Sevgili arkadaşım öncelikle tedavin hayırlı olsun.Benim de 32 adet yumurta toplandı ve transferim hazirana ertelendi 20 gün önce.Yumurta toplamadan bir kaç gün sonra da hafif şiddetli OHSS oldum.Ancak daha önce ben çok şiddetli ohss olmuştum , çok sıkıntılıyı.O yüzden ben hiç üzülmedim ertelendiğine.Bence sende sıkma canını.İnşallah yumurtaların kaliteli bir şekilde döllenir.Bir de yumurta sayın çok; dr. ile konuş 5. gün transferi iste.Duyduğuma göre 5. güne gelen embriyoların tutunma ihtimali daha fazla oluyormuş.herkese selam,
arkadaşlar bugün yumurtalarım toplandı..(27 tane)çok şükür iyi geçti şimdi yatıyorum...ama ohss den dolayı transferim temmuz ayına ertelendi.ertelenmesine üzüldüm birazcık ama mutlaka doktorların bir bildiği vardır.forumda okuduğum kadarıyla ohss ile transfer olan arkadaşlar çok olumlu sonuçlar almamış...ve acı çekmişler...
inşallah yarında güzel haberlerini alırım yumurtalarımın...donmuş yumurtalarla yapılan transferlerin de oldukça başarılı olduğunu duydum.benim gibi bir durum yaşayan varsa tecrübelerini paylaşır mı acaba?bu benim 5.denemem arkadaşlar artık paranoyak oldum...kafamçokkarıştı
herkese selam,
arkadaşlar bugün yumurtalarım toplandı..(27 tane)çok şükür iyi geçti şimdi yatıyorum...ama ohss den dolayı transferim temmuz ayına ertelendi.ertelenmesine üzüldüm birazcık ama mutlaka doktorların bir bildiği vardır.forumda okuduğum kadarıyla ohss ile transfer olan arkadaşlar çok olumlu sonuçlar almamış...ve acı çekmişler...
inşallah yarında güzel haberlerini alırım yumurtalarımın...donmuş yumurtalarla yapılan transferlerin de oldukça başarılı olduğunu duydum.benim gibi bir durum yaşayan varsa tecrübelerini paylaşır mı acaba?bu benim 5.denemem arkadaşlar artık paranoyak oldum...kafamçokkarıştı
benimde en aşağı 20 tane varbelkide 30... başda çok korkuyordum ama şimdi içim rahat 2 günde bir e2 kontrolü oluyor ve dozlarım ona göre düşürülüyor ben 225 puregonla başladım 5 gün böyle devam ettim bugün e2 857 çıkmış 150 puregona düştü dozum bu şişkinlikler ne zaman başlıyor? birde sizlerin e2 kontrolü oluyormuydu? ilaç dozlarınız nasılsı kızlar :uhm:
Canım benımde yumurta sayım enfazla4 tane yanı senden kotu durumdayım.Benım de yasım32 galıba yasla ılgılı degıl bende nar suyu katkısız kullandım tup bebek merkezı onerdı.fakat yıne yukselmıyor.Maasallah 28 tane yumurta coook guzel.Darısı bıze canım ben hazıranda 3, yu deneyecegım ınsallah:içelim:kızlar maşallah yumurta sayılarınız ne güzel.nasıl bukadar fazla özel bişeymi yaptınız?yoksa pko lumusdunuz.benimde bugün toplandı.8 tane.yaşım 31 acaba sayım ondan mı düşük?
ben de 33 yaşındayım arkadaşlar,bence tabiki yaşta önemli ama sanırım bünye ile alakalı,
kızlar bugün aradılar 27 yumurtadan 19 u doluymuş 14ü döllenmiş salı günü dondurmadan önce kesin sonucu söyleyecekler belki 14 den daha az kalacak
sizce oran iyimi?kötümü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?