- 22 Temmuz 2024
- 60
- 8
- 6
- 29
- Konu Sahibi imkansizinsarkisi
- 

Benim transferden 5 gün böyleydi daha belliydi hatta kan verin benceBu sabah ilk idrarla yaptığım
Yarın kan günüm yarın vericem, siz testte hangi markayı kullanmıştınız ben artımedle ilgili şeyler okuyunca sevinemedim bileBenim transferden 5 gün böyleydi daha belliydi hatta kan verin bence
Benimde buydu transferim ertesi günü bende belirtiler başladı bende 5 günü yaptım bundan daha belirgindi hatta erken olmayan testi de yapmıştımYarın kan günüm yarın vericem, siz testte hangi markayı kullanmıştınız ben artımedle ilgili şeyler okuyunca sevinemedim bile
Benimde şuan sadece regl ağrısı gibi ağrım varBenimde buydu transferim ertesi günü bende belirtiler başladı bende 5 günü yaptım bundan daha belirgindi hatta erken olmayan testi de yapmıştım
Daha yeni mi oldu belirtilerBenimde şuan sadece regl ağrısı gibi ağrım var
Yok ilk hafta sol kasığımda batma çekilme falan oluyordu kasıklarım ağrıyordu sonra belirtiler geçti dün adet günümdü iki gündür de adet ağrısı gibi ağrım var kasıklarımdaDaha yeni mi oldu belirtiler
Çift Embryo mu konulduYok ilk hafta sol kasığımda batma çekilme falan oluyordu kasıklarım ağrıyordu sonra belirtiler geçti dün adet günümdü iki gündür de adet ağrısı gibi ağrım var kasıklarımda
Hayır tekÇift Embryo mu konuldu
Bugün kan verirseniz sonucuda bizimle paylaşırsınız doktorunuz kimHayır tek
Tabiki paylaşırım, Eskişehir’de Merdan Ali MerdanoğluBugün kan verirseniz sonucuda bizimle paylaşırsınız doktorunuz kim
Silik çizgi gözüküyor benimde böyle oldu durdukça koyulaştı ama işte yarın kan vermeden inanamıcam doğruluğuna, adetinizde gecikmiş bi kan testi verin en iyisiBen de şuan test yaptım çok silik bi çizgi çıktı dün akşam yaptığım da silikti dura dura belirgin olmuştu 8 gün adetim gecikti kasıklarımda batma vardı kaybolduz yan tarafada şuan yaptığım testin durdukçaki halini ekledim sizce ben hamile miyim prodoctor testim
Transferin 11. Günü bu şekilde erken gebelik testiyle öğrenenler var mı acaba?Bu sabah ilk idrarla yaptığım
Arkadaşlar test günüm yarın bugün tekrar farklı marka erken gebelik ve normal kaset test aldım ikisinde de silikte olsa ikinci çizgi var bakar mısınız sizce var mı?Arkadaşlar herkese merhaba, bugün transferimin 11. Günü 5. Gün donmuş transfer yapıldı ve çatlatma iğnesi kullanmadım.
Dün gece ilk defa test yaptım artımed erken gebelik testi ilk 5 dk da silik çizgi çıktı ve durdukça koyulaştı. Şimdi sabah ilk idrarla tekrar yaptım yine ilk 5 dk da silik çizgi çıktı görselleri ileticem koyu olan akşam yaptığım. Yarın test günüm ama burda artımedin yanlış sonuç verdiği ile ilgili şeyler okudum ve çok üzüldüm hevesim kursağımda kaldı. Lütfen bakar mısınız?
Böyle daha iyi belli oluyor sanırım fotoğrafta çok çıkmıyorArkadaşlar test günüm yarın bugün tekrar farklı marka erken gebelik ve normal kaset test aldım ikisinde de silikte olsa ikinci çizgi var bakar mısınız sizce var mı?
İlk 5 dakika içinde çıkmışsa doğrudur. Çizgi gri değilse kuruma çizgi değil gebelik çizgisidirYarın kan günüm yarın vericem, siz testte hangi markayı kullanmıştınız ben artımedle ilgili şeyler okuyunca sevinemedim bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?