Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Biraz once trasnferim yapildii, evde dinlenme asamasindayimmmm. Rrabbim sonunu mutlulukla sonbuludrsun insallah

Evet canım. Ben ilkinde cok sıkışmıştım perisan oldum. Bu kez daha az sıkısayım.derken hiç sıkışmamışim :) Her isim yarım. Güzel sonuçlar alalım lütfen bu kez. Allah bizim de baksın yuzumuze.
sonrasında nasıl dayandiniz ben asilama da sıkışık olunca zor dayandim yarım saat

gunaydin kizlar insallah ben de bugun transfer olup bekleme surecine giricem. heyecanliyim :) Rabbim bu yolda emek veren herkese hayirlisaglikli ve guzel ahlakli evlatla versin insallah... Dualarinizda bana da yer ayirirsaniz sevinirimm. Sevgilerrrr

gunaydin kizlar insallah ben de bugun transfer olup bekleme surecine giricem. heyecanliyim :) Rabbim bu yolda emek veren herkese hayirlisaglikli ve guzel ahlakli evlatla versin insallah... Dualarinizda bana da yer ayirirsaniz sevinirimm. Sevgilerrrr
Cnm hadi hayırlısı bebisini al gel...Katıl aramiza...allah yardimcin olsun...rabbim isteyen herkese nasip etsin...kimseyi evladin ne varligi ile ne de yokluğu ile imtihan etmesin...

günaydın kızlarEn Büyük TÜRKİYEDün transferim olmuştu...akşama doğru progestan koyarken elime çok az kan gibi akıntı geldi...daha önce başına gelen var mı?Benim ilk denememde böyle bişey yaşamamıştım....:KK57:

Hayirli olsun insallah simsiki tutunsun bebegin sana bekleyenler kulubune hosgeldin:confused:

günaydın kızlarEn Büyük TÜRKİYEDün transferim olmuştu...akşama doğru progestan koyarken elime çok az kan gibi akıntı geldi...daha önce başına gelen var mı?Benim ilk denememde böyle bişey yaşamamıştım....:KK57:
ben oyle bisey yasamadim bilmiyorum insallah kazi calismalari baslamistir yerlesiyodur bebegin ondandir dr arayip sorsaydin canim icin rahatlar

ben oyle bisey yasamadim bilmiyorum insallah kazi calismalari baslamistir yerlesiyodur bebegin ondandir dr arayip sorsaydin canim icin rahatlar
dr'um şehir dışındaydı canım...bugun henüz bişi yok...bugün de tekrarlarsa aramayı düşünüyorum....inşallah olumsuz bişey değildir....çünkü daha 1 günlük:(

dr'um şehir dışındaydı canım...bugun henüz bişi yok...bugün de tekrarlarsa aramayı düşünüyorum....inşallah olumsuz bişey değildir....çünkü daha 1 günlük:KK43:
Degildir insallah devami olmadigina gore sorun yoktur moralini bozma transferde belki tahris olmustur

Back
X