Transferım oldu 2 tane koydular

Canımmm tedavin hayırlı olsun Kaymaklım benimmmm..ınşallahh pozitif sonuç alırsın bir tanem.Çok öptümm..

hepinize tesekkur ederim PATLY cnm ins guzel sonuc aliriz tarihte bi yanlislik var herhalde ben ayin 12sinde sonuc alicam insallahh

drgunaycim nasilsin hamilelik nasil gidiyo ikizlerin hayirli olsun darisi basima insallaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
benim transferim cumarrtesi oldu ben hala yatiyorum arada kalkiyorum kizimi bu sabah okula yolladim ins bu sefer olur yarabbim hepimizin yuzunu guldursun amiiinnnnnnnn

Kaymaklim,

Az once hemsire test tarihinin 5 Nisan a cekildigini soyledi. Ama yine de seninkine gore erken. Gecen sefer de transferden 10 gun sonra kan testi yapmaya baslamislardi. Demek bizim burda biraz daha aceleciler. Hakkimizda hayirlisi..

Cnm patly allahım yuzumuze guler ınsallah bızde guzel bı sonuc alırız ıns
benım test tarıhı uzak ya ayın 11 ınde daha cok var..............

bugun 6 gunum ve hiiic agrim sizim yok ara ara kasiklarim agriyo ama oda bence yumuta toplamadn alakali...
ama goguslerim fuze gibi patladi patlicak ve cok sizliyor dokunamiyorum bile bu progesteron ignesi bu kadarmi etkiliya ;)
rabbim bebegi hakkimda hayirli kilmani ve bana saglikli ve hayirli bir evlat daha nasip etmeni istiyorum ne olur dualarimi kabul et yarabbel alemin...

bugun 6 gunum ve hiiic agrim sizim yok ara ara kasiklarim agriyo ama oda bence yumuta toplamadn alakali...
ama goguslerim fuze gibi patladi patlicak ve cok sizliyor dokunamiyorum bile bu progesteron ignesi bu kadarmi etkiliya ;)
rabbim bebegi hakkimda hayirli kilmani ve bana saglikli ve hayirli bir evlat daha nasip etmeni istiyorum ne olur dualarimi kabul et yarabbel alemin...[/QU

kaymaklım ilk önce hayırlı olsun diyorum tranferine inşallah güzel haberlerini alırız.bişi sorucam şimdi yasadan dolayı sadece 1 tek embriyo konuyo sana neden 2 tane konuldu

hayirli olsun kaymakli bende pazartesi gunu 2 embriyo ile transferim oldu bende 12 sinde sonuc alicam insallah hepimizin ALLAH yuzunu guldursun emeklerimizi bosa cikarmasin

Pitircik,

Bu topik yurtdisi agirlikli olmus;-)) ABD, Fransa, Belcika.. Hepimize ikiser tane transfer etmisler. Ben eskiden uzuluyordum TR de 3 tane koyuyorlar burda sadece 2 tane diye..ama simdi de uzuluyorum sonucta burdaki sigortamizin kapsami biterse TR de yaptirmak durumundayiz. Ayyy hep uzuntuu.. Allah emeklerimizi bosa cikarmasinnn.

Benim p.tesi kan testim var. Bugun transferin birinci haftasi bitti. Artik ne olduysa olmustur ogrenmek icin p.tesiyi bekliycezz..Herkese sarildimm

Back
X