Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herkese merhaba bugün 3. Gün taze transfer yapılacaktı ama 5. Güne ertelendiğini söyledi hemşire böyle uygun görüldü denildi bilgi alamadım. Sebebi ne olabilir iyi mi kötü mü anlamadım. Bu durumu yaşayan var mı ?
Acaba rahimle alakalı mı bi problem diye düşündüm ama muayene olmadım değerlerime bakılmadı bilgi de vermiyorlar devlette öyle uygun görüldü denildi sadece panik oldum
Acaba rahimle alakalı mı bi problem diye düşündüm ama muayene olmadım değerlerime bakılmadı bilgi de vermiyorlar devlette öyle uygun görüldü denildi sadece
Acaba rahimle alakalı mı bi problem diye düşündüm ama muayene olmadım değerlerime bakılmadı bilgi de vermiyorlar devlette öyle uygun görüldü denildi sadece panik oldum
Herkese merhaba bugün 3. Gün taze transfer yapılacaktı ama 5. Güne ertelendiğini söyledi hemşire böyle uygun görüldü denildi bilgi alamadım. Sebebi ne olabilir iyi mi kötü mü anlamadım. Bu durumu yaşayan var mı ?