Transferimin 11. Günü idrar testi silik çizgi

Ben de şuan test yaptım çok silik bi çizgi çıktı dün akşam yaptığım da silikti dura dura belirgin olmuştu 8 gün adetim gecikti kasıklarımda batma vardı kaybolduz yan tarafada şuan yaptığım testin durdukçaki halini ekledim sizce ben hamile miyim prodoctor testim
Var gözüküyor canım benimde prodictor testim 8.günde böyle çıkarmıştı

Bende artımed hakkında bir sürü olumsuz şey okuyunca sabah freely marka aldım hem normal hem erken ikisinde de gördüm ama çok silik ya 🥲
4 tane test yaptım canım Frelly kaset test prodictor artımed varsa ilk 3 dakika 5 dakika içinde çıkarıyor hiç endişe etme. Çoğu kişi 15. Dakika da okuyup negatif alınca teste yükleniyor bence

4 tane test yaptım canım Frelly kaset test prodictor artımed varsa ilk 3 dakika 5 dakika içinde çıkarıyor hiç endişe etme. Çoğu kişi 15. Dakika da okuyup negatif alınca teste yükleniyor bence
Bende öyle canım 2 tane artımed erken gebelik 2 tane freely erken gebelik 2 tane freely kaset hepsinde gördüm ikinci çizgiyi silikte olsa ama bakalım insan mutlu da olamıyormuş görünce de 🥲😅

Bende öyle canım 2 tane artımed erken gebelik 2 tane freely erken gebelik 2 tane freely kaset hepsinde gördüm ikinci çizgiyi silikte olsa ama bakalım insan mutlu da olamıyormuş görünce de 🥲😅
Hem bir endişe ya kan verince iki gün sonraki kana adapte olmaktan sevinemiyorsun. Kan çıksa kese görene kadar kese olunca kalp duyama kadar 😃

Hem bir endişe ya kan verince iki gün sonraki kana adapte olmaktan sevinemiyorsun. Kan çıksa kese görene kadar kese olunca kalp duyama kadar 😃
Dimi çok haklısın ya böyle teste pozitif görüp sevinip eşine sürpriz yapanlara çok özeniyorum 🥲 inşallah bende yarın güzel bir haber alırım 🥲 sen ne durumdasın şuan?

İnşallah canım ama herkesin değerimi kendim ile kıyaslama yani 5 ve üzeri zaten gebelik var demek 20 den 40 dan başlayıp yükselen de var. Benim birgün öncesinden testim çok belirgin çıkmıştı
Evet canım benim baya silik o yüzden çıksa bile yüksek bir şey çıkacağını düşünmüyorum bende tabi inşallah çıkar da

Back
X