- Konu Sahibi tugbapolatklc
-
Az once az kahvemsi akinti gbi bisi geldi coraspin kestirdi doktormBende 29 unda transfer oldum bel ağrım var birde tuvalete cok sıkışıyorum dünden beri bilmem bunlar birsey getirir mi
Az once az kahvemsi akinti gbi bisi geldi coraspin kestirdi doktorm
Bence de tutunma belirtisi hadi hayırlısı olsun inşallah bebeğin seninledirAz once az kahvemsi akinti gbi bisi geldi coraspin kestirdi doktorm
Bel ağrısı bende de oluyor iğnelerden felan mı acabaBende 29 unda transfer oldum bel ağrım var birde tuvalete cok sıkışıyorum dünden beri bilmem bunlar birsey getirir mi
Belim ve sırtıma doğru yürümeye başladı sanki. Igneden olur mu kiBel ağrısı bende de oluyor iğnelerden felan mı acaba
Yaa inşallah bu da tutma belirtisidirBelim ve sırtıma doğru yürümeye başladı sanki. Igneden olur mu kigerci suan hormon dengemiz yok herseyden hersey olabilir yada her zaman olan seyleri biz herseye yorabiliriz
Hayırlısı olsun sonucunuz ne oldu acaba ??Çok teşekkür ederim rabbim bu yolda olup emek verenlerede hayırlı haberler versin çok zorlu dönem çok sabır istiyor bekliyorum bende 31 de kan tahlili istedi bakalım hakkimiza hayırlısı
Testim 9unda ama ben dayanamadim yaptim silikTutunma belirtisi olabilir mi genelde akintisi olanlar pozitif sonuc alditestiniz ne zaman
E o zaman bu güzel haber hayırlı olsunTestim 9unda ama ben dayanamadim yaptim silik2tanr koyulmustu dondurulmus acaba ikisi tuttugu icinmi 4.gunde idrara verdi cok merak edyrm
4.gun aksami yaptm sonrasinda 5.gun ve bgn 6.gun cizgi belirginlesti allah razi olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahE o zaman bu güzel haber hayırlı olsunama siz 28 inde transfer olmustunuz artik 5 bitiyor sizin yanlış mı hatırlıyorum artık kana gecmeye başlamıştır bence doğrudur testiniz
Hayırlı olsun canım
Idrarda çıktıysa kanda kesin çıkarÖğleden sonra kan vermeye gidicem inşallahhh testte de çıkarne olur dua edin
Ay insallah normal testim 8 inde ama en azindan cumartesiye kdr bekleyip direk kan vereyim diorum ama bakalım bekleyebilecekmiyiminşallah… seni de bekliyorum bebiş haberini
Ayyy hadi inşallah dualarım seninleAy insallah normal testim 8 inde ama en azindan cumartesiye kdr bekleyip direk kan vereyim diorum ama bakalım bekleyebilecekmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?