Transferimin 18.günü beta hcg değerim :(Neden böyle oldu?

brucella-morganella

O JA LA..
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
413
241
33
36
Kızlar 12.gün beta hcg değerim 470
14.günü 1451
16.günü 3289
18.günü 4896 Bugün 2 ye katlamamış çok üzgünüm telaş yaptım neden böyle oldu?başına gelen varmı bilgilerinize çok ihtiyacım var..

bazen ıkıye katlanamayadabılıyor.telaş yapma.bır kaç gun sonra gene kan ver.5000 ın altında vajınal ultrasonla kese gosukebılıyor.5000 ın ustu karından bakılabılıyor keseye
inşallah dediğn gibidir.çok teşekkür ederim .çok panik yaptım bu kadar sıkıntı çektim bu duruma geldikten sonra ..

Lutfen panik yapmayin. Tekrar neden baktirdiniz 18.gun? Genelde istemez doktorlar. Belli bir degerin ustune cikinca ikiye katlamadan devam edebiliyor. Masallah sizin artis cok guzel icinizi ferah tutun. Rahat etmek isterseniz tekrar kan verin yine ayni duzeyde artis olacaktir. En azindan dusus olmadigini gorup rahatlarsiniz. Ama vajinal olarak kese de gorunur su an.

çok çok teşekkür edrim sizlerden de duymak içimi rahatlatıyoır doktor 14.günüde yaptırdı sonra bırak dedi testi ama bende suç ki meraktan 16 ve 18 ide baktırdım ..şimdi hemşireyi aradım kızdı neden baktırdın artık beta testi ile bir işin yok ultrasonu bekliceksin dedi.ama napalım bu kadar zor elde edince yapamıyorum korkuyorum düşecek diye baktırıyorum

Dogru soylemis kese gorunecek kadar beta artinca artik betayla isimiz kalmiyor hic telas yapma. Icini ferah tut eminim hersey yolundadir, hatta 25 inde embriyoyu bile gorursun insallah

Oku bak. 1200ü gecince değer yani mesela 3800 oldu diyelim artık 2 gün sonra 7600 olmayacak 48 saat 2 gün 96 saat 4 gün demek bu kadar sürecek artışı

Eklentiler

• A694B807-53F2-4794-B48A-A5AAFE7A37C0.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 210
Arkadaslar hepinize gercekten cok cok tesekkur ediyorummmcidden cok yardimci oldunuz bilgileriniz ile doktorumda oyle dedi ..sonucu burdn yazicam ne oldu diye belki bnm gbi olanlara yardimci olur

inşallah dediğn gibidir.çok teşekkür ederim .çok panik yaptım bu kadar sıkıntı çektim bu duruma geldikten sonra ..
Cnim ben çok yerded okudum,hepte öyle çıktı kiz çocuklarda bthc çok yavaş ve düzensiz artabiliyormus.sen şimdi alttan şuan kese gözükür.

Cnim ben çok yerded okudum,hepte öyle çıktı kiz çocuklarda bthc çok yavaş ve düzensiz artabiliyormus.sen şimdi alttan şuan kese gözükür.
Evet gozukurmus oyle diyor herekes ama merkez 25 ine verdi randevuyu bende bisi demek istemedim bir bildikleri vardir diye..cok tesekkur ederim arkadasim bilgin icin..hepinize..

Evet gozukurmus oyle diyor herekes ama merkez 25 ine verdi randevuyu bende bisi demek istemedim bir bildikleri vardir diye..cok tesekkur ederim arkadasim bilgin icin..hepinize..
ee sıkıntı yapma normal bi ozele git baktir gel.bence boşuna strese girdiğini anlayacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…