Transferimin 11. Günü idrar testi silik çizgi

Iyi geciyor ben hala beklemedeyim test yapmadım. Gözümde büyüdü iyice hic yapasım gelmiyor Pozitif sanırım senin hayırlı olsun tebrik ederim canim.nezaman verdin kani kac çıktı sonuc
ayyy yaptimda keske yapmasaydim simdi de yukselecekmi diye endiseleniyorum 8. gun verdim 69 cikti deger. bakalim yarin tekrar vericem insallah guzel guzel yukselmistir siki siki tutunmustur.

ayyy yaptimda keske yapmasaydim simdi de yukselecekmi diye endiseleniyorum 8. gun verdim 69 cikti deger. bakalim yarin tekrar vericem insallah guzel guzel yukselmistir siki siki tutunmustur.
Gayet guzel sonuc canim 8. Gun icin tutunmustur neden tutunmasin gayet güzel maşallah. stres yapma

Kozlar pcosum test yaptım böylr çıkıyor ama hemen değil yarım saate falan baktım

Eklentiler

• IMG_8410.webp
    55,8 KB · Görüntüleme: 86
Merhaba bende adet olacakmışım gibi ara ara ağrılar yaşıyorum elimde ovülasyon testi vardı yaptım böyle çıktı tekrar mı yumurtluyorum yoksa gebe olma ihtimalim var mı adetime 4 gün var
Bende aynı durumdayim.ovalasyon yüksek çıkıyor ama test negatif ..kan vermedim.3.gün embriyosu 15.gün oldu..adeti beklemek istedim..

Arkadaşlar 11. Gün 29.1 di sonucum bugün tekrar kan verdim 65.2 çıktı sonucum doktorum Salı günü tekrar görelim dedi inşallah artarak devam eder
Hayırlı olsun canım gözlerim dola dola okudum.diğer mesajına da yazdım ama benim de Salı test günüm bir belirti oldu mu bu süreçte neler yaşadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…