• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferimin 12.gn Deerim 260 Hamileyim

allah tamamına erdırsın cnm cok sevındım benımde 12.gunde 238 kanda cıktı ıkızler gelıomus dr um ole dedı :) heyecanla 28hazıranı beklıorum bakalım keselerını gorucekmısız ıns sorun cıkmadan su 3ayı gecırırız :)

hayırlısıyla kucağına almanı diliyorum canım:ecrin_bebek::ecrin_bebek:tebrikler:emir_bebek::emir_bebek:

RABBİM sağlıkla-huzurla büyütmenizi nasip etsin inş... tebrik ediyorum..:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
çarşamba test günüm, darısı aynı sevinci yaşamak bizlerinde başına olsun inş...:Saruboceq:

kıslar harbiden en son yazı 2008 de yazılmış 1 sene önceee. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Tebriklerrrrr....
Allah analı babalı büyütsün ne olur bizim içinde dua et hayırlı bir evlat olur inşallah..

tebrik ediyorum Allah(c.c.) analı babalı büyütsün. ınşallah ben ve benimgibi evlat isteyen herkes böyle güzel, yüksek, bHcg sonuçları alırlar.

tabı canım carşamba onıkı oluyo dememmkı pazar erken canım ya.............pazartesı belkı ................ama gununu bekle canım daha ıyı bence sabret azcık daha zor ama ols ...........ama pazar erken bence

canım tebrikler gözünaydın. çok sevindim Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin. benimde bugün 5, günüm transferde günler zorgeçiyo... tekrar tebrikler:teytey::teytey::teytey:

Tebrik ederimm.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnnnn inşallahhhh a.s.

Back
X