Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

benimde ilk denememdi.seninkine benzer belirtiler oldu bendede.karında şişlik,karın ağrısı.çok şükür çarşamba günü güzel haberi aldık.dün tekrar baktık kanda değerim yükseliyor.doktorum büyük olasılık ikiz dedi:))))allah'ım bekleyenleri de mutlu eder hayırlısıyla inş.darısı sana arkadaşım
aaaaaaaa canimmmmm hadi bakalım gözün aydın cokkk cokkk mutlu oldum inanan ki peki kaçıncı gününde kanda baktirdin hiç idrarda baktirdin mi kaçıncı gününde idrarda çıktı kusura bakma canım cokkk heyecanlandimda canım çok soru soruyorum ama benim karnında çok şişkinlik var çok tuvalete cikiyorum idrar geliyor muş gibi çok gaz oluyor ve bağırsak sistemim falan bozuk gece sabaha kadar 50 kere tuvalete cikiyorum dur.benim bugün transferimin 6.günü merakından idrar testi yaptım ama çıkmadı sendede bu belirtiler oluyormuydu teşekkürler tekrar gözün aydın. Rabbim inşallahhh kucaginada almayı nasip etsin darısı burdaki diğer arkadaşlara bizlere inşallahhh

inşallah ikisi de tutmuştur canım nasıl yaptın transfer sonrası ben yatıyorum dünden beri lavaboya kalıyorum sen nasıl geçirdi n gunlerini. kaçıncı gün yaptıyaptım testi
kandada 10.gün baktık 87 çıktı.dün 12.gündü tekrar baktık 244 çıktı.doktor büyük olasılık ikiside tutmuştur dedi:)))

doktorum transfer sonrası günlük hayatına devam et, sen hasta değilsin demişti.sadece çay kahve içme ağır iş yapma dedi.sürekli yatmak gerçekten insanın psikolojisini bozar.hava çok soğuk diye evden çıkmadım üşütüpte hasta olmamak için.örgü ördüm:)))iyi geliyor gerçekten.ikizlerimin niyetine atkı bere ördüm.idrar testinide 8.gün akşam yaptım.2 çizgi gerçekten beklemiyordum.çünkü idrar testi çok güvenilir değil.
inşallah bizim sonumuz da öyle olur. bende hiç belirti yok kasik karın hiç bir yerim agrimiyor 2 gündür yatiyordum az önce yarım oturmaya başladı m yarın da normal e donucem ama zorlama dan. bende örgü örüyorum meleklerimi battaniye. bitmeden sonucu ogrenicem

aaaaaaaa canimmmmm hadi bakalım gözün aydın cokkk cokkk mutlu oldum inanan ki peki kaçıncı gününde kanda baktirdin hiç idrarda baktirdin mi kaçıncı gününde idrarda çıktı kusura bakma canım cokkk heyecanlandimda canım çok soru soruyorum ama benim karnında çok şişkinlik var çok tuvalete cikiyorum idrar geliyor muş gibi çok gaz oluyor ve bağırsak sistemim falan bozuk gece sabaha kadar 50 kere tuvalete cikiyorum dur.benim bugün transferimin 6.günü merakından idrar testi yaptım ama çıkmadı sendede bu belirtiler oluyormuydu teşekkürler tekrar gözün aydın. Rabbim inşallahhh kucaginada almayı nasip etsin darısı burdaki diğer arkadaşlara bizlere inşallahhh
allah razı olsun.çok teşekkür ederim.heyecanını ben bile hissettim:)))allah'ım sanada yaşatsın bu güzel duyguları.inşallahhh allah'ım çok aratmasın bekleyenlerin bebeklerini.şöyle arkadaşım.bende çok tuvalete çıkıyordum bu güzel bir belirti.gaz bendede oluyordu.ben dayanamayıp 8.gün baktım idrarda 2çizgi çıkmıştı ama idrara pek güven olmaz.10. günde kanda baktık 87 çıktı. 12.günde tekrar baktık 244 çıktı.inş ikiside tuttu.

inşallah bizim sonumuz da öyle olur. bende hiç belirti yok kasik karın hiç bir yerim agrimiyor 2 gündür yatiyordum az önce yarım oturmaya başladı m yarın da normal e donucem ama zorlama dan. bende örgü örüyorum meleklerimi battaniye. bitmeden sonucu ogrenicem
herkeste aynı belirtiler olacak diye birşey yok.ona takılma.inşallah güzel haberi alırsın hayırlısıyla.

Bugün bende dayanamayıp idrarda baktım bugün 9.gunum ama cikmadi...cok üzülmedim ama yine cikarsa diye umutlanmistim....gercekten beklemek ömür torpusu :( :( :(

Ben bu kez idrarda bakmamaya dayanacağım canım, en azından dayanmaya çalışacağım. Ne bileyim vaktinden önce üzülmüştüm öncekinde. Hem idrarda çıkmadıği halde kanda cıkabiliyor. Boşuna üzmeyeceğim kendimi diyorum. Dün akşam karın ağrısı ve ćarpıntıdan uyuymadım. Bugün de hafif var çarpıntım.

allah razı olsun.çok teşekkür ederim.heyecanını ben bile hissettim:)))allah'ım sanada yaşatsın bu güzel duyguları.inşallahhh allah'ım çok aratmasın bekleyenlerin bebeklerini.şöyle arkadaşım.bende çok tuvalete çıkıyordum bu güzel bir belirti.gaz bendede oluyordu.ben dayanamayıp 8.gün baktım idrarda 2çizgi çıkmıştı ama idrara pek güven olmaz.10. günde kanda baktık 87 çıktı. 12.günde tekrar baktık 244 çıktı.inş ikiside tuttu.
Allah razı olsun canım cokkk teşekkür ederim inşallahhhh O hazinesi geniş Rabbim bizlerinde yüzünü güldürsün inşallllahhhhhh ozaman ben bugün 6.günüm ya erken bakmışsım idrarda galiba.

Allah razı olsun canım cokkk teşekkür ederim inşallahhhh O hazinesi geniş Rabbim bizlerinde yüzünü güldürsün inşallllahhhhhh ozaman ben bugün 6.günüm ya erken bakmışsım idrarda galiba.
boşver bakma idrarda.kan gününü bekle bence.

Bugün bende dayanamayıp idrarda baktım bugün 9.gunum ama cikmadi...cok üzülmedim ama yine cikarsa diye umutlanmistim....gercekten beklemek ömür torpusu :KK43: :KK43: :KK43:
evet beklemek çok zor.idrarın garantisi yok kimisinin 12.gün kanda ancak çıkıyor.zamanını bekle bence.

Ben bu kez idrarda bakmamaya dayanacağım canım, en azından dayanmaya çalışacağım. Ne bileyim vaktinden önce üzülmüştüm öncekinde. Hem idrarda çıkmadıği halde kanda cıkabiliyor. Boşuna üzmeyeceğim kendimi diyorum. Dün akşam karın ağrısı ve ćarpıntıdan uyuymadım. Bugün de hafif var çarpıntım.
çarpıntın heyecandan oluyordur.kendini sakinleştirmeye çalış.allahım hayırlısını versin cümlesine.

Arkadaşlar listemiz
( yanlis yazdığım varsa kusura bakmayin duzelteyim...yada unuttugum varsa bu kadarini cikarabildim.yazarsaniz eklerim ins.
1.essunger 31ocak
2.melalseda 3 Şubat
3.halgan 4 Şubat
4.gdd 4 Şubat
5.sevecen86 5 Şubat
6.pares66 6 Şubat
7.YOosuN 6 Şubat
8. qaraqiz 6 Şubat
9.Ilyelizll 6 Şubat
10.halide25 6 Şubat
11.tebessumcu 8 Şubat
12.Hayrolsun 9 Şubat
13.umuttttt 10 Şubat
14.ilkgozagrim06 11 Şubat

allah inşallah karsilarina hamile yazmayida nasip eder....

Bugün bende dayanamayıp idrarda baktım bugün 9.gunum ama cikmadi...cok üzülmedim ama yine cikarsa diye umutlanmistim....gercekten beklemek ömür torpusu :KK43: :KK43: :KK43:
Canim cok erken daha yarin kan testi yaptırman en iyisi 10. 10 gün cikiyor çünkü

Arkadaşlar listemiz
( yanlis yazdığım varsa kusura bakmayin duzelteyim...yada unuttugum varsa bu kadarini cikarabildim.yazarsaniz eklerim ins.
1.essunger 31ocak
2.melalseda 3 Şubat
3.halgan 4 Şubat
4.gdd 4 Şubat
5.sevecen86 5 Şubat
6.pares66 6 Şubat
7.YOosuN 6 Şubat
8. qaraqiz 6 Şubat
9.Ilyelizll 6 Şubat
10.halide25 6 Şubat
11.tebessumcu 8 Şubat
12.Hayrolsun 9 Şubat
13.umuttttt 10 Şubat

buradaki herkesin karşısında hamile yazsinnnn

Arkadaşlar listemiz
1.essunger 31ocak
2.melalseda 3 Şubat
3.halgan 4 Şubat
4.gdd 4 Şubat
5.sevecen86 5 Şubat
6.pares66 6 Şubat
7.YOosuN 6 Şubat
8. qaraqiz 6 Şubat
9.Ilyelizll 6 Şubat
10.halide25 6 Şubat
11.tebessumcu 8 Şubat
12.Hayrolsun 9 Şubat
13.umuttttt 10 Şubat

inşallah hayırlısıyla hamile yazılarını da görürüz.

Back
X