- 15 Eylül 2014
- 1.390
- 1.509
- 158
- 38
Aynen öyle, sonuc elimize gelse karışmış diyecefiz başkasınınkiyle :)de mi :) ama hamileligi hic ustumuze almiyoz :) bhcg degerini yazili olarak gormeden inanmam :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle, sonuc elimize gelse karışmış diyecefiz başkasınınkiyle :)de mi :) ama hamileligi hic ustumuze almiyoz :) bhcg degerini yazili olarak gormeden inanmam :)
Aynen öyle, sonuc elimize gelse karışmış diyecefiz başkasınınkiyle :)
Evet çok iyi olur aslında. .Arkadaslar acaba bir liste mi yapsak isim ve test günü listesi...nasil yapabiliriz fikri olan var mi???
o güzel haberi almanı diliyorumAhh yarın sonuç günü inşallah elime aldığım o kağıtta mutlu haberi alırım ışte o zaman bi ohh cekebilirim yasadiklarimiz zor gercekten fiziksel olarak yasananlar geciyoda psikolojiyi alt üst edoyo gercekten
Pozitif haberini merakla bekliyoruz canımGunaydin kizlar benim icin buyuk gun insallah hayirlisiyla guzel sonuclanir
Güzel haberlerini bekliyoruz canım.Gunaydin kizlar benim icin buyuk gun insallah hayirlisiyla guzel sonuclanir
benimde ilk denememdi.seninkine benzer belirtiler oldu bendede.karında şişlik,karın ağrısı.çok şükür çarşamba günü güzel haberi aldık.dün tekrar baktık kanda değerim yükseliyor.doktorum büyük olasılık ikiz dedi:))))allah'ım bekleyenleri de mutlu eder hayırlısıyla inş.darısı sana arkadaşımarkadaşlar merhaba benimde ilk denemem ve bugün transferimin 5.günü ama 5 gündür kasıkta batmalar karında şişlik iştahsızlık falan gibi belirtiler mevcut.progestandan desem ben ilk defa kullanmıyorum progestanı transfer olan arkadaşlar sizlerdede bu belirtiler varmı?çokkkk merak ediyorum sonucumu ve cokkkkkk heyecanlıyım bakalım pazartesi olmazsa test yaparım artık.Rabbim tümmm isteyenlere versin inşalllahhhhhhhh...kimsenin kucağını da boş bırakmasın dualarınızda unutmayın arkadaşlar....![]()
Canım öģrenmedin mi sonucu daha?Gunaydin kizlar benim icin buyuk gun insallah hayirlisiyla guzel sonuclanir
hayırlısıyla güzel haberi alırsın inş.bende dayanamayıp 8.gün idrarda bakmıştım.2 çizgi çıkmıştı ama ona çok güvenmedim kandaki en doğrusu.idrarda bak ama tek çizgi çıkarsa hiç üzülme bazen idrar doğru olmuyorselam kızlar nezmandır takip ediyom sizi kendime de pay çıkaracak yazılar arıyorum hep..gerçi ben tecrübeliyim bu 4ncü dememem ama yinede ilk defa gibi geçen seferlerde ne yaşadığımı hatırlamıyom resmen....çünkü hiç hamile kalmadım
bugün transferin 5nci günü 2 tane 5nci gün emriyosu koydular ..diğer denemelerden tek farkı ilk defa 5nci gün embriyosu olması ...ilk günden beri adet sancısı çekiyorum galiba bu jel den oluyo diye düşünüyorum...göğüslerimde acıyo buda ilaçlardan oluyo diyorum öleeeeeee bekliyorumm hayırlısı hepimiz için test tarihi 6 şubat ama ben okadar bekliyemem heralde![]()
doktorum transfer sonrası günlük hayatına devam et, sen hasta değilsin demişti.sadece çay kahve içme ağır iş yapma dedi.sürekli yatmak gerçekten insanın psikolojisini bozar.hava çok soğuk diye evden çıkmadım üşütüpte hasta olmamak için.örgü ördüm:)))iyi geliyor gerçekten.ikizlerimin niyetine atkı bere ördüm.idrar testinide 8.gün akşam yaptım.2 çizgi gerçekten beklemiyordum.çünkü idrar testi çok güvenilir değil.inşallah ikisi de tutmuştur canım nasıl yaptın transfer sonrası ben yatıyorum dünden beri lavaboya kalıyorum sen nasıl geçirdi n gunlerini. kaçıncı gün yaptıyaptım testi