Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Cnm inşallah hersey guzel olur bende crione jel climara bant coraspirin folik asit 4 gunde 1 proluton iğne birde hergun oksapar igne kullanıyorum...ovitrellayi transferden once kullandin demi ??? Herkesin tedavvisi ilaci farkli tabi...insallah sifa olur ilaclarimizda..Benimde 2 tane 3.gun embriyom transfer edildi inşallah hayirli sonuclar aliriz cnm...rabbim cuma günün yüzü suyu hurmetine yüzümüzü guldursun...

hayır ovitrelle yi transferden 5 gün sonra vurdurdular. e2 düşük ondan galiba dedim. nedenini sormadım. sen climarayı e2 düşük diye mi kullanıyosun?

hayır ovitrelle yi transferden 5 gün sonra vurdurdular. e2 düşük ondan galiba dedim. nedenini sormadım. sen climarayı e2 düşük diye mi kullanıyosun?
Cnmm inan bilmiyorum ne verdilerse onu kullanıyorum ilk denemem benim cok fazla soramadim ne yüksek ne düşük birs ey demediler...hersey yolunda herşey yolunda dedi hep doktor umuz...insallah sonucta güzel olur..

Cnmm inan bilmiyorum ne verdilerse onu kullanıyorum ilk denemem benim cok fazla soramadim ne yüksek ne düşük birs ey demediler...hersey yolunda herşey yolunda dedi hep doktor umuz...insallah sonucta güzel olur..

inşallah canım inşallahh. benim de ilk denemem olduğu için hem tecrübesizim hem de çok sormuyorum. çünkü öğrenince araştırıyosun. araştırınca da bazen hep güzel şeyler görmüyosun

arkadaşlar merhaba benimde ilk denemem ve bugün transferimin 5.günü ama 5 gündür kasıkta batmalar karında şişlik iştahsızlık falan gibi belirtiler mevcut.progestandan desem ben ilk defa kullanmıyorum progestanı transfer olan arkadaşlar sizlerdede bu belirtiler varmı?çokkkk merak ediyorum sonucumu ve cokkkkkk heyecanlıyım bakalım pazartesi olmazsa test yaparım artık.Rabbim tümmm isteyenlere versin inşalllahhhhhhhh...kimsenin kucağını da boş bırakmasın dualarınızda unutmayın arkadaşlar....:anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:

selam kızlar nezmandır takip ediyom sizi kendime de pay çıkaracak yazılar arıyorum hep..gerçi ben tecrübeliyim bu 4ncü dememem ama yinede ilk defa gibi geçen seferlerde ne yaşadığımı hatırlamıyom resmen....çünkü hiç hamile kalmadım

bugün transferin 5nci günü 2 tane 5nci gün emriyosu koydular ..diğer denemelerden tek farkı ilk defa 5nci gün embriyosu olması ...ilk günden beri adet sancısı çekiyorum galiba bu jel den oluyo diye düşünüyorum...göğüslerimde acıyo buda ilaçlardan oluyo diyorum öleeeeeee bekliyorumm hayırlısı hepimiz için test tarihi 6 şubat ama ben okadar bekliyemem heralde :KK47::KK47::KK47:

benim de 6 subat test gunum ve dedigin gibi gunler nasil gececek bilmiyorum. bu arada ne hissetmem gerek onu da bilmiyorum.ogneleri vurulurken gene bi kosturma heycan vardi. transferden sonra bi bosluk oldu sanki.. gunlerimiz hayirlisi ile gecsin de bebeklerimizin bizimle oldugu resmiyet kazansin insallah mubarek cumalar hürmetine insallaaahhh. aaamiinn
Amin canım. Bi ordalar diyorum bir degiller. Allahım aklınıza mukayet olsun. Cumanın yüzü suyu hırmetine dileklerimizi kabul etsin Rabbim.

hayırlısıyla tutar inş arkadaşım.o süreç çok zor bilirim.bende çarşamba günü bitirdim o süreci.tuttu çok şükür.şimdide ikisi de tuttu mu onu öğrenmek için bekliyoruz.hayırlısı olsun hepimiz için
inşallah ikisi de tutmuştur canım nasıl yaptın transfer sonrası ben yatıyorum dünden beri lavaboya kalıyorum sen nasıl geçirdi n gunlerini. kaçıncı gün yaptıyaptım testi

Pek cok insan yaziyo kasik agrisi, bel agrisi falan. 27sini sayarsam 4.gunum sadece ilk gunler vadi bi seyler. Suan sanki bbosuna yatiyormusum gibi geliyo
benim dün oldu transfer sadece kalkarken hafif batma oldu suan yatıyorum ama hicbirsey yok ağrı sizi. doktor olabilir demişti ama olmadı

Kızlar benim bir saattir çarpıntım var. Kendi kendime psikokojik belirtiler yaratiyorum yaa :((

Burada transferi benimle aynı gün ve yakın günlerde olan çok kişi varmış yazmadan gecemedim benimde bugün 7. Günüm çok umudum olmasa da bi tarafım da allahtan ümit kesilmez diyo hakkımızda hayırlısı

Benim carsamba test gunum canim. 12. Gün. Şunu fark ettim hepimize ne kadar olanaksız geliyor aslinda su an teorik olarak hamile sayılırız :) Ne kadar zor çok iyi biliyorum. Ilk negatifi aldiğımda dünya durmustu sanki. Umuyorum ki bu kez böyle olmasın. Hem de hiçbirimiz için.

de mi :) ama hamileligi hic ustumuze almiyoz :) bhcg degerini yazili olarak gormeden inanmam :)

Back
X