• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferimin 11.gunundeyim.YARDIM

UMUDUM_34

Bekle..Bekle...Hiç Pes Edermiyiz?
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2013
1.783
1.792
133
Ya arkadaslar cok kafama takiyorum bi cvp yazin.simdi ben transferimin 11.gunundeyim.2.gun 2hucreli orta kalite embriyo transfer ettiler.cok mukkemmel diildi yani.ama benm bugune kadar sag kasigimda batmalar vardi.ams 2gundur yok oldu.batmalar olunca ben ümitleniyodum.ama úmidimi kaybetmeye basladim.boyle belirti yasayip sonra pozitifi goren varmi.bu benm 3.tupbebegim.cok uzuluyorum :((

şuan değerim 13. günüm değerim düşük bebeğim benle kalır mı bilmiyorum ama sadece hafif bir adet sancısı var inan bana sabretmekten başka yolumuz yok

Ya arkadaslar cok kafama takiyorum bi cvp yazin.simdi ben transferimin 11.gunundeyim.2.gun 2hucreli orta kalite embriyo transfer ettiler.cok mukkemmel diildi yani.ama benm bugune kadar sag kasigimda batmalar vardi.ams 2gundur yok oldu.batmalar olunca ben ümitleniyodum.ama úmidimi kaybetmeye basladim.boyle belirti yasayip sonra pozitifi goren varmi.bu benm 3.tupbebegim.cok uzuluyorum :((

kan yesti yada idrar testi yapsana belli olurr

şuan değerim 13. günüm değerim düşük bebeğim benle kalır mı bilmiyorum ama sadece hafif bir adet sancısı var inan bana sabretmekten başka yolumuz yok

Rabbim seninde yardimcin olsun.ins yukselir.uzulme.hersey olacagina variyo.sana teselli veriyorum ama gel bide beni gor.halimiz trajikomik:((

4.gun 1.kalite 2embrio koydular.ama rabbim ol demezse ne dersek diyelim bos. ikinci ucuncu kalitesine takilma derim.bugun adet sancim var ara ara girip cikiyo bide batmalar oluyoi

9.gune kadar bende oyleydim.batmalar vardi.goguslerim cok sizliyo hala.ama kasiklarim artik bombos sanki:(( Dogru soyluyosun rabbim ol derse olur.

benimde 11. günüm 9. gün idrarda negatif 2 gündür ağlıyorum
göğüslerim 6. günden itibaren yumuşadı, başkka yumuşayan varmı acba

Bu normal gebelik değil, tüp bebek yaptırıyorsun, 9. günde idrarda görünmesi mümkün değil, 2 gündür boş yere kendini üzmüşsün. Benim ilk denememde göğüslerim yumuşaktı ,sonradan sertleşti ve olmadığını düşündüm,adet oldum. Herkeste belirtiler farklı, boş yere kendini üzme, 11. gün zaten kanda çıkar, 1 saat içinde sonuç veren yerler var, kan testi yaptırabilirsin. Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

Slm arkadaslar öncelikle sunu belirteyim test oncesi belirtilerle hamile oldugunuzu anlayamazsiniz.
Bana
5.gun embriyosu konuldu , 9. Gun test yaptım sonuc pozitif çıktı ana hala inanamadım. Cunku sol kasığımda hissettigim batma ve ağrının adet ağrısından pek bi farkı yoktu. Göğüslerim hassasti evet ama adet olsam yine hassas olacaklardı. Sadece testten sonra kasığımdaki ağrı biraz çogalınca farklı oldugunu hissettim. Lütfen acele etmeyin ins bir gun sizinde hayırlı saglıklı hanmilelikleriniz olsun:)

4.gun 1.kalite 2embrio koydular.ama rabbim ol demezse ne dersek diyelim bos. ikinci ucuncu kalitesine takilma derim.bugun adet sancim var ara ara girip cikiyo bide batmalar oluyoi

canım benimde pazartesi olucak kısmetse transferim benimde 4. gün oluyor.daha önce pek duymadım 4. gün transferini sana nedeni konusunda bişey söylediler mi?benim bu konuda kafam karıştı baya neden 5. günü beklemiyorlar acaba bilgin var mı canım?

Canm kasiklarinda falan agri varmi.ama uzme kendini.biliyorum.olmicak diye korkuyosun bende korkuyorum.ama endise etme.belkide tutmustur.ins

canım benimde pazartesi olucak kısmetse transferim benimde 4. gün oluyor.daha önce pek duymadım 4. gün transferini sana nedeni konusunda bişey söylediler mi?benim bu konuda kafam karıştı baya neden 5. günü beklemiyorlar acaba bilgin var mı canım?

Arkadasim kızmada niye 5.gune gelmesini istiyosunki.bence 4.gun olmasi bence yeterince super bisey.bazen embriyolari 5.gune kadar bekletince kalitesi bozuluyo.rahimde bolunmesi devam etmesi daha iyi.ortama alissin diye bilerek erken koyuyolar.endise etme lutfen.hatta ben 5.gune kadar bekletilmesinden yana degilim.al gel yavrularini.onlarida uzme

Senin embriyolarının ne kadar güçlü olduguna bakıp risk almak istemezlerse 5 gun bekletmezler cunku embriyolar bölünmeyi bırakıp öledebilir.embriyonun durumuna gore 2-3-4-5 gun olarak transfer ederler. Benim 10 tane embriyom oldu o yüzden rahat rahat beklediler 6 tanesi 5 günlükken donduruldu. Sunu da bilmek lazım 5 günlük embriyoya blast (en iyi kalite) denilebilir ama bazen 5 günlük tutmaz 2 günlük tutar bu da c. Hakkın bileceği is. Yani hepsi birer sebep canım veren Allah sen kafana takma. Bebeğini bekle:)

Arkadasim kızmada niye 5.gune gelmesini istiyosunki.bence 4.gun olmasi bence yeterince super bisey.bazen embriyolari 5.gune kadar bekletince kalitesi bozuluyo.rahimde bolunmesi devam etmesi daha iyi.ortama alissin diye bilerek erken koyuyolar.endise etme lutfen.hatta ben 5.gune kadar bekletilmesinden yana degilim.al gel yavrularini.onlarida uzme

canım 12 tane embriyo devam ediyor bugün dediklerine göre kaaliteleride iyi dediler.ben hep 2. ,3.,yada 5. gün embriyosu diye okudum.4. gün pek karşılaşmadım o yüzden panikledim.ama şimdi diyorum herşeyde vardır bir hayır.

Back
X