• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferimin 11.gunundeyim.YARDIM

Senin embriyolarının ne kadar güçlü olduguna bakıp risk almak istemezlerse 5 gun bekletmezler cunku embriyolar bölünmeyi bırakıp öledebilir.embriyonun durumuna gore 2-3-4-5 gun olarak transfer ederler. Benim 10 tane embriyom oldu o yüzden rahat rahat beklediler 6 tanesi 5 günlükken donduruldu. Sunu da bilmek lazım 5 günlük embriyoya blast (en iyi kalite) denilebilir ama bazen 5 günlük tutmaz 2 günlük tutar bu da c. Hakkın bileceği is. Yani hepsi birer sebep canım veren Allah sen kafana takma. Bebeğini bekle:)

canım benimde 12 embriyom var kaliteleri iyi gidiyo diyolar.ben bi kaç yerde 4. günü embriyo transferini pek tercih edilmediğini duydum o yüzden nedenini merak ediyorum.rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah.

hayır kasıklarımda yok ama adet olacakmış gibi bazen karın ağrısı var

Ya bende adet agrisida olmuyo.olsa belki umitlenirim en azindan orda biseyler oluyo derim.cunki gebelik elde edenlerin cogu adet agrisi cekmis.hatta adet oldum sanip lavaboya gidiyolarmis.ama benm goguslerim acayip aciyo.ama kasiklarda bisey yok.sanki olmadi.yine husrana ugricakmisim gibi.sanki ben sevinemiceknisim gibi geliyo.cunki üçtur embriyolarim kalitesiz.ve son ikiye kaliyolar.drlar mecbur transfer ediyolar hiç yoktan iyidir diye.rabbime dua ediyorum.baska bisey gelmiyo elimden.bazen yumurta dönörlugunu ama esim istemiyo.of demek gunahmis.artik affff diyorum:(((

Ya bende adet agrisida olmuyo.olsa belki umitlenirim en azindan orda biseyler oluyo derim.cunki gebelik elde edenlerin cogu adet agrisi cekmis.hatta adet oldum sanip lavaboya gidiyolarmis.ama benm goguslerim acayip aciyo.ama kasiklarda bisey yok.sanki olmadi.yine husrana ugricakmisim gibi.sanki ben sevinemiceknisim gibi geliyo.cunki üçtur embriyolarim kalitesiz.ve son ikiye kaliyolar.drlar mecbur transfer ediyolar hiç yoktan iyidir diye.rabbime dua ediyorum.baska bisey gelmiyo elimden.bazen yumurta dönörlugunu ama esim istemiyo.of demek gunahmis.artik affff diyorum:(((

canım ben sabah test yaptırdım kanda negatif durumumu tahmin edersin heralde
inşallah seninki ve diğerlerinin ki tutunmuştur benim ki 1. kalite 5. gün 2 taneydi yani kaliteye bakmıyor bu işler yeter ki rabbim ol desin

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:kızlar dun kan testı yaptım pozıtıf..transferın 11.gunuydu.
ıdrardada cıktı cıft cızgı 3 yıldır goremedım o ıkı cıft cızgıyı gordummm...
ınsallahh darısı sızleree..
hep belırtılerı okurdum o yüzden belırtılerımı yazmak ısterımmm...
bu benım ıkıncı tup bebek denememdıı
kızlar transferın 7. gunu aayıp bı adet ağrısı başladı kı bu taa düne kadarda vardı ve ara ara gırıp cıkıyoo tam oldum dıyorum gıdıyorum hıcbısı yokkk.

her neyse 7. gun vc yne çıktım aksam bı baktım bı pembelik ama cok acık su ıle karışık snra gece bı kahverengi lık geldı lekelenme olabılrımıydı bu yerleşme mıydı dıyordum :1:kendımee yok yok olamaz delı gıbı agrıyodu karnım butun gece ağrıdı sabaha kesın olurum derken oglene gelmıştım bıısı yoktuu herneyse 9.gun gıttım kan tetı verdı pozıtıf cıktı ama degerım yoktu yanı gebelik varmı yoku dıye bakmışlardı çatlatma ıgnesı kulladımdannn da bu dger yalnıs cıkabılırdı yanı ınanamıyordumm bı turlu hamıle olmamaı aklım ermıyodu 3.5 yıllık hastane seruvenınde ılk defa hamıleık goecek olmak hayel gıbıydı sukur dunkı dgerım yuksekk ama yarın ıkı kat artış ıcn bakıcaz ınsallahh hersey yolunda gıderrr bekleyen ısteyen herkese rabbım versınnn..kızlar adet agrısı ıle beraber bıcak batması oyaar gıbı hareketelr oluyodu gaz sancısı falan dgldı bunu zaten anlıyosun cok sıddetlı oluyomus..bunun dışında cok terleme yasadım uyurken bıde ateş basardı sureklı hala basıyoo:nazar:

Back
X