• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferimin 12.gn Deerim 260 Hamileyim

Kızlar az önce kan tahlili sonucumu aldım pozitif 12.gün değerim 260 çıktı çok mutlu acaba ikiz mi diye düşünüyorum allaha çok şükür benim yüzüm güldü darısı tüm isteyenlerin başına :dance::teytey::dance:

tebrikler canım....darısı bizlere inşallah...:nazar::nazar:

canım tebrikler ne güzel böyle güzel haberler alınca seviniyorum..
Allah sağlıcakla tamamına erdirsin..
darısıda tüm isteyenlerin başına..
Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip eylesin...

Kızlar az önce kan tahlili sonucumu aldım pozitif 12.gün değerim 260 çıktı çok mutlu acaba ikiz mi diye düşünüyorum allaha çok şükür benim yüzüm güldü darısı tüm isteyenlerin başına :dance::teytey::dance:

Cnm benim:nazar: Allah tamamına erdirsin saglıklı bi gebelik dönemi geçirmen dilegiyle aman çok dikkat et hiç iş güç yapma gebeligin tadını çıkar bebeşlerini yorma işallah saglıklı 2 tane bebeşin olur darısı başıma banada dua et emi cnm:hooray:

Ya cnm bişey sorucam seninki kaçıncı tüp bebek denmende gebe kaldın bide sizin sorun neydi nerde yaptırdın hemen cvp yaz ne olurrrrrr:1hug:

Canım benim ilk tüp bebek denememdi, sorun da sebebi bilinmeyen infertiliteydi ve memorial de yaptırdım
darısı başınıza inşallah

Arkadaşım çok sevindim tebrikler ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAAHHHHHHHHH

Benimde 2.denemem bugün transferimin 7.günü ve ben turp gibiyim hiç bir belirtide yaşamıyorum

arkadaşlar hamile olanlarrrrrrrrrrrrrrr

ne olur bilgi verin .olsa belli olurmuydu.çoğu kişi kasık ağrılarından falan bahsediyor ben çok ümitsizleniyorum

ilk 5 gün karnım çok şişti ve aşırı uyku ve halsizlik vardı dünden beri çok iyiyim.

acaba vardı da kaybettim mi

bana yardımcı olun dua edin ne olur çok korkuyorum ve korkularımla 12.gün karşılaşmak istemiyorum

rabbim hepimize bu mucizeyi tez zamanda nasip etsin inşallah

Arkadaşım çok sevindim tebrikler ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAAHHHHHHHHH
Benimde 2.denemem bugün transferimin 7.günü ve ben turp gibiyim hiç bir belirtide yaşamıyorum
arkadaşlar hamile olanlarrrrrrrrrrrrrrr
ne olur bilgi verin .olsa belli olurmuydu.çoğu kişi kasık ağrılarından falan bahsediyor ben çok ümitsizleniyorum
ilk 5 gün karnım çok şişti ve aşırı uyku ve halsizlik vardı dünden beri çok iyiyim.
acaba vardı da kaybettim mi
bana yardımcı olun dua edin ne olur çok korkuyorum ve korkularımla 12.gün karşılaşmak istemiyorum
rabbim hepimize bu mucizeyi tez zamanda nasip etsin inşallah

merhaba iyi dileklerin için tşk ederim darısı başına inşallah,
Belirtiler herkesde çok farklı olabiliyor o yüzden böyle endişelere kapılma bence henüz çok erken
Benimde kendimi iyi ve kötü hissettiğim zamanlar oldu stres yapmamaya çalış lütfen biliyorsun moral çok öenmli
Rabbim hepimize herşeyin hayırlısını versin canım iyi düşünelim iyi olsun :)
Sevgilerrr

Darisi basima transferimin tam 1.haftasindayim ve o zor bekleyis bitmiyooor. Insallah bnede mutlu sonucu paylasirim burada. Ne mutlu sana ,tebriklerrrr

allah tamamına erdırsın cnm cok sevındım benımde 12.gunde 238 kanda cıktı ıkızler gelıomus dr um ole dedı :) heyecanla 28hazıranı beklıorum bakalım keselerını gorucekmısız ıns sorun cıkmadan su 3ayı gecırırız :)

Tebrikler Alla saglıkla kucağına almayıda nasip etsin

ıremecem çokkkkkkkkkkkkkkk tebrik ediyorum
inan sanki ben duyurmuşum kadar heyecanlandım
darısı transferi olan hamiş adaylarını arkadaşlarımın başına
burdan onlardanda mutlu haberleri alacagımıza inanıyorum
önümüzdeki hafta haberler ardı ardı gelicek çok heyecanlıyım
benimde tedavimin 3. gunu çok heyecanlıyım. ilk deneme olucak. ben memorial ve istanbul tup bebek merkezi arasında çok gidip gelmiştim sonunda eşimin dediğ yer oldu ist. tup bebek merkezi. inşallah bende hayırlı haberler alırım.

darısı bizim başımızada ben baktımda iremcem haziran 2008 hamile kalmış herhalde şimdiye doğurmuştur değilmi

Senide eşinide çok çok tebrik ederim.Allahım sağ salim kucağınıza almayı nasip eder inşallahhhh:nazar:
Bende senin gibiyim heyecan yaptım o yüzden.Sebepsiz infertilite,iki başarısız aşılama ve nihayetinde bu ay tedavim başlayacak.Sonum sana benzesin inşaallahhhh.
Tabi benim gibi bebek isteyen herkesinde

Back
X