selam arkadaşlar transferim ayın 4. oldu umarım hakkımda hayırlısı olur , ama kızlar en düşecekler diye kendimi sıkmaktan çok yoruldum ne olur transfer sonrası ne gibi şeyler yaptığınızı banada anlatın ancak bu kadarlık nete girebilmek için kalktım yataktan herşey gönlümüzce olsun,,,
mrb benm de 5. günüm.. 3 yumurta toplandı 1 i transfer edildi.. ilk 3 gün yattım tuvalet ve yemeğe kalktım.. banyomuda yaptım dün dısar bile çıktım tabii çok yormadım kendimi.. yani benm eğer tutmassa yumurta kalitesizliğindendir yoksa hareketlerimle alakalı olacağını sanmıyorum çünkü bi bozukluk var malesef ... 23 yasındayım o kadar tedaviye 3 yumurta düşünün yanii.... Rabbim hayırlıısıını nasip etsin hepimiz için...
selam arkadaşlar transferim ayın 4. oldu umarım hakkımda hayırlısı olur , ama kızlar en düşecekler diye kendimi sıkmaktan çok yoruldum ne olur transfer sonrası ne gibi şeyler yaptığınızı banada anlatın ancak bu kadarlık nete girebilmek için kalktım yataktan herşey gönlümüzce olsun,,,
canım 23 yaşındasın ve hemen tüp bebek yaptın öylemi?
niye bu kadar erken?
evet cnm çünkü fsh değerim yüksekti yani yumurta rezervim az ve azalıyomus da.. dr öle söledi bizde adam ana bilim dalı başkanı güvendik girdik bu yola.. Allah sonumuzu hayr etsin....
canımm 5 gun hıc kalkmadım 6 gun attım kendımı carsıya ananas dut kurusu yedım bol bol kabız olmamak ıcınde kuru kayısı ve meyve suyu tukettım bugun test yaptırıcam dusununce bıle kalbım carpıyo alllahım yardımcım ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?