• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

[UOTE=" asmakilit, post: 38531582, member: 639105"]Ben de hatira icin dusunuyordum. 10. Gun kan tahlili verdikten sonra preductor early yapmistim o kadar silik cikti ki.. hatta kuruduktan sonra belli oldu hayalet cizgi.. onu sakliyorum. Sen al bi tane eczaneden.. 2 aylikllen yaptigini kimseye soylemeyiz aramizda :p[/QUOTE]

Bencede cnn bu akşam unutmadan alayum

Kizlar 11. gun beta hcg 359 ; 13.gun beta hcg 978 cogul olabilirmi sizce bu degerler bu konuda bilgi verirmi ki :KK64:
Ben de cok heveslenmistim 119 dan 324 e cikinca ama kan degerinden cok da belli olmaz dedi doktorum.. ola da bilir olmaya da bilir. En azindan gebeligin saglikli oldugu anlasiliyor dedi..

Ben de cok heveslenmistim 119 dan 324 e cikinca ama kan degerinden cok da belli olmaz dedi doktorum.. ola da bilir olmaya da bilir. En azindan gebeligin saglikli oldugu anlasiliyor dedi..
Anladim canim aslinda o kadar arastirdim ki herkeste farkli sonuclar olabiliyor sabretmek lazim beklemek lazim o da bende yok sanirim gerci ikiz gibi bir takintim yok saglikli olsunda tek olsun

arkadaslarrr artik bende hamisler arasina katildim,sonuc pozitif bugun 10.gunum ve kan degerim 207cok mutluyum,dr 10gun sonraya randevu verdi kan takibine gerek gormedi degerim cok iyiymis,insanlah bekleme surecinde olan arkadaslardanda pozitif sonuclar aliriz dualarim sizinle... :)

arkadaslarrr artik bende hamisler arasina katildim,sonuc pozitif bugun 10.gunum ve kan degerim 207cok mutluyum,dr 10gun sonraya randevu verdi kan takibine gerek gormedi degerim cok iyiymis,insanlah bekleme surecinde olan arkadaslardanda pozitif sonuclar aliriz dualarim sizinle... :)
sonucun hayırlı olsun canım.benim seninkiyle benzerdi.bende transferden sonra 12.gün yaptırdım 410çıktı.Senden 2 gün sonra yaklaşık senin değerin iki katı gibi benimkide.Banada doktorum tekrardan kan vermene gerek yok dedi.10 gün sonra çağırdı benide.Senin kaçıncı gün embriyosuydu?

TEBRIKLER CANIM DUALARINI BEKLIYORUZ ALLAH TAMAMINA ERDIRSIN...

Hayırlı olsun çok sevindim :nazar: inşallah sorunsuz devam eder :KK46:

sonucun hayırlı olsun canım.benim seninkiyle benzerdi.bende transferden sonra 12.gün yaptırdım 410çıktı.Senden 2 gün sonra yaklaşık senin değerin iki katı gibi benimkide.Banada doktorum tekrardan kan vermene gerek yok dedi.10 gün sonra çağırdı benide.Senin kaçıncı gün embriyosuydu?
Sagol canim,benimde 5.gun embriyosuydu,icim rahatladi 10 gun cok uzun sure gibi geldi bana ,insanlah keseleri goruruz tekmi ikizmi ;)

Sagol canim,benimde 5.gun embriyosuydu,icim rahatladi 10 gun cok uzun sure gibi geldi bana ,insanlah keseleri goruruz tekmi ikizmi :KK66:
Insallah canim ben randevumu aldim 2 ocakta gidicem ama beklemek cok zor gercekten.benim tek embriyo transferiydi heycanla 2 ocagi bekliorum insallah keselerimizi gorebiliriz

Insallah canim ben randevumu aldim 2 ocakta gidicem ama beklemek cok zor gercekten.benim tek embriyo transferiydi heycanla 2 ocagi bekliorum insallah keselerimizi gorebiliriz
Insanlh canimyaaa bol bol dua edelim insanlh goruruz,hadi bakalim sen benden oncesin,guzel haber bekliyorum senden

Guzel haber veren herkesin bebegini hayirlisi ile kucaklarina almasini dilerim yaradandan

Yeni transfer yaptiranlarin sabirla tahlil gunlerini beklemelerini temenni ediyorum.

Ben çıkmaz diye yaptım onun için çıkmasaydı üzülmeyecektim. Eğer sende üzülmem diyorsan deneyebilirsin. Ama gününü beklemek daha mantıklı olabilir :KK66:

Artık çok geç canım... Merakıma yenik düşüp bu sabah yaptım idrar testini ve negatif...
Erken olduğunu biliyorum ne olur fırça falan atmayın :))))

günaydınlar sabah sabah moral bozucu olcak biraz ama, idrarda negatifi gördüm bu sabah. bugün 9. günüm. çoğu kişi silik görmüş 9. gün. ben de ordan cesaret buldum. gerçi ben ilk baştan beri olmadığını hissediyodum. öğlen de kan vermeye gidicem. biran önce sonuçlansın istiyorum artık bu durum. benim yawrularımın geleceği zaman bu zaman değilmiş demekki. umarım diğer arkadaşlardan güzel hbrler alırız.

Kızçe moral bozma canım ya bende bu sabah teste negatifi gördüm ama bu testler sağlıklı olmuyor sende biliyorsundur...
Kan testimize saklayalım üzüntümüzü de sevincimizi de... Rabbim hayırlısını nasip etsin...

Kizlar 11. gun beta hcg 359 ; 13.gun beta hcg 978 cogul olabilirmi sizce bu degerler bu konuda bilgi verirmi ki :KK64:

Seninde söylediğin gibi pek belli olmuyor canım ama Allah gönlüne göre ve hayırlısını versin inşallah...

Tebrikler canım çok güzel bir değer, Allah tamamına erdirsin... Sağlıkla koklamayı nasip etsin Rabbim yavrunu...

Yok cnm çok istememe rağmen devam edemiyorum. istanbula 1.5 saat mesafede oturuyorum. Bulunduğum yerde bir doktora devam edicem inşallah. Sen devam edeceksin?

Himm uzak tabii riske atmamak lazim. Evet Aret beye devam etmek istiyorum kismetse... ilk denemen miydi buarada senin ?

günaydınlar sabah sabah moral bozucu olcak biraz ama, idrarda negatifi gördüm bu sabah. bugün 9. günüm. çoğu kişi silik görmüş 9. gün. ben de ordan cesaret buldum. gerçi ben ilk baştan beri olmadığını hissediyodum. öğlen de kan vermeye gidicem. biran önce sonuçlansın istiyorum artık bu durum. benim yawrularımın geleceği zaman bu zaman değilmiş demekki. umarım diğer arkadaşlardan güzel hbrler alırız.
canim merak ettim sonucunu insanlh pozitiftir :)

Himm uzak tabii riske atmamak lazim. Evet Aret beye devam etmek istiyorum kismetse... ilk denemen miydi buarada senin ?
Yok ikinci denemem. Ilki 6 ay önceydi. 2 embriyo transfer edildi biri tuttu ama 2 aylık kalbi durdu :( bu da tek embriyo inşallah bu sefer herşey çok güzel olur. Senin ilk denemen mi?

Yok ikinci denemem. Ilki 6 ay önceydi. 2 embriyo transfer edildi biri tuttu ama 2 aylık kalbi durdu :KK43: bu da tek embriyo inşallah bu sefer herşey çok güzel olur. Senin ilk denemen mi?
Evet cnm benim ilk denemem. Cok sukur tuttu. Ama seninde dediigin gibi bu tarz seylerden cok korkuyorum. Kalbi durdu öldü vs.. gbi seylerden ya doktorlar neden belirtiyorlar mi peki o durumda.
kismetse bu sefer saglikla kucagina alirsin insallah cnmm

Kizlar 9. Gun degerim ne yazikki iyi degil.
Beta hcg 12.2 cikti. Ne negatif ne pozitif. Kendime gelemedim uzun bi sure. Cok nadir kisiler var topikte 9. Gun bu degerde olup degeri yukselip gebeligi bebekle sonuclanan. Ooff oofff.. Bu arada pozitif sonuc alan arkadaslarimi tebrik ediyorum.

Kizlar 9. Gun degerim ne yazikki iyi degil.
Beta hcg 12.2 cikti. Ne negatif ne pozitif. Kendime gelemedim uzun bi sure. Cok nadir kisiler var topikte 9. Gun bu degerde olup degeri yukselip gebeligi bebekle sonuclanan. Ooff oofff.. Bu arada pozitif sonuc alan arkadaslarimi tebrik ediyorum.
Canim sonucta 9.gunun bugun daha 3 gun var normal test gunune.o yuzden moralini bozup uzuntu yapma sakin

Back
X