transferim gerçekleşti

zuzuay

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
176
3
316
49
İzmir
selam arkadaşlar transferim ayın 4. oldu umarım hakkımda hayırlısı olur , ama kızlar en düşecekler diye kendimi sıkmaktan çok yoruldum ne olur transfer sonrası ne gibi şeyler yaptığınızı banada anlatın ancak bu kadarlık nete girebilmek için kalktım yataktan herşey gönlümüzce olsun,,,

hayırlı uğurlu olsun inşallah. sana sım sıkı tutunmuştur. benim de 5. günüm ne zormuş boş boş yatmak ...bana ağlama krizleri geliyor sana da geliyor mu?

selam arkadaşlar transferim ayın 4. oldu umarım hakkımda hayırlısı olur , ama kızlar en düşecekler diye kendimi sıkmaktan çok yoruldum ne olur transfer sonrası ne gibi şeyler yaptığınızı banada anlatın ancak bu kadarlık nete girebilmek için kalktım yataktan herşey gönlümüzce olsun,,,

inşallah bebeğin bu sefer tutunur sana canım...hep dinlen agır bişeyler kaldırma,yediklerine içtiklerine dikkar et kabız olmamaya dikkar et canım...herşey gönlünce olsun...:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

mrb benm de 5. günüm.. 3 yumurta toplandı 1 i transfer edildi.. ilk 3 gün yattım tuvalet ve yemeğe kalktım.. banyomuda yaptım dün dısar bile çıktım tabii çok yormadım kendimi.. yani benm eğer tutmassa yumurta kalitesizliğindendir yoksa hareketlerimle alakalı olacağını sanmıyorum çünkü bi bozukluk var malesef ... 23 yasındayım o kadar tedaviye 3 yumurta düşünün yanii.... Rabbim hayırlıısıını nasip etsin hepimiz için...

mrb benm de 5. günüm.. 3 yumurta toplandı 1 i transfer edildi.. ilk 3 gün yattım tuvalet ve yemeğe kalktım.. banyomuda yaptım dün dısar bile çıktım tabii çok yormadım kendimi.. yani benm eğer tutmassa yumurta kalitesizliğindendir yoksa hareketlerimle alakalı olacağını sanmıyorum çünkü bi bozukluk var malesef ... 23 yasındayım o kadar tedaviye 3 yumurta düşünün yanii.... Rabbim hayırlıısıını nasip etsin hepimiz için...

canım 23 yaşındasın ve hemen tüp bebek yaptın öylemi?
niye bu kadar erken?

canım, benim de 3 aralık ta transferm oldu.aynen ya ben de yatmaktan sıkıldım.sanki kuluçkaya yatmışım gibi hiç kalkmıyodum taa ki bu güne dek. artık etlerim acımaya başladı kendimi sıkıp yatmaktan.transfer öncesi ohhh ne güzel bi keyif yaparım yatarım diyodum ama öylesi olmuyo dimi.. ama bu gün ilk kez dışarıya çıktım büroya gittim,yavaş adımlarla gezdim biraz.

kızlaarr transfer sonrası neler hissettiniz?benim 4.günüm kasıklarımda ve bacaklarımda hafif ağrılar var sizde ne gibi değişiklikler var??? kaydirigubbakcemile5

Transferiniz hayırlı olsun kızlar. Transfer sonrası 12 günün çoğunu evde DVD izleyerek, bebek dergileri okuyarak, müzik dinleyerek geçirdim. Ananas ve kabak çekirdeği yedim. Böğürtlen yaprağı çayı içtim. Bunların tutunmayı kolaylaştığı söyleniyor. Transferden 5 gün sonra ilk kez evden çıktım. Son 2 gün normal hayatıma döndüm. Hatta 9.gün dayanamayıp idrar testi yaptım. Negatif çıkınca çok üzülmüştüm. 12.gün yapılan kan testinde "pozitif"i görünce hıçkırıklara boğulmuştuk. O anı unutamam. Şu an 4,5 aylık hamileyim.:nazar: Darısı başınıza kızlar.a.s.

evet cnm çünkü fsh değerim yüksekti yani yumurta rezervim az ve azalıyomus da.. dr öle söledi bizde adam ana bilim dalı başkanı güvendik girdik bu yola.. Allah sonumuzu hayr etsin....

anladım canım hakkında hayırlısı olsun...inanıyorum bizlerde birgün anne olacagız...:ecrin_bebek:

inşallah hayırlısıyla olumlu sonuç alırsın ..
ben bunları yaptım , inşallah sizde de işe yarar yerimseniben
  • ilk üç gün tuvalet ve yemek ihtiyacı dışında pek kalkmamaya özen gösterin
  • yiyeceğiniz gıdalar sebze ağırlıklı ve sulu gıdalar olsun
  • ananas-kivi-tatlı yeşil biber-kuru inciri bol miktarda tüketmeye bakın , nane ve maydanozdan uzak durun
  • (bir arkadaşımın ve annemin aynı dr.dan duyduğunu yazıyorum , bazı dr.lar karşı çıksa da ben yine de yemedim , ne olur olmaz diye ) ceviz-fındık-badem-fıstık yemeyin
  • ağır kaldırmak-uzanmak-fazla merdiven inip çıkmak dışında evde normal hayatınıza dönebilirsiniz diyor dr.lar , ben ev içinde küçük yürüyüşler yaptım , özellikle kahvaltı öncesi , bu kabızlığı da önlüyor , bağırsakları hareketlendirdiği için .. ne duphalac ne de kuru kayısı yemek zorunda kaldım ..
  • taze balık bulamıyorsanız diet ton balığı yiyin , hani yağsız olanından
  • sürekli yatmanıza gerekyok , uzun oturabilir , sadece oturabilirsiniz de
  • evde küçük işlerinizi yapmak sizi daha iyi hissetttirecek ve kendinizi normal hayatın içinde bulduğunuzda günlewrin nasıl geçtiğine inanamayacaksınız , tecrübeyle sabit .. ama kaptırmayın kendinizi , neticede hala teyakkuz durumu devam ediyor ;)
  • kendinizi iyi hisseetiren şeyler yapın.. hani sizi tedavide/bekleme sürecinde olduğunuz fikirden uzaklaştıracak .. mesela ben küçük bir goblen pano işledim , transferin 2. haftasında kazak ördm kendime ;) kitap okurken zihnim daha çabuk kaydığ için içinde bulunduğum psikolojiye bu kez kitap okumadım ..

transferi olup gün sayan arkadaşlarımıza bol şanslar diliyorum..hayırlısıyla hamiş haberlerini alalım inşşş..

canımm 5 gun hıc kalkmadım 6 gun attım kendımı carsıya ananas dut kurusu yedım bol bol kabız olmamak ıcınde kuru kayısı ve meyve suyu tukettım bugun test yaptırıcam dusununce bıle kalbım carpıyo alllahım yardımcım ol

canımm 5 gun hıc kalkmadım 6 gun attım kendımı carsıya ananas dut kurusu yedım bol bol kabız olmamak ıcınde kuru kayısı ve meyve suyu tukettım bugun test yaptırıcam dusununce bıle kalbım carpıyo alllahım yardımcım ol

:CüvCüv:hayırlı haberler alırsın inşşş canım..kaydirigubbakcemile5

yok canım bana ağlama krizi gelmiyor ama düşecekler diye hapşurmaya korkuyorum boşa çıkkmaz inşallah emeklerimiz.

canım umarım herşey yolunda gider.
dinlen bol bol. istirahat. ve panik stres yapma sakın. ben öyle yaptımm :)
umarım meleğin ya da meleklerin sana sıkı sıkı tutunurlar :)

Back
X