transferi olup test gününü bekleyen arkadaşlar gelin birlike gün sayalım

elvanelvan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2010
616
7
96
İzmir
merhaba arkadaşlar 16 şubatta transferim gerçekleşti, bugün 6. günüm 29 şubatta da test günüm var.
transfere kadar herşey çok hızlı ilerledi ama transfer sonrası günler geçmek bilmiyor.:50::50::50:

ben bu defa hiçç dikkat edemedim. doğru dürüst dinlenemedim. hiç kimse bilmediği için kimseden yardım isteyemedim. bide ben hafta içi hergün 15 öğretmene evimde 2 çeşit yemek yapıyorum ve saat 12 de arabayla okula götürüyorum. tencereleri falan ben taşıyorum. birşey olacak diye korkuyorum ama napim, artık allahıma emanet o ol derse olur.

. Hepimize bol şans
20 Şubat Pazartesi 2. kalite 2 embriyo transfer edildi. 3 mart test günüm. zaman damlaya damlaya bile geçmiyo sanki

. Hepimize bol şans
20 Şubat Pazartesi 2. kalite 2 embriyo transfer edildi. 3 mart test günüm. zaman damlaya damlaya bile geçmiyo sanki

hayırlı olsun arkadaşım transferin. banada 2 embriyo transfer edildi ama kalitelerini hiç sormadım.
beslenme konusunda neler yapıyorsun özel birşeyler yiyip içiyormusun.

hayırlısı olsun arkadaşım. ilk denemenmi bu.
nasıl geçiriyorsun günlerini dinlenebiliyormusun, özel birşeyler yiyip içiyormusun.

evet ilk denemem, umarım ilk ve son olur
iznimden bir hafta kullandım evdeyim,dinleniyorum ama özel birşey yiyip içmiyorum açıkçası:44:
umarım ikimiz de istediğimiz güzel haberleri alırızzz :54:

evet ilk denemem, umarım ilk ve son olur
iznimden bir hafta kullandım evdeyim,dinleniyorum ama özel birşey yiyip içmiyorum açıkçası:44:
umarım ikimiz de istediğimiz güzel haberleri alırızzz :54:

inşallah cnm benim inşallah bu ilk ve son olur.
ne güzel dinlenebiliyorsun.
ben ilk 2 gün ananas yedim.
transferin ilk gününden beride ceviz, kabak çekirdeği yiyyorum.
acı, ekşi, turşu ve her türlü baharattanda uzak duruyorum.

bugün daha 8. günüm, sabah idrar testi yaptım 2. çizgiyi silik olarak gördüm. ama çok önemsemedim çünki 5. günü çatlatma iğnesi oldum onun etkisiyle olabilir diye düşünüyorum. hem ben daha öncede idrardada, kandada 2 kez pozitifi gördüm zaten ama daha sonra dış gebelik olduğunu öğrendik. önce sevinç sonra koskoca bir hayal kırıklığı. artık tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum. ben artık doğru yerde küçük bir kese ve içinde pıt pıt atan bir kalp görmek istiyorum.

bugün daha 8. günüm, sabah idrar testi yaptım 2. çizgiyi silik olarak gördüm. ama çok önemsemedim çünki 5. günü çatlatma iğnesi oldum onun etkisiyle olabilir diye düşünüyorum. hem ben daha öncede idrardada, kandada 2 kez pozitifi gördüm zaten ama daha sonra dış gebelik olduğunu öğrendik. önce sevinç sonra koskoca bir hayal kırıklığı. artık tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum. ben artık doğru yerde küçük bir kese ve içinde pıt pıt atan bir kalp görmek istiyorum.

slm canim,benimde 7 günüm.idrar testimi yaptin?ben cesaret edemezdim,daha cok erken degilmi?
bu sefer insallah allahin izniyle hersey güzel gececek. pit pit pit atan kalbi hepimiz duyacagiz.
bir sey hissetmiyormusun? bende arada bir kasig agrilarim var okadar.
ben sütlü ürünler yemege calisiyorum,yumurta,ananas suyu.

slm canim,benimde 7 günüm.idrar testimi yaptin?ben cesaret edemezdim,daha cok erken degilmi?
bu sefer insallah allahin izniyle hersey güzel gececek. pit pit pit atan kalbi hepimiz duyacagiz.
bir sey hissetmiyormusun? bende arada bir kasig agrilarim var okadar.
ben sütlü ürünler yemege calisiyorum,yumurta,ananas suyu.

ewet erken daha aslında vardı evde test eşimde yap diye ısrar edince yaptım ama dediğimgibi çok önemsemiyorum.
bugün 9. günüm ve son 3 gündür özellikle sol kasığım ve alt karnım çok ağrıyor hele yürürken dahada kötü oluyor.
süt ürünlerini bende çok tüketiyorum.köy yumurtası, ev yapımı yoğurt, peynir hergün düzenli yiyyorum.

slm kızlar ben bu topiği yeni gördüm bn de varım gün sayan ama günleri bi türlü geçiremeyeeeeeen.
bnm transferim de 23 şubatta yapıldı ve test günümde 6 mart günler geçmek bilmiyo çok heycanlıyım çok tedirginim... transfer gününden beri dikkat etmeye çalıştım ilk 3 gün yattım arada ufak yürüyüşler yaptım evde bi de tuvalet ihtiyacı için kalktım zaten annem geldi saolsun yemeğimi yapıyo evimi temizliyo ama ben 2 gündür kendimi iy hissettiğim için kalktım ufak tefek şeyler yapıyorum evde kan dolaşımı olsun die. bnml e aynı gün test günü olan yok muuuuuuuu?

merhaba arkadaşlar.bende 5. denememi rabbimin izniyle önümüzdeki adetimle başlıyorum.hafta sonu histeroskopi oldum ve adet olmayı bekliyorum.şimdiden çok heyecanlıyım.sizler hangi merkezlerde yaptırdınız denemelerinizi.hepinize bol şans.inşallah güzel güzel haberler alırsınız...

slm kızlar ben bu topiği yeni gördüm bn de varım gün sayan ama günleri bi türlü geçiremeyeeeeeen.
bnm transferim de 23 şubatta yapıldı ve test günümde 6 mart günler geçmek bilmiyo çok heycanlıyım çok tedirginim... transfer gününden beri dikkat etmeye çalıştım ilk 3 gün yattım arada ufak yürüyüşler yaptım evde bi de tuvalet ihtiyacı için kalktım zaten annem geldi saolsun yemeğimi yapıyo evimi temizliyo ama ben 2 gündür kendimi iy hissettiğim için kalktım ufak tefek şeyler yapıyorum evde kan dolaşımı olsun die. bnml e aynı gün test günü olan yok muuuuuuuu?

slm arkadaşım. merak etme seninde yarısı gitmiş yarısı kalmış, hem önemli olan beklediğimize değmesi.
ilk 3 gün dinlenmek yeterliymiş zaten. kendini fazla yormadığın ve ters hareketler yapmadığın sürece bir sorun olacağını zannetmiyorum.
seninde söylediğin gibi kan dolaşımı olması açısından sürekli yatmakta iyi değilmiş zaten.
yemene içmenede dikkat et. baharatlı acı falan yeme. süt ve süt ürünleri tüket kabız falan olmamaya çalış.

merhaba arkadaşlar.bende 5. denememi rabbimin izniyle önümüzdeki adetimle başlıyorum.hafta sonu histeroskopi oldum ve adet olmayı bekliyorum.şimdiden çok heyecanlıyım.sizler hangi merkezlerde yaptırdınız denemelerinizi.hepinize bol şans.inşallah güzel güzel haberler alırsınız...

merhaba arkadaşım. demek 5. denemene başlıycaksın allah yar yardımcın olsun inşallah bu defa son olur. ben izmirdeyim egeüniversitesinde tedavi gördüm.
bide merak ettim ilk denemelerinizde hiç gebelik oluştumu sorununuz neydi.

yarın test günüm :18::18:

Canım boooooooolllll şanslar diliyorum.hemen buraya yaz cevabı öğrenince. Benim test günüm de cumartesi.
ben ilk 4 gün genelde uzanarak geçirdim. Doktorumun tavsiyesi ile ohss riskim olduğu için bol su ve protein tükettim. Kendi kafama göre de bi arkadaş da öyle denemişti her gün küçük bir kase kuru bakla yedim. yerleşmesini kolaylaştırıyomuş (ne biliyim işte ümit, hepimiz bi şeyler deniyoz, Alem düşürmek için damdan dama atlıyo yine de düşmüyo, bu işler karışık işler)
umarım bu sayfada ya da dışarda gün sayan, anne olmak için canından can veren hepimizin sonuçları pozitif olur ve sağlıklı devam eder. Çünkü iş pozitifi görmekle bitmiyo, ben geçen sefer gördüm, ama devam etmedi 11. hafta sonlandırıldı. SAĞLIKLI, GÜZEEEEL HABERLER DUYMAK DİLEĞİ İLE HEPİNİZİ ÖPÜYORUM, DERT ORTAKLARI....

Back
X