- 3 Ocak 2015
- 183
- 169
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm yaa siz hemen duş aldınız mi ben gusul yok diye namaz kilamiyorum acaba teyemmum mu alsam kendimi pis hissediyorum onun için duayi eksik bırakıyorum sanki....
Canım ben de yatmıyorum. Iğne olmaya gittim az evvel. Arada bir seyler yapıyorum. Elbiselerimi katlamak gibi. Cok fazla kafaya takmamak lazim sanırım. Cok heyecanlıyım bebislerim yerlerindw mi diye meraklanip duruyorum. Birazdan annemler gelecek. O da bana moral olacak inşallah.Halgan arkadaşım benimde ikinci günüm rabbim birlikte hayirli sonuclar almayi nasip etsin...ben yatamıyorum yavas yavas hareket ederek mutfakta evde agir isler olmadikca hareket halimdeyim....inşallah hayirli si olur
Doğru söylüyorsun cnm aslinda mantikli ama iceriye birsey konulduğu icin tereddüt te kalmıştım...normalde muayene de gerekmiyor biliyorum ama...hic kilmamaktan iyidir doğru söylüyorsun cnm. ..canım onun gusulle alakası yok normal abdest alıp namazını kılabılırsın ben öyle yaptım tarsnfer gunu banyo yapmıştım bı kaç gun sonra banyo yaptım sonucta tedavi bu
cnm ne kadar sanslisin biz tayinle geldik tanidik pek kimse yok birde kimseye soylemedik...evde yalniz yalniz oturuyorum birazda o sıkıyor beni...telefon internet tv falan oyalanma ya çalışıyorum...ailem de uzaktaCanım ben de yatmıyorum. Iğne olmaya gittim az evvel. Arada bir seyler yapıyorum. Elbiselerimi katlamak gibi. Cok fazla kafaya takmamak lazim sanırım. Cok heyecanlıyım bebislerim yerlerindw mi diye meraklanip duruyorum. Birazdan annemler gelecek. O da bana moral olacak inşallah.
İki gün sonra ayakta duş alabilirsin dedi benim merkezim.Cnm yaa siz hemen duş aldınız mi ben gusul yok diye namaz kilamiyorum acaba teyemmum mu alsam kendimi pis hissediyorum onun için duayi eksik bırakıyorum sanki....
Ben de Ankaradayım evim burda değil. Yolculuk etmeyim diye kaldim burda. Annem de geldi. Babam yarin gidecek ama annem kalacak. 6. Gün yolculuk yapacağım inşallah bir şey olmaz. Simdi de aklım ona takılıyor.cnm ne kadar sanslisin biz tayinle geldik tanidik pek kimse yok birde kimseye soylemedik...evde yalniz yalniz oturuyorum birazda o sıkıyor beni...telefon internet tv falan oyalanma ya çalışıyorum...ailem de uzakta....tadini cikar ailenin yaninda olmasını...dua ile inş
Ankara da nerede tedavi gördün acabaBen de Ankaradayım evim burda değil. Yolculuk etmeyim diye kaldim burda. Annem de geldi. Babam yarin gidecek ama annem kalacak. 6. Gün yolculuk yapacağım inşallah bir şey olmaz. Simdi de aklım ona takılıyor.
Başkent HastanesindeAnkara da nerede tedavi gördün acaba
Ya kızlar ben hala adet olmadım. 3 gün oldu geçeli gecen ay 22 sinde olmustum ama 10 günlük dusuk yapmistim. Ama normal miktarda ve gunde adet olmustum. İdrar testi yaptim cikmadi meraktan ölecem.İnşallah hamilesindir hiç bu bekleme işlerine tedaverilerine girmezsin
Allahım.gönlüne göre versin canım. Güzel haberler alalım senden inşallah.bu gün test günüm.heyecan sitres sevinç üzüntü bunlardan karma bir ruh haliyle uykusuz bir gece geçirdim.acaba bugun hayatım değişecekmi yoksa kaldığım yerden devammı.ALLAH ım gönlümde kini bana hayırlı eyle.burada ki tüm kardeşlerimin ve benim emeklerimizi boşa çıkarma.bizi eksik,koynu eli kolu boş bırakma.bize hayttaki en güzel duygu olan annelikten mahrum bırakma.sen ki ol deyince herşey olur.biz aciz günahkar zavallı kullarına yardım et.hakkımız da herşeyin hayırlısı.ALLAH yar ve yardımcımız olsun inşallah.
Transferden sonra seyehat eden var mi? Evi başka şehirde olup da mesela? Kaçıncı gün yapabilirsiniz dedi doktorunuz?
Cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah. ...rabbim gönlüne göre versin....dualrim seninle....bu gün test günüm.heyecan sitres sevinç üzüntü bunlardan karma bir ruh haliyle uykusuz bir gece geçirdim.acaba bugun hayatım değişecekmi yoksa kaldığım yerden devammı.ALLAH ım gönlümde kini bana hayırlı eyle.burada ki tüm kardeşlerimin ve benim emeklerimizi boşa çıkarma.bizi eksik,koynu eli kolu boş bırakma.bize hayttaki en güzel duygu olan annelikten mahrum bırakma.sen ki ol deyince herşey olur.biz aciz günahkar zavallı kullarına yardım et.hakkımız da herşeyin hayırlısı.ALLAH yar ve yardımcımız olsun inşallah.
Cnm ben transfer den 2 saat sonra 3 saatlik yola ciktim doktor gidebilir sin sıkıntı yok deyince geldik....bugün 3.gunum inşallah hayırlı sonuçlarla karsilastirir rabbimTransferden sonra seyehat eden var mi? Evi başka şehirde olup da mesela? Kaçıncı gün yapabilirsiniz dedi doktorunuz?
Insallah guzel haberler alirsin hayatinin en guzel haberini aldigin gun olsun bugun hayirlisiylabu gün test günüm.heyecan sitres sevinç üzüntü bunlardan karma bir ruh haliyle uykusuz bir gece geçirdim.acaba bugun hayatım değişecekmi yoksa kaldığım yerden devammı.ALLAH ım gönlümde kini bana hayırlı eyle.burada ki tüm kardeşlerimin ve benim emeklerimizi boşa çıkarma.bizi eksik,koynu eli kolu boş bırakma.bize hayttaki en güzel duygu olan annelikten mahrum bırakma.sen ki ol deyince herşey olur.biz aciz günahkar zavallı kullarına yardım et.hakkımız da herşeyin hayırlısı.ALLAH yar ve yardımcımız olsun inşallah.
Canım ben 6 gün kala öğrendim. 7. gün değerim 61.95 çıktı dün yine yaptırdım 2 gün sonra yani 122,27 çıktı. Adetim 28'i. Normalde test günüm bugündü. Darısı hepinizin başına.Bugun transferden sinra 6.gunum biliyorum cok erken ama bi baktirmak istiyorum altinci gun degerime dayanamiyorum :) kisiden kisiye degisir ama tahminen kac cikmali degerim besin ustunde cikarsa umit varmidir acaba