Transferım oldu 2 tane koydular

kaymaklim

bismillah
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2008
973
3
96
Fransa
Arkadaslar tecrubelerınıze ıhtıyacım var neler yapmalıyım nelere dıkkat etmelıyım lutfen yardımcı olun

Kaymaklim canim benim hayirli olsun
Rabbim emeklerini bosa cikarmasin inseallah kuzucuklarin sana SMSIKI tutunsunlar inseallah hamile kalip saglikli bir gebelik nasip etsin canim.
Fazla yatmana gerek yok normal hayatina dönebilirsin ama bol bol dinlen ve coooookkk su ic
sakin su icmeyi ihmal etme birde bol bool dua Allahim yuzunu guldursun dualarim seninle

CNM BENIM SAGOL ALLAHIM HEPIMIZIN YUZUNU GULDURSUN INS
TRANSFERIM BU SABAH OLDU COK SU CIYORUM DAKKADA BI WCDEYIM :))))))
ILK 3 GUN YATICAM BAKALIM HAYIRLISI ARTIK olumunekankayizsmile

kaymaklım canım seninde transferin oldu demek :))
aralıkta yapacaktın sende neden şimdi yaptın erteledinmi yoksa negatifmiydi canım

kaymaklım hayırlı olsun canım inş rabbim ikinci meleginide gönderir sana bol bol dinlen su iç kabız olmamaya öze n göster agır kaldırma umarım miniklerin seni bırakmazlar...

kaymaklım canım seninde transferin oldu demek :))
aralıkta yapacaktın sende neden şimdi yaptın erteledinmi yoksa negatifmiydi canım

evet cnm bugun oldu sukur transferim opuyorumnanaktan
valla cnm araliktan buyana hep sorun cikti nasip simdiyeymis dualarinizi eksik etmeyin

hepinize tesekkur ederim kizlar coksik wc ye gidiyorum bise olurmu ???

canım şimdiden hayırlı olsuun inş.o güzel duyguyu tadarsın bende başlıcam tüp bebeğe ama bi yandan korkuyorum şuan pskilojik tedavi görüyorum benimki sebepsiz infertil senin sorun neydi canım 3 kere aşılama yaptırdım tutmadı kafayı yemek üzereyim bu ay balıcaktım tüp bebeğe ilk önce pskiloğa gideyim dedim yaşımda 32 zormu tüp bebek işlemi nerde yaptırdın ben ümraniyede erdem hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum transfer de acı duyuyomusun merak ettim sana bol şanslar cnm kendine çok iyi bak rabbim kucaklarımızı doldurur inş.

Merhaba kaymaklim
tedavin hayirli olsun insallah sonuç pozitif olur
sen fransa'da mi yaptirdin transferini ?
Bende fransa'da yasiyorum bizde burda tedavi görÜyoruz henüz tüp bebege baslamadik.
Insallah bebeklerine kavusursun.

kaymaklım canım tedavin hayırlı olsun..pozitif pozitif sonuçlar diliyorum...ananas konusunda ise benim hemşirem çok yeme demişti 1 haftada 1 dilim yiyin demişti haberin olsun..bide ben bol bol kivi yemiştim sende yiyebilirsin....

Merhaba kaymaklim
tedavin hayirli olsun insallah sonuç pozitif olur
sen fransa'da mi yaptirdin transferini ?
Bende fransa'da yasiyorum bizde burda tedavi görÜyoruz henüz tüp bebege baslamadik.
Insallah bebeklerine kavusursun.

sagol cnm benim ins hepimiz iyi sonuclar aliriz evet cnm ben tedavimi fransada yaptirdim ins guzel sonuc aliriz :1hug:

sagol cnm benim ins bende guzel sonuc alirim sen transferden kac gun yattin neler yaptin anlatirmisin kendine iyi bak :1hug:

kaymaklim merhaba hayirli olsun sonucun, Insallah mujdeyi verirsin bizlere. bende fransada nisanda basliyorum. Allah hepimizin yuzunu guldurur insallah.
yumurta toplama islemin lokal miydi genel anesteziylemiydi? benimki lokal oluyor.korkuyorum(

hepinize şimdiden hayırlı olsun. ben transfer sonrası 4-5 gün wc ve yemek dışında hiç kalkmadım. bazı dr.lar yatmanın etkisi yok diyormuş benim dr yat dedi. ayaklarımın altına yastık koydum. her gün taze ananas yedim özellikle ortasınıda yedim. böğürtlen çayı içtim. ilaçlarımı çok düzenli kullandım. duşumu bile 4.gün aldım. ılık suyla 5 dk da. ben 15 gün rapor almıştım. ikinci hafta kalkıp dolaşmaya başladım pembe lekelenmem oldu dr yine yat dedi. yattım.sonra transferden sonraki 8.gün açık kırmızı kanamam oldu. ama 9.gün idrarda pozitifi gördüm..10.gün kan testinde de olumlu sonuç aldım. yarın işe başlıcam ama yinede kendimi çok yormıcam.

kaymakli,

benim transferim seninkinden bir gun evvel oldu, 26 Mart Cuma. 2 Nisan da da test var. Emeklerimiz bosa cikmaz ins. Hakkimizda hayirlisi. Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…