- 15 Eylül 2014
- 1.390
- 1.509
- 158
- 38
Canım ekim topiğinde tanışmıştık değil mi? Bu arada senin hamileliğin nasıl gidiyor canım?Ay çok sevindim. Seni özellikle takip ediyordum. Rabbim tamamına erdirsin.çok mutlu oldum ya:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ekim topiğinde tanışmıştık değil mi? Bu arada senin hamileliğin nasıl gidiyor canım?Ay çok sevindim. Seni özellikle takip ediyordum. Rabbim tamamına erdirsin.çok mutlu oldum ya:)
Tebrikler canım Allah kucagına almayı nasip etsin..yap tabi takvimini Allahın izniyle bi şey olmaz deger gayet iyi..Tesekkürler canım. Sence ben de gebelik takvimi yapmalı mıyim? Daha emin olamıyorum da...
inş.diğer tedavinde kavuşursun..arkadasımın 4.denemesi için yumurta havuzu oluşturuluyor her ay doğal olarak 1 yumurta toplancak bu yöntem iyiymiş bi araştır istersen..yapacak bir şey yok. önümüzdeki maçlara bakıcaz napalım
Canım aynı duyguları paylaşıyoruz inan benim eşimde seninki gibi sürekli internette araştırıp bakıyo geçen denemede 12. Günde 0.0 yazıyordu bunda yazmıyo ümit ediyo o da benim yarın test günüm yarın fakat kardeşimin nişanı var insanların morali bozulmasın diye pazar yaptırcam testi bakalım kısmetse olur aklımdasın sendeah keşke canım ya o kadar istiyorum ki rabbim hepimize nasip etsin burada pozitifleri gördseviniyorum bir o kadar da özeniyorum... allah ım hepimze nasip etsin. eşim çok umutlu ben birşey hissetmemeye çalışıyorum ilk kez 0 dan büyük çıktı kan testi onun heyecanı var. ama acaba ilaçlarla etkisi var mıdır bu çıkan 4 5 gibi değerlerin. benm daha 8. gündü artık salı tekrarlıcam sen iyi sonuç alırsan inşallah bana da umut olursun :):)
evet malesef ilaçlara devam.fitil çok sıkıcı.clexane çok acıtıyorrrrKızlar ilaçlarınızı aynen kullaniyorsun degil mi pozitifi alanlar. Ben kan sulandırıci estrofem progestan bor de neupogen igne kullaniyorum.
tatlım biraz sakin ol.gebeliğin tadını çıkart:)))Canım benim çok cok tesekkur ederim. Insallah devam eder. Doktorum persembe ultrasona git dedi am ptesi bir daha yaptiririm herhalde kan testi. Bir de burda bi doktora gorunurum ona gore giderim sanırım. Içim içime sığmıyor inşallah hayal kırıklığına uğramam.
aminnnn inşallah canım çok saolallah yardımcın olsun arkadaşım.hayırlısıyla bu sefer tutar inşallahhh
aminn allah razı olsun çok saolun dua ettiğiniz için dualara çok ihtiyacım varAllah yardimcim olsun inşallah bu sin denemek olur bebeğine kavusursun
geçmiş olsun 4ncü denemede eli boş kalmış biri olarak benimde umudum hala var ...rabbim umudumuzu hiç bitirmesin inşalahhhmaalesef beni negatif olarak yazabilirsiniz arkadaşlar.
canım rabbim tamamına erdirsin inşallah kaçıncı denemem bu benim 5.denemem diğerlerinde kanda pozitif olup birkaçgün sonra değerlerim düştü doktor bu denemede prednol kortizon verdi şuan onu kullanıyorum bağışıklılğı baskılamak için pazartesi kontrolüm var bakalım transfer günüm belli olur herhalde size doktor neden verdi prednoluIyi geceler canlar bende hamile haberlerini alanları ggörüncecokk sevindim rabbim ttüm isteyenleri sevindirsin her Namazda ilk duam rabbim beni sevindirdigin gibi ttüm isteyenleri ssevindir diye...bende bbugün testi ttekrarladım 7.gün 61 9.ggün 122 bbugün 11.gün 284 çıktı elhamdulillah...çokkkorkuyorum bişey olacak diye ggerçektenbugün test sonucu geçcçıktı doktorumu arayamadim sabah ariycam bakalımne diyecek..bende coraspin folik tTrio prednol kan sulandirici igne e progestan kkullanıyorum
Nasıl yapılıyor ki???Tebrikler canım Allah kucagına almayı nasip etsin..yap tabi takvimini Allahın izniyle bi şey olmaz deger gayet iyi..
Canım benim gayet iyi gidiyorsun. Allahım hepimizin yuzunu guldursun.Iyi geceler canlar bende hamile haberlerini alanları ggörüncecokk sevindim rabbim ttüm isteyenleri sevindirsin her Namazda ilk duam rabbim beni sevindirdigin gibi ttüm isteyenleri ssevindir diye...bende bbugün testi ttekrarladım 7.gün 61 9.ggün 122 bbugün 11.gün 284 çıktı elhamdulillah...çokkkorkuyorum bişey olacak diye ggerçektenbugün test sonucu geçcçıktı doktorumu arayamadim sabah ariycam bakalımne diyecek..bende coraspin folik tTrio prednol kan sulandirici igne e progestan kkullanıyorum
Evet canım beklemek cok zor ama insallah sonucunda değecek. En büyük güc dua. Insallah günler gectiğinde güzel haberlerle nihayetlenir.günler geçmek bilmiyor bugün5.gün
Benim ilk denemem canım prednolu op dan sonraki gün başlattı bitene kadar devam dedi son iki tane kalınca yarım yarım icecekmisim hemsireye sormuştum bebek tutunmasina yardimci oluyor bağışıklık felan demişti tam aklımda kalmadı.birde benden 15 Yumoş toplanmisti e2 de yuksekti zaten o yüzden tek embriyo koyuldu dört tANE donduruldu..rabbim sağ salim sorunsuz bir şekilde kucağımiza almayİda nasip eder inşallahcanım rabbim tamamına erdirsin inşallah kaçıncı denemem bu benim 5.denemem diğerlerinde kanda pozitif olup birkaçgün sonra değerlerim düştü doktor bu denemede prednol kortizon verdi şuan onu kullanıyorum bağışıklılğı baskılamak için pazartesi kontrolüm var bakalım transfer günüm belli olur herhalde size doktor neden verdi prednolu
inşallah canım darısı inşallah banada olur bende kullanıyorum bu tedavimde ilk defa bakalım bende günde birtane kullanıyorum şuan estrofem folik asit corasprin prednol birde lucrin iğne yapıyorum pazartesi kontrolüm var peki transferden sonrada hala prednol kullanıyormusun cevabın için çok saol allah hamileliğini tamamına erdirsinBenim ilk denemem canım prednolu op dan sonraki gün başlattı bitene kadar devam dedi son iki tane kalınca yarım yarım icecekmisim hemsireye sormuştum bebek tutunmasina yardimci oluyor bağışıklık felan demişti tam aklımda kalmadı.birde benden 15 Yumoş toplanmisti e2 de yuksekti zaten o yüzden tek embriyo koyuldu dört tANE donduruldu..rabbim sağ salim sorunsuz bir şekilde kucağımiza almayİda nasip eder inşallah
hadi
gözün aydın halideciğim Rabbim daim etsin inşallahhhh....