Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

arkadaşlar merhaba benimde ilk denemem ve bugün transferimin 5.günü ama 5 gündür kasıkta batmalar karında şişlik iştahsızlık falan gibi belirtiler mevcut.progestandan desem ben ilk defa kullanmıyorum progestanı transfer olan arkadaşlar sizlerdede bu belirtiler varmı?çokkkk merak ediyorum sonucumu ve cokkkkkk heyecanlıyım bakalım pazartesi olmazsa test yaparım artık.Rabbim tümmm isteyenlere versin inşalllahhhhhhhh...kimsenin kucağını da boş bırakmasın dualarınızda unutmayın arkadaşlar....:anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:[/QUO

progestanı günde kaç defa kullanıyorsun.ben akşam sabah günde iki kere fitil şeklinde kullandım.diyorum ben mi yanlış kullndım beceremedim.. benim sonucum negatif çıktı perşembe yaptırdım ..
inşallah seninde bekleyen herkesin de sonucu pozitif olur.

Porgestan igne benim migren atakalrımı tetikledi. Bıraktırdi doktorum. Sabah aksam ve gece ikiser tane vajinal fitil olarak alıyorum.

Eski reçetemi sonradan buldum ilkinde günde 3 kere kullanmışım,bu defa günde 2 kere bir adet kullandım...

Porgestan igne benim migren atakalrımı tetikledi. Bıraktırdi doktorum. Sabah aksam ve gece ikiser tane vajinal fitil olarak alıyorum.
canım ben progestani bundan önce 2 defa aşılama oldum ozaman kullandım daha sonrada kullandım baya oral aldığım zaman çok uyku hali baş. dönmesi falan yapıyordu şimdi dr um transfer den sonra progestani fitil şeklinde kullanmami söyledi sabah 1 akşam 2 kullanıyorum ama daha öncede kullandım böyle olmuyordu

Canim
canım ben progestani bundan önce 2 defa aşılama oldum ozaman kullandım daha sonrada kullandım baya oral aldığım zaman çok uyku hali baş. dönmesi falan yapıyordu şimdi dr um transfer den sonra progestani fitil şeklinde kullanmami söyledi sabah 1 akşam 2 kullanıyorum ama daha öncede kullandım böyle olmuyordu
canim ben hem gunde 6 tane fitil olarak hem de igne kullaniyordum gun asiri. Igne beni tuketti. Kusmalar ogurmeler insallah zarar gelmemistir bebislerime. Beni birakmamislardir. Igneyi birakinca rahatladim.

arkadaslar akintiniz var mi? varsa nasil?

Belirtin var miydi canim testten once?
Ilk transferde sonra 4 gün bayagi kasik ve bel ağrıdı sonra adet günümde kasıklar tekrar ağrıya başladı 3 gün sürdü çoğunlukla sol tarafta batma vardı su şeklinde akıntı vardı birden donuyordum sonra biraz sonrada ates basiyodu cok fazla gazim oldu agzimda kuruluk oluyodu cok susuyordum psikolojik olarakda cok duygusal oldum zaten sonucu ogrendigimde oyle bir agladimki zor sakinlestirdiler negatif olsa bu kadar aglanirdi heralde bunlar ilactanmi oldu yoksa belirtimiydi bilmiyorum bide ben negatif denemelerimde adet gunumde hep lekelenmem olmustu bir tek kizimda lekelenmem olmamisti bu tedavidede olmadi ondan cok umutluydum

Ilk transferde sonra 4 gün bayagi kasik ve bel ağrıdı sonra adet günümde kasıklar tekrar ağrıya başladı 3 gün sürdü çoğunlukla sol tarafta batma vardı su şeklinde akıntı vardı birden donuyordum sonra biraz sonrada ates basiyodu cok fazla gazim oldu agzimda kuruluk oluyodu cok susuyordum psikolojik olarakda cok duygusal oldum zaten sonucu ogrendigimde oyle bir agladimki zor sakinlestirdiler negatif olsa bu kadar aglanirdi heralde bunlar ilactanmi oldu yoksa belirtimiydi bilmiyorum bide ben negatif denemelerimde adet gunumde hep lekelenmem olmustu bir tek kizimda lekelenmem olmamisti bu tedavidede olmadi ondan cok umutluydum
masallah böyle pozitifleri görmek insana nese veriyor Rabbim daim etsin arkadaşım gözün aydın inşallah darisida bize ve tüm isteyenlere inşallahhhh hayırlısıyla ....

Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin canim.

Kızlar biliyorum belirti aramadan yapamıyorsunuz. Inanın ben de Öyleyim. Ilk denememde olabilecek tüm belirtileri yaşadım, herkes hamilesinden dedi sonuç kocaman bir negatifti. Ikinci denememde ilkinde olan hiçbir belirtiyi yaşamadım, test günüme 2 gün kala Göğüslerim çok ağrıdı ve şişti sadece ve hamileydim.... Şimdi bu 3.denemem... 5. günüm. Aşırı ter, gaz ve karın ağrısından başka bişeyim yok. Ama hiç birini hamileliğe vermiyorum çünkü o kadar hormon Yükleniyor ki ilaçlarla beraber vücudumuza, yaşadıklarımızın hepsi normal... Test gününüze kadar düşünmemeye çalışın. Size tavsiyem kun fe ye kun Duası var açın okuyun. Bol bol dua edin ve Allah'a bırakın. Biz elimizden gelenin en iyisini yaptık şimdi Sabırla bekleyeceğiz, Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.

arkadaşlar ya bişey soracaktım bu transferden sonra su toplamasi oluyormuş ve bebek tutunamiyormus bunun belirtiler i neler biliyormusunuz birde dr bize prednol ilaç başladı bu ilaca rağmen böyle bişey olabilirmi

Arkadaş lar birsey soracam oksapar igne kullanipta böyle olan var mi bugün 10 gün gunden güne daha cok morariyor ilk gunler normal kirmizi kirmizi çürük ler oluyo rdu simdi morarmalar basladi... 20150201_155142.webp

Back
X