- 22 Ekim 2022
- 7
- 7
- 1
- 28
- Konu Sahibi tugbapolatklc
-
Hayırlı olsunMeraba ben yeni uye oldum 3. Tup bebeğim dondurulmuş embriyo transferi oldum 5. Gun emriyosu üç tane transfer edildi bugun 4.gunum kasiklarimda hafif igne batması ve belimde ağrı var sizde umutlanmaliyim
Ben de kasık ağrısı olmuştu sonuç pozitifti ama bel ağrısını Bilmiyorum siz yine de her iki ihtimal de düşünüp adet tarihini bbekleyinMeraba ben yeni uye oldum 3. Tup bebeğim dondurulmuş embriyo transferi oldum 5. Gun emriyosu üç tane transfer edildi bugun 4.gunum kasiklarimda hafif igne batması ve belimde ağrı var sizde umutlanmaliyim
Aslında ara ara batmalar oluyor ama tamda ağrı diyemiyorumBen de kasık ağrısı olmuştu sonuç pozitifti ama bel ağrısını Bilmiyorum siz yine de her iki ihtimal de düşünüp adet tarihini bbekleyin
Ne için acabaHayırlı olsun
Yeni süreç yeni heyecan her şey gönlünüzce olsun anlamindaNe için acaba
Benimde 3 tane edildi çok korkuyorum 3.denemem histeroskipi yaptırdım gecen aydaYeni süreç yeni heyecan her şey gönlünüzce olsun anlaminda
Bu arada bende çift embriyo transfer edilmişti biraz bel ağrım oldu diye hatırlıyorum kasik ağrısı yoktutek tuttu.
Bende histeroskopi yaptırdım 20 ekim yani 2 gün önce trasnfer oldum siz neden histeroskopi yaptırdınız ?Benimde 3 tane edildi çok korkuyorum 3.denemem histeroskipi yaptırdım gecen ayda
Doktorum bir sorun varmı diyeniki tüp bebek tutmayinca yapmak istedi çok şükür biseyde cikmadiBende histeroskopi yaptırdım 20 ekim yani 2 gün önce trasnfer oldum siz neden histeroskopi yaptırdınız ?
Canım sen ne yaptın en son hastane ile konuştun muNasıl üç tane transfer ediliyor üçününde tutma sansı var tekinin veya 2 sinin bölünüp dördüz beşiz olma sansı var doktorunuzmu önerdi üç tane transfer etmeyi
Genelde batma ve ağrısı olanlarda hep pozitifle sonuçlanıyor
Insallah yerlerini tutunurlarMeraba ben yeni uye oldum 3. Tup bebeğim dondurulmuş embriyo transferi oldum 5. Gun emriyosu üç tane transfer edildi bugun 4.gunum kasiklarimda hafif igne batması ve belimde ağrı var sizde umutlanmaliyim
Doktorumla konustum anlattı normal oldugunu söylediCanım sen ne yaptın en son hastane ile konuştun mu
Evet doktorum istersen üçünu koyabiliriz dedi bnde neden olmasın 2 olumsuz tüp bebekten sonra istedimNasıl üç tane transfer ediliyor üçününde tutma sansı var tekinin veya 2 sinin bölünüp dördüz beşiz olma sansı var doktorunuzmu önerdi üç tane transfer etmeyi
Genelde batma ve ağrısı olanlarda hep pozitifle sonuçlanıyor
Büyük cesaret hayırlısı olsun ben iki embriyo ile üçüzlere hamile kalmıştımEvet doktorum istersen üçünu koyabiliriz dedi bnde neden olmasın 2 olumsuz tüp bebekten sonra istedim
Çok teşekkür ederim rabbim bu yolda olup emek verenlerede hayırlı haberler versin çok zorlu dönem çok sabır istiyor bekliyorum bende 31 de kan tahlili istedi bakalım hakkimiza hayırlısıBüyük cesaret hayırlısı olsun ben iki embriyo ile üçüzlere hamile kalmıştım
Rabbim gönlünüze versin
Hadi bakalım insallah pozitif sonuç alırsınızÇok teşekkür ederim rabbim bu yolda olup emek verenlerede hayırlı haberler versin çok zorlu dönem çok sabır istiyor bekliyorum bende 31 de kan tahlili istedi bakalım hakkimiza hayırlısı
Merhaba, aynı gün transfer olmuşuz. Herhangi bir belirtiniz oldu mu ?Bnde 28 ekimde transfer oldum cok merak edyrm insallah tutunmuslardir
Merhaba yani hafif kasik agrisi disinda bisey yok sizinMerhaba, aynı gün transfer olmuşuz. Herhangi bir belirtiniz oldu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?