- 14 Mart 2016
- 413
- 241
- 33
- 36
- Konu Sahibi brucella-morganella
-
Hayir canim randevum 25 eylule verdiler kese icin.Kese gozukuyo mu baktilar mi ?
Gozukmesi lazim
inşallah dediğn gibidir.çok teşekkür ederim .çok panik yaptım bu kadar sıkıntı çektim bu duruma geldikten sonra ..bazen ıkıye katlanamayadabılıyor.telaş yapma.bır kaç gun sonra gene kan ver.5000 ın altında vajınal ultrasonla kese gosukebılıyor.5000 ın ustu karından bakılabılıyor keseye
çok çok teşekkür edrim sizlerden de duymak içimi rahatlatıyoır doktor 14.günüde yaptırdı sonra bırak dedi testi ama bende suç ki meraktan 16 ve 18 ide baktırdım ..şimdi hemşireyi aradım kızdı neden baktırdın artık beta testi ile bir işin yok ultrasonu bekliceksin dedi.ama napalım bu kadar zor elde edince yapamıyorum korkuyorum düşecek diye baktırıyorumLutfen panik yapmayin. Tekrar neden baktirdiniz 18.gun? Genelde istemez doktorlar. Belli bir degerin ustune cikinca ikiye katlamadan devam edebiliyor. Masallah sizin artis cok guzel icinizi ferah tutun. Rahat etmek isterseniz tekrar kan verin yine ayni duzeyde artis olacaktir. En azindan dusus olmadigini gorup rahatlarsiniz. Ama vajinal olarak kese de gorunur su an.
Dogru soylemis kese gorunecek kadar beta artinca artik betayla isimiz kalmiyor hic telas yapma. Icini ferah tut eminim hersey yolundadir, hatta 25 inde embriyoyu bile gorursun insallahçok çok teşekkür edrim sizlerden de duymak içimi rahatlatıyoır doktor 14.günüde yaptırdı sonra bırak dedi testi ama bende suç ki meraktan 16 ve 18 ide baktırdım ..şimdi hemşireyi aradım kızdı neden baktırdın artık beta testi ile bir işin yok ultrasonu bekliceksin dedi.ama napalım bu kadar zor elde edince yapamıyorum korkuyorum düşecek diye baktırıyorum
çok çok teşekkür ederim çok mutlu oldum şimdi...Dogru soylemis kese gorunecek kadar beta artinca artik betayla isimiz kalmiyor hic telas yapma. Icini ferah tut eminim hersey yolundadir, hatta 25 inde embriyoyu bile gorursun insallah
Rica ederim, tadini cikarinçok çok teşekkür ederim çok mutlu oldum şimdi...
Belli bir değerin üstüne cıkınca ikiye katlanma hızı değişiyor. Yani 3 günde 4 günde katlanabiliyor değer ilerledikcekızlar yok mu hiç yorum yapacak başka
Oku bak. 1200ü gecince değer yani mesela 3800 oldu diyelim artık 2 gün sonra 7600 olmayacak 48 saat 2 gün 96 saat 4 gün demek bu kadar sürecek artışıçok çok teşekkür edrim sizlerden de duymak içimi rahatlatıyoır doktor 14.günüde yaptırdı sonra bırak dedi testi ama bende suç ki meraktan 16 ve 18 ide baktırdım ..şimdi hemşireyi aradım kızdı neden baktırdın artık beta testi ile bir işin yok ultrasonu bekliceksin dedi.ama napalım bu kadar zor elde edince yapamıyorum korkuyorum düşecek diye baktırıyorum
Cnim ben çok yerded okudum,hepte öyle çıktı kiz çocuklarda bthc çok yavaş ve düzensiz artabiliyormus.sen şimdi alttan şuan kese gözükür.inşallah dediğn gibidir.çok teşekkür ederim .çok panik yaptım bu kadar sıkıntı çektim bu duruma geldikten sonra ..
Evet gozukurmus oyle diyor herekes ama merkez 25 ine verdi randevuyu bende bisi demek istemedim bir bildikleri vardir diye..cok tesekkur ederim arkadasim bilgin icin..hepinize..Cnim ben çok yerded okudum,hepte öyle çıktı kiz çocuklarda bthc çok yavaş ve düzensiz artabiliyormus.sen şimdi alttan şuan kese gözükür.
ee sıkıntı yapma normal bi ozele git baktir gel.bence boşuna strese girdiğini anlayacaksınEvet gozukurmus oyle diyor herekes ama merkez 25 ine verdi randevuyu bende bisi demek istemedim bir bildikleri vardir diye..cok tesekkur ederim arkadasim bilgin icin..hepinize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?