Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Kizlar transferden sonra benimde ayaklarim buz gibi oluyodu cok usuyodum adet olacagim zaman oyle olurdu ona yormustum sonra belli bir sure sonra bu sefer ates basiyodu corap falan cikariyodum insallah sizinkude hamileliktendir :KK74:
benim normalde hep ayaklarım üşürdü.çorapsız duramazdım.ama şimdi bi ateş geliyor çorap çıkarıyorum.crinone jelden dolayı büyük olasılık.çünkü progesteron hormanı vücut ısısını yükseltiyor.

arkadaşlar günaydın bugün benim transfer olalı 8. günümdü yine kendimi tutamadım idrar testi yaptım ama yine çıkmadı.tabiki tek tek tek çizgi ve ben çooookkkkk merak ediyorum acaba olsa silikte olsa çıkarmıydı belki.Rabbim yardımcımız olsun inşallahhhhhhhhh.....

arkadaşlar günaydın bugün benim transfer olalı 8. günümdü yine kendimi tutamadım idrar testi yaptım ama yine çıkmadı.tabiki tek tek tek çizgi ve ben çooookkkkk merak ediyorum acaba olsa silikte olsa çıkarmıydı belki.Rabbim yardımcımız olsun inşallahhhhhhhhh.....
8.gun cok erken bence test icin cikanda var olupda cikmayanda sen kalbini ferah tut test gunune daha var insallah guzel haberler alacaksin

aynı şeyi özellikle akşamları bende yaşıyorum dün ayaklarımı ısıtıamadık eşim 2 tane battaniye sardı sonra da 1 2 saat sonra ateş bastı ter içinde kaldım anneme sordum grip olacan sanırım dedi inşalla iyiye işarettir.
inşallah canım ya yaşadığımız belirtiler inşallahhhhhhhhhhhhh gebelik belirtileridir inşalllahhhhhhhhh.....

Kizlar transferden sonra benimde ayaklarim buz gibi oluyodu cok usuyodum adet olacagim zaman oyle olurdu ona yormustum sonra belli bir sure sonra bu sefer ates basiyodu corap falan cikariyodum insallah sizinkude hamileliktendir :KK74:
Aynen bunu yaşıyorum canım inşallah sonumuz senin seningibi olur

Her seyi belirtiye yoruyoruz. Çok ümitlenmek de istemiyorum canım aslında hayal kırıklığına uğrarsam telafisi güç olmasın diye bir tarafım da neden olmasın ki diyor. Of offf...
aynen Canim da umitlenmeden edemiyorum ben sağ tarafta birsey var sanki bacagima vuruyor bazen hareket edince hissediyorum

aynen Canim da umitlenmeden edemiyorum ben sağ tarafta birsey var sanki bacagima vuruyor bazen hareket edince hissediyorum
arkadaşım inan sanki benim yaşadığım belirtileri anlatıyorsun aynen benimde sol tarafımda böyle şişkinlik gibi falan diyorum psikolojik mi ama hiç gitmiyor ki mesela oturunca falan sıkışıyor gibi oluyor.

si

sizin takvimi gördükçe o kadar ozeniyorum ki dua edin bizde yapalım o takvimi

İnşallah canım allahım sizlere de nasip etsin ama inan iş o takvimi yapmakla bitmiyormuş. Sürekli değer yükselmiş mi kese, kalp, bebek aklında bunlar oluyor. Uyurken bile keyifli bir uykum yok artık sürekli dikkat etmek gerekiyor. Değer mi tabiki sonuna kadar.

Kızlar bir de belirti aramayın ben belirtim yok diye kendimi yediğim gün hamile olduğumu öğrendim. Transferden sonra 6. gün.

Kızlar bir de belirti aramayın ben belirtim yok diye kendimi yediğim gün hamile olduğumu öğrendim. Transferden sonra 6. gün.
Cnm maşallah ne kadar erken öğrenmiş sin...ben 9.gun test yaptim cikmadi sonra gününe kadar bekleyecem dedim herşey nasip kısmet...yarin bu saatlerde öğrenmiş olacam inşallah...bende o takvime cok ozeniyorummm yaaa bende istiyorum o_O

arkadaşım inan sanki benim yaşadığım belirtileri anlatıyorsun aynen benimde sol tarafımda böyle şişkinlik gibi falan diyorum psikolojik mi ama hiç gitmiyor ki mesela oturunca falan sıkışıyor gibi oluyor.
aynen Canim değişik birsey tarif edemiyorum inşallah güzel nedenlerden dir yaa

Cnm maşallah ne kadar erken öğrenmiş sin...ben 9.gun test yaptim cikmadi sonra gününe kadar bekleyecem dedim herşey nasip kısmet...yarin bu saatlerde öğrenmiş olacam inşallah...bende o takvime cok ozeniyorummm yaaa bende istiyorum o_O

Canım ben idrar testinde 6. gün öğrendim. Ertesi gün 7. gün değerim 61,95 çıktı.:nazar: 2 gün sonra 122,27. 4 gün sonra adet günümde 496,95 ve cts günü adeti 3 gün geçe 2148 çıktı.:nazar::nazar: Cts kesemizi görmeye gidiyoruz hayırlısıyla benim içinde dua edin herşey yolunda gitsin.

Bu arada çıkmadı diye üzülme sakın zaten doğrusu 3. gün transferlerinde 12. gün. 5. gün transferlerinde 10 gün test yapmak.

İnşallah canım allahım sizlere de nasip etsin ama inan iş o takvimi yapmakla bitmiyormuş. Sürekli değer yükselmiş mi kese, kalp, bebek aklında bunlar oluyor. Uyurken bile keyifli bir uykum yok artık sürekli dikkat etmek gerekiyor. Değer mi tabiki sonuna kadar.
Ben zaten farkındayım canım ama bu ilk basamak ilki olunca devamı gelir gibi geliyor. Suan bile o moddayim uyuyamiyorum ya yanlış bir hareket yaparsam diye sürekli uyaniyorum ki normalde hiç uyanmam

Ben zaten farkındayım canım ama bu ilk basamak ilki olunca devamı gelir gibi geliyor. Suan bile o moddayim uyuyamiyorum ya yanlış bir hareket yaparsam diye sürekli uyaniyorum ki normalde hiç uyanmam

İnşallah canım hayırlısıyla. Sonra hiç uyuyamayacaksın idrar sıkıştıracak. Gece hiç kalkmadan ve deliksiz uyuyan ben şimdi sürekli wc peşinde koşuyorum.

Günaydın kızlar En Büyük TÜRKİYE Bugün 6.günüm...dünden beri şiddetli karın ağrısı yaşıyorum :110: ilk denemem de aynısını yaşamıştım..maalesef kimyasal oldu..umudum pek kalmadı artık..İnanın test sonucuma baktırmak bile istemiyorum :KK42: Rabbim test günü gelenlere gönlündekini nasip etsin inşallah :anneadayı:

Back
X