Normalde hic bole olmuyodu bu gun oldu benim adetim gununden once olmaz hep gecer ilk defa gununden once bole bi sanci yasiyorum bi oglum var tupbebekle olan onda hic bole bi sanci hissetmemistim korkuyorum oglum cok kardes istio insallh hamileyimdir.Benim o kadar sıddetli agrılarım olduki dr tutunsugu için demişti.nitekimmde oyle oldu. Tutunmuştu.5.gun embrıyosu ise bugun ıdrarda cıkacaktır. Dilerim tutunur.adet olcakmıs gıbı hıs haftalar sürüyor.
Allahim hepimizin isteyen herkesin kucagini doldursun bos birakmasin insallah cok gecmis olsun canim benim Allahim tez vakitte melegine bi kardeş nasip etsin Allahim hepinizden razi olsunn.❤❤Hakkında hayırlısı olsun benimde kızım çok kardeş istiyor oda tüp bebek ile oldu şuanda düşük yapıyorum malesef 3. Tüp bebeğim kimyasal oldu .. hakkında hayırlısı inş tutmuştur eğer olmadıysads direk negatif görürsün çünkü böyle önce pozitif olup sevinip sonra düşürünce insan daha üzülüyormuş .. neyapalım en kısaa zamanda bidaha deniycem kızım için
İnş cnm sende pozitifi görürsün oğlunun kardeşi gelir inş yıpratıcı süreyi bidaha yaşamazsın inş az kalmış test gününe:)Allahim hepimizin isteyen herkesin kucagini doldursun bos birakmasin insallah cok gecmis olsun canim benim Allahim tez vakitte melegine bi kardeş nasip etsin Allahim hepinizden razi olsunn.❤❤
İnsallah canim benim hayirlisi olsun insallah Nasibimizde varsa olur yoksa yapacak bise yok oglum icin katlaniyorum butun zorluklara Allah sabrini veriyo insallah mukafatini da verir.İnş cnm sende pozitifi görürsün oğlunun kardeşi gelir inş yıpratıcı süreyi bidaha yaşamazsın inş az kalmış test gününe:)
SLm canım benimde aynı sancılarım oldu ve ben 10.günde idrar testı yaptım negatifti.hatta ilaçlarımı bıle bırakıcaktım kan testimden önce çünkü heran regl olucam diyordum .AMA kan testim 113 çıkınca sen beni gör eşime kaç kere sordum eminlermi benim olduguma diye:)Birde belirti arama olumlu yada olumsuz benim kızımdada çok farklıydı ben bunda aynı tepkileri bekledim olmayıncada kesin tutmadı dedim.Annem demişti her çocukta farklı olur diye haklıymışta.Dilerım sende hayırlı haberler alırsın.Selamun aleykum arkadaslar ben yeni katildim araniza ve size bi kac sorum olcak transferim olali 10 gun oldu ve bu gun sabahtan beri belim kopuyo karnim agriyo karnimin icinde gaz var gibi cok korkuyorum adet olcam die yarin test gunum bu gune kadar melegim tutundu benimle diodum bu gun ümidimi yitirdim sanki cok uzuluyorum korkuyorum hamilemiyim adet mi olcam bilemedim bole olup hamile olan varmi lutfen yardimci olun bide dualarinizi eksik etmeyin yarin sonuclarim iyi ciksin simdiden hepinizden Allah razi olsun
İnsallah canim benim bu sancilar rahim genisledigi icindir adet sancisi degildir insallh oglumun yanina bi melek daha veriri Rabbim Allahim razi olsun moralim duzeldi cok sukur motive oldum cok sagol canim benimSLm canım benimde aynı sancılarım oldu ve ben 10.günde idrar testı yaptım negatifti.hatta ilaçlarımı bıle bırakıcaktım kan testimden önce çünkü heran regl olucam diyordum .AMA kan testim 113 çıkınca sen beni gör eşime kaç kere sordum eminlermi benim olduguma diye:)Birde belirti arama olumlu yada olumsuz benim kızımdada çok farklıydı ben bunda aynı tepkileri bekledim olmayıncada kesin tutmadı dedim.Annem demişti her çocukta farklı olur diye haklıymışta.Dilerım sende hayırlı haberler alırsın.
Hayırlı olsun canım benimde ilk hamileligimde degerim düşüktü sonra düzeldi.Sen bu sırada çok dikkat et kendine hiç yorma hep dinlen derim.Arkadaşlar bu gun kan testi yaptirdim 39.41 cikti doktorum hamile oldugumu soyledi degerim biraz dusukmus ama insallah articak sali gunu tekrar kan tahlili yaptircam hayirlisi insallah Rabbim hepimize hayirli sonuclar hayirli ewlatlar nasip etsin insallah ❤❤❤
Hayirli ugurlu olsun Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bide Aksaray limisin merak ettim :)Arkadaşlar bu gun kan testi yaptirdim 39.41 cikti doktorum hamile oldugumu soyledi degerim biraz dusukmus ama insallah articak sali gunu tekrar kan tahlili yaptircam hayirlisi insallah Rabbim hepimize hayirli sonuclar hayirli ewlatlar nasip etsin insallah ❤❤❤
Cok sagol canim benim Allahim razi olsun zaten belim.cok agriyo dogrulamiyorumHayırlı olsun canım benimde ilk hamileligimde degerim düşüktü sonra düzeldi.Sen bu sırada çok dikkat et kendine hiç yorma hep dinlen derim.
Çok sagol Canim benim Allahim hepinizden razi olsun isteyen butun herkese nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin insallah ewet canim benim Aksarayliyim.Hayirli ugurlu olsun Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bide Aksaray limisin merak ettim :)
Bende Aksarayliyim o yuzden sordum :) nerde yasiyosun tup bebegi nerde yaptirdin canim bende kasim basinda adet olucam o zamn gidicem bu ay gitmistim ama doktor yurt disina çıkacağı için ertelemk zorunda kaldikÇok sagol Canim benim Allahim hepinizden razi olsun isteyen butun herkese nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin insallah ewet canim benim Aksarayliyim.
Bende Aksarayliyim o yuzden sordum :) nerde yasiyosun tup bebegi nerde yaptirdin canim bende kasim basinda adet olucam o zamn gidicem bu ay gitmistim ama doktor yurt disina çıkacağı için ertelemk zorunda kaldik[/QUOT
Normalde kontrol icin Maya hastanesine gittim doktorum Türkcan Coşkun ilaç tedavimi kendisi Aksarayda yapti yumurta cogaltma buyutme ve catlatma istemimi Turkcan bey yapti Tabi Konyadaki doktorumla goruserek Toplama islemi de Konyada Novafertilde oldu Ali Sami Gurbuz yapti transfer islemim de orda oldu ve bu ikinci hamileligim bi oglum var Turkcan bey ve Ali sami bey araciligiyla olan ikiside isini ehli doktorlar Allah razi olsun.
Allahim hayirlisini versin canim insallah Sabrini bol versin mukafatinida versin Sabrin yaninda insallah melegine kavustursun seni dualarim sennle ❤Anladim canim bende kafama takilan seyleri Rifki hocoya soruyorum :) aile dostumuz kendisi ben ankara da yasiyorum ve burda yaptircam
Allah razi olsun ins Rabbim isteyen herkese hayirli evlat nasip etsinAllahim hayirlisini versin canim insallah Sabrini bol versin mukafatinida versin Sabrin yaninda insallah melegine kavustursun seni dualarim sennle ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?