- Konu Sahibi imkansizinsarkisi
-
ayyy yaptimda keske yapmasaydim simdi de yukselecekmi diye endiseleniyorumIyi geciyor ben hala beklemedeyim test yapmadım. Gözümde büyüdü iyice hic yapasım gelmiyorPozitif sanırım senin hayırlı olsun tebrik ederim canim.nezaman verdin kani kac çıktı sonuc
Gayet guzel sonuc canim 8. Gun icin tutunmustur neden tutunmasin gayet güzel maşallah. stres yapmaayyy yaptimda keske yapmasaydim simdi de yukselecekmi diye endiseleniyorum8. gun verdim 69 cikti deger. bakalim yarin tekrar vericem insallah guzel guzel yukselmistir siki siki tutunmustur.
insallah canimmmmm. ben seninkinin tutundugunada cok inaniyorummGayet guzel sonuc canim 8. Gun icin tutunmustur neden tutunmasin gayet güzel maşallah. stres yapma
Insallah canim bu sefer yüzümüz gülsün artık Allah in izniyle.insallah canimmmmm. ben seninkinin tutundugunada cok inaniyorumm
Bugün 10. Gününüz. Transfer gününü saymıyoruz. Hayırlı haberler alın inşallah
Tebrik ederim canim hayırlı olsun. Stres yapma çokta düşük değil yükselme ihtimali olan bir deger bence.Kızlar kan sonucum çıktı 29.1hamileyim sanırım ama değer çok düşük sevinemedim 2 gibi doktorla görüşücem bu şekilde yaşayıp değeri artan var mı ?
Öyle mi dersin? İnşallah öyledir canım ne düşüneceğimi bilmiyorum bi yandan karnım çok ağrıyor regl olacakmışım gibi inşallah doktor iyi konuşuruz. Kimyasal olmasından korkuyorumTebrik ederim canim hayırlı olsun. Stres yapma çokta düşük değil yükselme ihtimali olan bir deger bence.
Korkma canım iyi düşün iyi olsun bebegin suan seninle. Allahın izniyle artacakÖyle mi dersin? İnşallah öyledir canım ne düşüneceğimi bilmiyorum bi yandan karnım çok ağrıyor regl olacakmışım gibi inşallah doktor iyi konuşuruz. Kimyasal olmasından korkuyorum
İnşallah canım inşallah artarKorkma canım iyi düşün iyi olsun bebegin suan seninle. Allahın izniyle artacak
Ay masallah çok güzel artmış daha da güzel artar inşallahArkadaşlar 11. Gün 29.1 di sonucum bugün tekrar kan verdim 65.2 çıktı sonucum doktorum Salı günü tekrar görelim dedi inşallah artarak devam eder
İnşallah canım inşallahAy masallah çok güzel artmış daha da güzel artar inşallah
Merhaba canım hayirli olsun bebişin kaçıncı gün yaptin idrar yapmismiydinKızlar kan sonucum çıktı 29.1hamileyim sanırım ama değer çok düşük sevinemedim 2 gibi doktorla görüşücem bu şekilde yaşayıp değeri artan var mı ?
Seninde bebeğin hayırlı olsun canım kaçıncı gün embriyosuyduArkadaşlar 11. Gün 29.1 di sonucum bugün tekrar kan verdim 65.2 çıktı sonucum doktorum Salı günü tekrar görelim dedi inşallah artarak devam eder
Bende aynı durumdayim.ovalasyon yüksek çıkıyor ama test negatif ..kan vermedim.3.gün embriyosu 15.gün oldu..adeti beklemek istedim..Merhaba bende adet olacakmışım gibi ara ara ağrılar yaşıyorum elimde ovülasyon testi vardı yaptım böyle çıktı tekrar mı yumurtluyorum yoksa gebe olma ihtimalim var mı adetime 4 gün var
canım sonucunuz ne cıktıArkadaşlar 11. Gün 29.1 di sonucum bugün tekrar kan verdim 65.2 çıktı sonucum doktorum Salı günü tekrar görelim dedi inşallah artarak devam eder
Hayırlı olsun canımArkadaşlar 11. Gün 29.1 di sonucum bugün tekrar kan verdim 65.2 çıktı sonucum doktorum Salı günü tekrar görelim dedi inşallah artarak devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?