Transferimin 11. Günü idrar testi silik çizgi

imkansizinsarkisi

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2024
60
8
6
29
Arkadaşlar herkese merhaba, bugün transferimin 11. Günü 5. Gün donmuş transfer yapıldı ve çatlatma iğnesi kullanmadım.
Dün gece ilk defa test yaptım artımed erken gebelik testi ilk 5 dk da silik çizgi çıktı ve durdukça koyulaştı. Şimdi sabah ilk idrarla tekrar yaptım yine ilk 5 dk da silik çizgi çıktı görselleri ileticem koyu olan akşam yaptığım. Yarın test günüm ama burda artımedin yanlış sonuç verdiği ile ilgili şeyler okudum ve çok üzüldüm hevesim kursağımda kaldı. Lütfen bakar mısınız?

Eklentiler

• IMG_8711.webp
    IMG_8711.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 140
  • IMG_8708.webp
    IMG_8708.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 121
Yarın kan günüm yarın vericem, siz testte hangi markayı kullanmıştınız ben artımedle ilgili şeyler okuyunca sevinemedim bile
Benimde buydu transferim ertesi günü bende belirtiler başladı bende 5 günü yaptım bundan daha belirgindi hatta erken olmayan testi de yapmıştım

Yok ilk hafta sol kasığımda batma çekilme falan oluyordu kasıklarım ağrıyordu sonra belirtiler geçti dün adet günümdü iki gündür de adet ağrısı gibi ağrım var kasıklarımda

Ben de şuan test yaptım çok silik bi çizgi çıktı dün akşam yaptığım da silikti dura dura belirgin olmuştu 8 gün adetim gecikti kasıklarımda batma vardı kaybolduz yan tarafada şuan yaptığım testin durdukçaki halini ekledim sizce ben hamile miyim prodoctor testim

Eklentiler

• 6A341B34-3A3D-4DAE-B51E-956A18F2D080.webp
    6A341B34-3A3D-4DAE-B51E-956A18F2D080.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 83
  • image.webp
    image.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 78
Ben de şuan test yaptım çok silik bi çizgi çıktı dün akşam yaptığım da silikti dura dura belirgin olmuştu 8 gün adetim gecikti kasıklarımda batma vardı kaybolduz yan tarafada şuan yaptığım testin durdukçaki halini ekledim sizce ben hamile miyim prodoctor testim
Silik çizgi gözüküyor benimde böyle oldu durdukça koyulaştı ama işte yarın kan vermeden inanamıcam doğruluğuna, adetinizde gecikmiş bi kan testi verin en iyisi

Arkadaşlar herkese merhaba, bugün transferimin 11. Günü 5. Gün donmuş transfer yapıldı ve çatlatma iğnesi kullanmadım.
Dün gece ilk defa test yaptım artımed erken gebelik testi ilk 5 dk da silik çizgi çıktı ve durdukça koyulaştı. Şimdi sabah ilk idrarla tekrar yaptım yine ilk 5 dk da silik çizgi çıktı görselleri ileticem koyu olan akşam yaptığım. Yarın test günüm ama burda artımedin yanlış sonuç verdiği ile ilgili şeyler okudum ve çok üzüldüm hevesim kursağımda kaldı. Lütfen bakar mısınız?
Arkadaşlar test günüm yarın bugün tekrar farklı marka erken gebelik ve normal kaset test aldım ikisinde de silikte olsa ikinci çizgi var bakar mısınız sizce var mı?

Eklentiler

• IMG_8715.webp
    IMG_8715.webp
    92 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_8714.webp
    IMG_8714.webp
    77,3 KB · Görüntüleme: 61
Back
X