Transferimin 10.gn idrar testim negatif ikti ama!!

angel_78

bigün mutlaka...:)
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2009
1.346
25
158
46
kizlar transferimin 10.günü idrar testim negatif çikti:(( kandada ayni sonucu almam insallah...

canım yaa üzme kendını hemen herkeste aynı sonucu gösterecek diye bişey yok kı benım 10 .gün kanda da idrarda da çıkmıştı ama benım bebekler çoğul belkıde ondan çıkmıştı canım bekle acele etme tamam mı canım

beklemekten baska çare yok canim ya.idrarda negatif olupta kanda pozitif çikanlari duyunca birazdaha umutlaniyorum.

beklemekten baska çare yok canim ya.idrarda negatif olupta kanda pozitif çikanlari duyunca birazdaha umutlaniyorum.

canım ben dokuzuncu gün idrarda yaptım negatif çıktı onuncu gün kanda baktırdım pozitifti daha inan yeni idrarda çıktı kafana takma

ay canimm çok sagol.pazartesi test günüm.insallah size güzel haberler vercem.sizden böyle olumlu yanitlar alinca moralim yerine geliyo..

ay canimm çok sagol.pazartesi test günüm.insallah size güzel haberler vercem.sizden böyle olumlu yanitlar alinca moralim yerine geliyo..

inşallah canım senden güzel haberler bekliyoruz bende kısmet olursa pazartesi inşallah keseyi görmeye gidicem rabbim hepimizin yardımcısı olsun

bencede moralini bozma canım. idrar testlerinde hiç belli olmuyormuş.inşallah pazartesi pozitif sonuc alırsın.

çok saolun arkadaslar iyiki varsiniz ya.yoksa kafayi yicek gibi oluyom...

tatlım beta hcg hormonu kanda belli bir eşik değerini geçtikten sonra idrara geçer.kanda pozitif haberini alan gebelerin çogu bile ilk zamanlarda idrarda negatif görebilirler gebeliklerini.ne olur üzülme.sadece sabret:) iyiyi düşün iyi gelsin:)

arkadaslar iyiki varsiniz ya.sizden gelen olumlu yanitlari okuyunca moralim hemen düzeliyo.dualarim sizinle.

merhaba arkadaşlar
benim de bugun 6.gün 25 inde öğrenicem
ben de kafayı yemelerdeyim

eşim kafayı bebelerle bozdun diyo :)

Back
X