transferimin 10 günü

burcu06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
5
0
36
Ankara
selam arkadaşlar acil yardım transferimin 10 gunu kan testi yaptırdım ama sonuç 0.10 aranızdan birinin sonucu bu cıkıpta daha sonra hamile kalan varmı .5 günlük transferim olmustu . bu ikinci denemem. lütfen acil cevaplarınızı ve yardımlarınızını bekliyorum

selam arkadaşlar acil yardım transferimin 10 gunu kan testi yaptırdım ama sonuç 0.10 aranızdan birinin sonucu bu cıkıpta daha sonra hamile kalan varmı .5 günlük transferim olmustu . bu ikinci denemem. lütfen acil cevaplarınızı ve yardımlarınızını bekliyorum

cANIM ÜZGÜNÜM AMA SONUÇ NEGATİF GİBİ GÖRÜNÜYOR . GENEDE DOKTORUN SANIRIM İLERİDEKİ GÜNLERDE TEKRAR TEST YAPTIRMANI SÖYLEMİŞTİR.

ÜZÜLME BU İŞ BİRAZ KISMET İŞİ

slm canim benim ilk deneyimimde 11. gunde 0.18 cikmisti negatifti malesef..senin gibi ikinci denemede 5. gun emriyosu idi 9. gunde 250.ikizdi AMA MALESEF 7 HAFTALIKKKEN DUSUK YAPTIM ..innss bi mucize olurda bi andA ARTAR

arkadasim benimde ilk denememde 8. gun sonucum 0 in altindaydi dr 12 .gunu bekleyelim dedi ama maalesef yine negatifti ucuncu denememde hamile oldum 24 haftaligim suanda 8.gun degerim26 idi 10.gun degerim64 tu ikiz kizlarimi bekliyorum

canım benim bu ilk denemem ve çok şükür 9+3 günlük bebeğim ama benim bildiğimde en azında 5 olması gerekiyo değerin 11. gün 51 idi benim değerim doktorum ona bile şüphe ile bakmıştı kimyasal gebelikte olabilir normalde 2. testi bekle ne sevin ne üzül demişti bildiğim kadarıyla negatif

ve selam arkadaşlar acil yardım transferimin 10 gunu kan testi yaptırdım ama sonuç 0.10 aranızdan birinin sonucu bu cıkıpta daha sonra hamile kalan varmı .5 günlük transferim olmustu . bu ikinci denemem. lütfen acil cevaplarınızı ve yardımlarınızını bekliyorum

canım gecen ayki transferimde 8.gün 0.01 idi
10. gün 4
12. gün 5.2
15. gün 1.2
dr cok kızdı erken test yaptığım için ben 8.gün negatif diye estrofemi ve igneleri bıraktık aslında drlar haklı sabredemiyoruz.
hiç belli olmaz üzülme ama sevinmede gec tutunmussa birden yükselebilirde

canım gecen ayki transferimde 8.gün 0.01 idi
10. gün 4
12. gün 5.2
15. gün 1.2
dr cok kızdı erken test yaptığım için ben 8.gün negatif diye estrofemi ve igneleri bıraktık aslında drlar haklı sabredemiyoruz.
hiç belli olmaz üzülme ama sevinmede gec tutunmussa birden yükselebilirde

geç tutunma diye bişi varmı? beni trnsfermin 5. günü o kadar merk ediorum ki acaba benle birlikteler mi değiller mi diye,dştüğünü anlaya biliirmiyim ki?

Benimde ilk denememdi önceki ay. 11. gün değerim 11 di 13. gün 5 malesef tutunamadı bebişim. 9. gün idrar testi yapıp pozitifi gördüğüm için çok heveslenmiştim :((. Doktorlar haklı kesinlikle 12. hatta 14. günü bekleyin kesinlikle. burcu06 ne yazık ki değerin çok düşük sonuç negatif.

Back
X