Transferimin 4. Gunu

Bende 29 unda transfer oldum. Bugün midem inanılmaz kötü 🤦🏻‍♀️ kan vericem ama cumartesi sabahini beklesem mi acaba diyorum
Bekleyebilirsen çok daha iyi olur tabi. ben risk aldım ama çıkmasaydı beklerdim yine çünkü çok erken yaptım. İnşallah bebeğin seninledir 😍😍 haberini bekliyorum buradayım

Çok teşekkür ederim rabbim bu yolda olup emek verenlerede hayırlı haberler versin çok zorlu dönem çok sabır istiyor bekliyorum bende 31 de kan tahlili istedi bakalım hakkimiza hayırlısı
Merhaba Amin çok teşekkürler hayırlısı olsun , sonucunuz ne oldu acaba ? 31 ekimde tahlil yaptıracaktınız ?

Ay cok korkuyorum ayaklarım gitmiyor 7.gunum bugün ama bu saat oldu hala oyalaniyorum 😬😬 korkunun ecele faydası yokta hissiyatlarimida kaybettim belirsiz kaldım 🤦🏻‍♀️
yaa kıyamammm ben de öyle olmuştum.. bekle o zaman az kaldı zaten test gününe en azından kesin sonuç alırsın. Dualarım seninle inşallah bebeğin seninledir 🤲🏻🤲🏻 Gidersen de haber et amaaa

yaa kıyamammm ben de öyle olmuştum.. bekle o zaman az kaldı zaten test gününe en azından kesin sonuç alırsın. Dualarım seninle inşallah bebeğin seninledir 🤲🏻🤲🏻 Gidersen de haber et amaaa
Kesin haber veririm canım 🤍ama suan ne ile karsilacagimi bilmiyorum ya cesaretimi toplayamadim nedense bugune kdr iyiydim ama dünden beri bi modum düşük 🥺🥺

Kesin haber veririm canım 🤍ama suan ne ile karsilacagimi bilmiyorum ya cesaretimi toplayamadim nedense bugune kdr iyiydim ama dünden beri bi modum düşük 🥺🥺
Son günlerde karamsarlığa düşmen normal zaman yaklaştı ya strese giriyorsun sakın yapma pozitif düşün pozitif olsun inşallah. Elini karnına koy dua ederek git 🤲🏻🌸

Back
X