaç hafta kaç günlük olduğunuzu yani? Bana kimse birşey demedi de. ben de internetten hesapladım
Canim sana da soyleyecektir. Bana ilk defa dun söyledi. Biraz buyusun bebiş, baş popo mesafesini ölçüyor, ultrasonda bi tuşa basiyo, hop kaç haftalik oldugu ve muhtemel dogum tarihi ekranda yaziyor. otomatik ekranda yaziyo.

Canim sana da soyleyecektir. Bana ilk defa dun söyledi. Biraz buyusun bebiş, baş popo mesafesini ölçüyor, ultrasonda bi tuşa basiyo, hop kaç haftalik oldugu ve muhtemel dogum tarihi ekranda yaziyor. otomatik ekranda yaziyo.

ooo iyimiş o. merakla bekliyorum bakalım bizim yumurcak ne kadar büyümüş:) haftaya cuma kontrolüm var kalp atışı için.

Cnm seni bidaha ne zaman cagirdi bide test falan istedimi kan idrar

Kizlar transferin 9. gunu dayanamayip test yapmistim beta hcg 147 cikmisti bugun test gunumdu transferin 11. gunu yani degerimde 359 cikti dondurulmus blast diyemi bu kadar yuksek cogulmu bilemedim ben onu :KK66:)
maşallah canım :) sağlıkla kese ve kalp atışlarını duyarsın inşallah :) canım benim 10. gün 342 12. gün 880di tek transfer ve tek gebelik :)

Back
X